Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Better Man wrote:
Vjerovatno će ga i prestići, ali opet rezultat Gerda Mullera će biti vrijedniji, jer je svojih 85 golova postigao u manje susreta, nego što je Messiu trebalo da postigne 82 gola.
Po cemu vrijedniji? Oba su itekako vrijedna! Svaki u svoje vrijeme.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Vrijedniji, jer je odigrao puno manje utakmica od Meessia, a postigao 85 golova! Ima bolji prosjek!
Slaba ti je matematika. Uzivaj svjedoceci igrama jednog od najboljih igraca svih vremena.
JoseMujica wrote:
hebga onda podjeli i Peleov score i on je odigrao manje tekmi od Gerda
evo sad sam to uradio i svi su na 0,7 s tim da Gerdu i Peleu iz 7 ide 0 (znači 0,70) dok je Messi trenutno na 0,76...znači jači i po prosjeku
Hahahaha. Ti si podjelio broj utakmica sa brojem golova. Treba to obrnuto. Muller ima malo bolji prosjek. Messiju treba, cini mi se, 94 gola ove sezone da bi prestigao Mullera i po prosjeku.
JoseMujica wrote:
evo sad sam to uradio i svi su na 0,7 s tim da Gerdu i Peleu iz 7 ide 0 (znači 0,70) dok je Messi trenutno na 0,76...znači jači i po prosjeku
Hahahaha. Ti si podjelio broj utakmica sa brojem golova. Treba to obrnuto. Muller ima malo bolji prosjek. Messiju treba, cini mi se, 94 gola ove sezone da bi prestigao Mullera i po prosjeku.
Jebo vas prosjek, neko odigra 1 utakmicu u sezoni zabije 2 gola i ima bolji prosjek od obojice, zato je taj prosjek manje vazan
JoseMujica wrote:
Veliki napredak ove sezone je što su uveli ono vođenje lopte skroz do gol aut linije(i udvajanje po strani tj. protrčavanje beka iza krilnog igrača) i vraćanje povratnih, jer tako se najbolje razbija bunker... odmah manje nervoze i prosutih bodova.
ma vjerujem da ovu godinu mesiju niko opepelit ne moze...
jos mediji napumpavaju,sa ovim rekordima i u iscekivanju skidanja gerda sa trona...
al ga frajko i daje,ko na plej stejšnu
Jedini ko je zaslužio po meni zlatnu loptu ove godine je Iniesta. Momak je odavno top igrač a ove sezone je uzeo najvažniji trofej koji se mogao osvojiti i uz to bio ključni igrač u osvajanju istog.
Apsolutna dominacija daleko najboljeg igrača današnjice.
jel za zlatnu loptu potrebno bit najbolji igrac na svijetu ili dati najvise golova????
A asistencije? Covjek nosi igru Barcelone. Isto kao sto Ronaldo nosi igru Reala. Isto kao sto je Iniesta nosio igru Spanije. Bez bilo kog od ove trojice ti timovi ne bi mogli puno toga.
Licno mislim da Iniesta najvise zasluzuje, ne zbog osvojenog trofeja nego zbog cinjenice da je bio prevazan za igru Spanije na EURU.
p206 wrote:Veliki napredak ove sezone je što su uveli ono vođenje lopte skroz do gol aut linije(i udvajanje po strani tj. protrčavanje beka iza krilnog igrača) i vraćanje povratnih, jer tako se najbolje razbija bunker... odmah manje nervoze i prosutih bodova.