Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skenderija04 wrote:Entropio druze , volim da citam tvoje postove nakon ovakvih utakmica. Meni je danas sve bilo crno osim Songa. Moguce je da je do mene
Do tebe je, sigurno.
Xavi je moj Man Of The Match. Ne sjećam se kad je odigrao bolju utakmicu. Volim ove utakmice kad on iznova potvrdi da je bez ikakve sumnje mozak ekipe...
Nema one dinamike u igri. Ne očekujem ja 5-0 ali nervira me kad krenu u napad; Alexis, Alba, Iniesta/Cesc su lijevo skroz kod korner zastave; Pedro, Adriano su kod desne, a Messi ili je na 50m od gola ili je zajedno sa njima sabijen u desni ćošak... Sredina prazna, nigdje nikoga i kako očekivati šansu iz takve situacije? Ja se još samo nadam da će povratak Ville to popraviti, ali prilike su...
Nisam pesimista, volim ovaj klub ali predosjećam krizu kao iz 2002/03 i 2007/08. Hoću da kažem da je potreban novi igrač koji će malo promijeniti stvari, kao što je to urađeno naredne godine nakon kriznog perioda gore navedenih sezona. Da, pričam o Neymaru
Sve okay,ali mene vec odavno iritira igra Alvesa...Prodje po strani,i ubacuje VISOKE lopte - okay u doba Ibrahimovica,to bi mozda i proslo,mada ni tada nije bilo nesto efikasno - ali ko sada moze skociti? Osim da je korner,pa da mogu skociti Pique ili Song... Stvarno mi to vise na zivce ide,jer se dosta lopti upropasti,bespotrebno . . .
HB_BHF wrote:Nema one dinamike u igri. Ne očekujem ja 5-0 ali nervira me kad krenu u napad; Alexis, Alba, Iniesta/Cesc su lijevo skroz kod korner zastave; Pedro, Adriano su kod desne, a Messi ili je na 50m od gola ili je zajedno sa njima sabijen u desni ćošak... Sredina prazna, nigdje nikoga i kako očekivati šansu iz takve situacije? Ja se još samo nadam da će povratak Ville to popraviti, ali prilike su...
Nisam pesimista, volim ovaj klub ali predosjećam krizu kao iz 2002/03 i 2007/08. Hoću da kažem da je potreban novi igrač koji će malo promijeniti stvari, kao što je to urađeno naredne godine nakon kriznog perioda gore navedenih sezona. Da, pričam o Neymaru
Mislim da nisu potrebni novi igraci, potrebno je samo više protrcavanja, kao recimo prošle sezone.
Messi primi loptu na 35 metara od gola i nema je kome, e tu bi recimo trebala utrcavati dva vezna kroz sredinu ka šesnestercu. To su radili konstantno prosle i predprosle sezone i kada god bi prikazali Pepa ovaj bi aludirao na protrcavanje. Ove sezone cuvanje lopte funkcioniše al to protrcavanje slabo.
miki.ba wrote:
Mislim da nisu potrebni novi igraci, potrebno je samo više protrcavanja, kao recimo prošle sezone.
Messi primi loptu na 35 metara od gola i nema je kome, e tu bi recimo trebala utrcavati dva vezna kroz sredinu ka šesnestercu. To su radili konstantno prosle i predprosle sezone i kada god bi prikazali Pepa ovaj bi aludirao na protrcavanje. Ove sezone cuvanje lopte funkcioniše al to protrcavanje slabo.
Kažem ti... Nadam se još samo da bi potpuni povratak Ville mogao dati neko poboljšanje u napadu i konkretnije završnice...
Molio da dođe, a sad place, što nelimvo ovakvih tipova.
Cesc: "Everyone wants to play. I don't like to sit on the bench either. But I'm not a bad teammate, and I always try to support the team. I know I'm competing with the best in the world. But I didn't join Barça for one, two, or three years. I want to retire here.I never before trained this hard. I arrive first, and leave last. Physically, I feel great, lost 4 kilograms compared to last season."
Trenutno on može igrati na 3 pozicije na kojima igraju Messi, Xavi i Iniesta, jer Tito fura igru sa 2 krilna igrača. A to je ebena situacija.
Da sam ja trener meni bi ovo bio prvi izbor u najjačim utakmicama, dok se Villa ne oporavi:
-----------------Busquets--------------
----------Xavi---------------------------
-----------------------Fabregas--------
------------------------------------------
---------------Messi--------------Iniesta
Pedro----------------------------------