FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sumirprimus

#12576 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

istina,oni i ne znaju lovit rezultat,nego igraju svoju igru pa sta bude...
skenderija04

#12577 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:istina,oni i ne znaju lovit rezultat,nego igraju svoju igru pa sta bude...
Utakmice Barce su iste. Od provivnika zavisi sta cemo gledati.
sumirprimus

#12578 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

naĆi guzvu u saobraćaju, :lol: :lol:
a fola,ovaj di mateo veli,napasće,kontam da hocemo bogdom i taj dar s neba vidit :mrgreen:
oridjidji

#12579 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:nema veze eto i smilanom nije sve uslo u prvih 10 minuta,al je uslo i vise neg sto treba,i to s dignutom nogom s gasa... :P
zahvalite kujpersu sa dva penala... ali tek ste nam jedan go dali iz igre i to iniesta nakon odbijanca :)
sumirprimus

#12580 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

oridjidji wrote:
sumirprimus wrote:nema veze eto i smilanom nije sve uslo u prvih 10 minuta,al je uslo i vise neg sto treba,i to s dignutom nogom s gasa... :P
zahvalite kujpersu sa dva penala... ali tek ste nam jedan go dali iz igre i to iniesta nakon odbijanca :)
drug da sam vam ga bogdom ja uvalio...il bar bio na klupi... :D
ovako,tišu mišu,i prvo skoći nad juventusom da bi mogao pred barsom reći hop...

p.s kako presuti nedosudjene u milanu,...i jedan prelazak preko centra... :lol: :P
oridjidji

#12581 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:naĆi guzvu u saobraćaju, :lol: :lol:
a fola,ovaj di mateo veli,napasće,kontam da hocemo bogdom i taj dar s neba vidit :mrgreen:
njima je dosta go na nou kampu, ako barsi bude realizacija ko protiv milana i protiv celzija u londonu, ispasce ko sa pjesmom...
sumirprimus

#12582 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

oridjidji wrote:
njima je dosta go na nou kampu, ako barsi bude realizacija ko protiv milana i protiv celzija u londonu, ispasce ko sa pjesmom...
ako bude ko protiv milana,celzi ce ko i milan,kuci i iz takmiĆenja :oops: :lol: :lol:
ko kad ga vanbasten dade skoro iz mrtvog ugla,al na prvu :mrgreen:
oridjidji

#12583 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:
oridjidji wrote:
drug da sam vam ga bogdom ja uvalio...il bar bio na klupi... :D
ovako,tišu mišu,i prvo skoći nad juventusom da bi mogao pred barsom reći hop...

p.s kako presuti nedosudjene u milanu,...i jedan prelazak preko centra... :lol: :P
davno sam rekao da je barsa u tome dvomecu bila bolja i da je vise pokazala. medjutim barsa ima izrazito veliku neefikasnost ove sezone i svaki veci protivnik koji se protiv njih kvalitetno brani ce ih namuciti otkinuti im bod ili tri boda. milan je barsi dao go iz prakticno svoje prve prilike na nou kampu. celzi takodjer. mislis li da celzi to nemoze ponoviti opet?

mi vece imamo sanse od barse da se vratimo u trku za naslov jer kaskamo tri boda za juventusom, a vi nemate nikakve sanse, cak ni u lp nestojite dobro iako ste nas izbacili. na kraju cete imati i vi istu sezonu kao i mi, ukoliko veceras nepobjedite celzi bez primljenog gola sa dva razlike.

nisam presutio nepostojece penale... na ovoj temi se vrati na stranice gdje govorim o nepostojecim penalima u milanu koji brat bratu nebi svirao, a ne sudija barsi, a oko kojih se digla fama kao da su neupitni. mi smo ispali zbog lose igre, ali dva penala nisu isto sto i dva gola iz nekih prelijepih akcija, pa i taj treci go protiv milana je bio plod odbijanca, ne neke izuzetno dodane lopte od xavija ili mesija iniesti.
Tomahawk11
Globalni moderator

#12584 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Jasta ces :mrgreen: bas ce se otvoriti na Camp Nou :lol: a dolaze sa 1:0, onda bi im bolje bilo da ni ne dolaze.
Ocekuj ipak popodnevnu spicu u saobracaju :mrgreen:
oridjidji

#12585 Re: FC Barcelona

Post by oridjidji »

sumirprimus wrote:
oridjidji wrote:
ako bude ko protiv milana,celzi ce ko i milan,kuci i iz takmiĆenja :oops: :lol: :lol:
ko kad ga vanbasten dade skoro iz mrtvog ugla,al na prvu :mrgreen:
pa da ako turcin bude sudio ko ovrebo lako ce celzi kuci... a ako bude sudio kao fer i korektno ko sudija u londonu, onda ce barsa na nou kampu ostati do naredne sezone lp-i :)
Hopkins

#12586 Re: FC Barcelona

Post by Hopkins »

Barca je izgubila 2 zaredom i to vjerujem niko ne pamti kad se zadnji put desilo. Iako ih ne volim vjerujem da ce zabiti bar 2 gola. Chelsea ako hode dalje, mora zabiti. Druga stvar, Barca je danas jaca nego kad su igrali s Interom, a tada su dobili 1-0. Chelsea je neuporedivo slabiji od onog Intera tako da mislim da ce Barca ovo proci.
skenderija04

#12587 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

@ oridjidji

- Danas Barci igra pobjeda od dva razlike. Moze primiti i tri gola.
- Barca kao klub nema imperativ da mora nesto osvojiti. U najboljoj je situaciji od kako klub postoji. Pritisak 0
- Mozes igrati dobro ili lose, ali ako igras dobro logicno je da se pobijedi.
- Bude sta bude veceras, nista se ne mijenja . Barcelona ima trasiran svoj put, ima izgradjen svoj stil i ako slijedis nesto u sta vjerujes nagrada ce doci. Koliko ces cekati na titulu? Nema veze, Barcelona nije ni Milan ni Real, nema taj pritisak istorije da mora stalno osvajati trofeje.
- Danas ne radim, u dobrom sam raspolozenju, i prognoziram pobjedu od tri ili vise golova razlike :lol:
sumirprimus

#12588 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

vidis oridjdji,kad ti kaje,onda jevjerovatno tako,nejma saMši da barca moze dobit,bez sudija... :)
ultima_palabra

#12589 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:- Barca kao klub nema imperativ da mora nesto osvojiti. U najboljoj je situaciji od kako klub postoji. Pritisak 0
Ne slažem se sa ovim... ova ekipa pretendira (što bi Ćiro rekao :D ) na epitet najbolje svih vremena. Svaka utakmica je njima pritisak, a kamoli polufinale CL u situaciji kad su 99% izgubili prvenstvo.

Drugo, lako je slijediti taj trasirani put kad ima uspjeha... sezona-dvije bez trofeja su otjerale i Cruyffa, a isto tako bi i Pepa (doduše on ima dostojanstvo pa bi sam otišao).
skenderija04

#12590 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

sumirprimus wrote:vidis oridjdji,kad ti kaje,onda jevjerovatno tako,nejma saMši da barca moze dobit,bez sudija... :)
Naravno, zato je tu Turcin ako zagusti.........
Tomahawk11
Globalni moderator

#12591 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:- Barca kao klub nema imperativ da mora nesto osvojiti. U najboljoj je situaciji od kako klub postoji. Pritisak 0
Ne slažem se sa ovim... ova ekipa pretendira (što bi Ćiro rekao :D ) na epitet najbolje svih vremena. Svaka utakmica je njima pritisak, a kamoli polufinale CL u situaciji kad su 99% izgubili prvenstvo.

Drugo, lako je slijediti taj trasirani put kad ima uspjeha... sezona-dvije bez trofeja su otjerale i Cruyffa, a isto tako bi i Pepa (doduše on ima dostojanstvo pa bi sam otišao).
Mudra taktika autsajdera :mrgreen: Nece moci. Da se ne lazemo, Barca je krema evropskog fudbala. Zamisli sezonu bez trofeja. Alarm?
skenderija04

#12592 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:

Ne znam, ali ova ekipa vec tri godine osvaja sve, a sad je fol sve to odbraniti i tako u nedogled. Nemoguce Ultima, svi to znamo. Jednom mora doci kraj.
Tacno, ali tada je Barcelona po prvi put u svojoj istoriji bila dominantna i po prvi put je postala prvak evrope. Mnogi su tada mislili kao sto neki specijalno na ovom forumu misle, da je to vjecno. Znaci vec su dostigli vrh i sisli su sa vrha, vise nema obaveze da to svake godine ponavljas. A sto se pritiska tice konkretno za vecerasnju utakmicu on je nestao sa porazom u subotu. Pa dva i po mjeseca igraju pod pritislkom da moraju sve utakmice pobijediti da bi bili prvaci. Sada su stvari sa psiholoske strane opet dosle u normalu.
skenderija04

#12593 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Tomahawk11 wrote:
ultima_palabra wrote:

Mudra taktika autsajdera :mrgreen: Nece moci. Da se ne lazemo, Barca je krema evropskog fudbala. Zamisli sezonu bez trofeja. Alarm?
Grijesis. Barcelona je tek 20 godina u vrhu. Ljudi znaju kako je gubiti. Tek sada pocinju da uce pobjedjivati. Drugaciji je profil navijaca Barcelone.
ultima_palabra

#12594 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:
ultima_palabra wrote:

Ne znam, ali ova ekipa vec tri godine osvaja sve, a sad je fol sve to odbraniti i tako u nedogled. Nemoguce Ultima, svi to znamo. Jednom mora doci kraj.
Tacno, ali tada je Barcelona po prvi put u svojoj istoriji bila dominantna i po prvi put je postala prvak evrope. Mnogi su tada mislili kao sto neki specijalno na ovom forumu misle, da je to vjecno. Znaci vec su dostigli vrh i sisli su sa vrha, vise nema obaveze da to svake godine ponavljas. A sto se pritiska tice konkretno za vecerasnju utakmicu on je nestao sa porazom u subotu. Pa dva i po mjeseca igraju pod pritislkom da moraju sve utakmice pobijediti da bi bili prvaci. Sada su stvari sa psiholoske strane opet dosle u normalu.
Nisu oni još sišli sa vrha, ali bi mogli večeras. U tome i jeste pritisak.

Madrid pod Juandeom je dobio 18 od 19 utakmica i smanjio razliku Barcelone od -12 na -4. Onda su pregaženi u Clasicu i do kraja sezone su izgubili sve utakmice. Hoću reći, psihološka situacija u kojoj je Barcelona sada je vrlo opasna.
skenderija04

#12595 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Mozes ili tako gledati, ali ovi momci i da ispadnu veceras, mogu se pogledadi u oci i reci :" Bilo je dobro sve ove godine, to nam niko vise ne moze uzeti"
sumirprimus

#12596 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

veceras je,ispit sezone...

kakav kraj ere...dominacija se nastavlja...i iduce sezone gledamo,svih 10 igraca plus golman iza lopte pa ko god daje protiv barce,jerbo i svim ekipama ovog svijeta je izuzetno dosadno i bezopasnoi nadasve krajnje neefikasno ono barsino bekrajno dodavanje... :D
:dance:

p.s da ne zaboravim sudije :mrgreen:
ultima_palabra

#12597 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

skenderija04 wrote:Mozes ili tako gledati, ali ovi momci i da ispadnu veceras, mogu se pogledadi u oci i reci :" Bilo je dobro sve ove godine, to nam niko vise ne moze uzeti"
Svakako, ali to dolazi tek poslije. Prije utakmice je želja za pobjedom, a s njom i pritisak.
skenderija04

#12598 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

ultima_palabra wrote:
skenderija04 wrote:Mozes ili tako gledati, ali ovi momci i da ispadnu veceras, mogu se pogledadi u oci i reci :" Bilo je dobro sve ove godine, to nam niko vise ne moze uzeti"
Svakako, ali to dolazi tek poslije. Prije utakmice je želja za pobjedom, a s njom i pritisak.
Pritisak kao i pred svaku znacajnu utakmicu,ali ne u fazonu da ako izgube veceras jedan mit se rusi.........Nije tako dramaticno.
sumirprimus

#12599 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
pa normalno da je zelja za pobjedom,hebem li ga ko je bilo kad igro ,a nije imo zelje...
ko nema zelju da pobjedjuje svaku tekmu nek ide kuci... :lol: :mrgreen:
GoodTaste

#12600 Re: FC Barcelona

Post by GoodTaste »

Ja mislim da je Abramovic motivisao veoma dobro svoju ekipu i mislim da bi mogli proci ...

http://www.klix.ba/sport/nogomet/liga-p ... /120424044

:D
Post Reply