ovako,minus jedan,e onda idu do zadnjeg kola vjerovatno... vuna vuna...
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sumirprimus
#12026 Re: FC Barcelona
pa to ja,ako barca ne pobijedi,prestajui kalkulacije
normala..
- Charuga
- Globalni moderator
#12027 Re: FC Barcelona
Trebali ste davno prestati sa kalkulacijama, nema titule u Barceloni ove godine ...
-
5 0 5
#12028 Re: FC Barcelona
ultima_palabra wrote: Za Espanyol, nemoj dvaput reći![]()
Ja se iskreno pribojavam Seville, oni znaju bunker postaviti na Bernabeu i pretvoriti utakmicu u ciganiju, a i utakmica će doći u malo nezgodno vrijeme kako god da se završe polufinala i Clasico. Doduše, malo me popustilo kad vidjeh kako im Geta strpa petak tikvu![]()
Po meni i Barcelona ima neugodan raspored, ni u jednom meču ne mogu unaprijed upisati tri boda.
zamisli da bilbao pobijedi madrid. onda je barcelona na +2 (ili nerjeseno +1). nema tog espanyola koji ce "otkinuti" titulu barceloni. moje je misljenje.
upravu si kad kazes da raspored za barcelonu nije "lako cemo". ali, ipak je to barcelona.
-
sumirprimus
#12029 Re: FC Barcelona
daaaj ba plavi,tolki pesimista nisam bio ni 93-ćePlavih_11 wrote:Trebali ste davno prestati sa kalkulacijama, nema titule u Barceloni ove godine ...
akio ih barca dobije u subotu minus jedan je,vuna i realu,u svakoj iducoj..ako pak ne pobijede e jebga onda,nista idemo dalje...LP,kup,sljedeca sezona...
- ultima_palabra
#12030 Re: FC Barcelona
Svakako... kada bi sa -10 došli na plus, onda bi bili nezaustavljivi bez obzira na protivnika (od kojih su sva 4 neugodna, zaboravlja se i odlična Malaga). Ali mislim da Madrid može neporažen napustiti Camp Nou.505sCrtom wrote:ultima_palabra wrote: Za Espanyol, nemoj dvaput reći![]()
Ja se iskreno pribojavam Seville, oni znaju bunker postaviti na Bernabeu i pretvoriti utakmicu u ciganiju, a i utakmica će doći u malo nezgodno vrijeme kako god da se završe polufinala i Clasico. Doduše, malo me popustilo kad vidjeh kako im Geta strpa petak tikvu![]()
Po meni i Barcelona ima neugodan raspored, ni u jednom meču ne mogu unaprijed upisati tri boda.
zamisli da bilbao pobijedi madrid. onda je barcelona na +2 (ili nerjeseno +1). nema tog espanyola koji ce "otkinuti" titulu barceloni. moje je misljenje.
upravu si kad kazes da raspored za barcelonu nije "lako cemo". ali, ipak je to barcelona.
-
LSD
#12031 Re: FC Barcelona
Pa i ako dobiju Reala u subotu (a valja prvo njih pobjediti jer ce biti pravo teška, pošto tekma upada izmeđa okršaja sa Čelzijem u LP) opet je -1 što znaci da Madrid ima opet sve u svojim rukamasumirprimus wrote:daaaj ba plavi,tolki pesimista nisam bio ni 93-ćePlavih_11 wrote:Trebali ste davno prestati sa kalkulacijama, nema titule u Barceloni ove godine ...,dfok se igra i dok ima sanse,sportski je igrat i borit se.-..
akio ih barca dobije u subotu minus jedan je,vuna i realu,u svakoj iducoj..ako pak ne pobijede e jebga onda,nista idemo dalje...LP,kup,sljedeca sezona...
Teška situacija kako god okreneš.
-
5 0 5
#12032 Re: FC Barcelona
tako nekako. utakmica na camp nou bi se mogla zavrsiti 1:1. i to je prici kraj, sto se tice lige. cak i da barcelona pobijedi, sto iskreno mislim da hoce, onda je sve do bilbao-a. ali sumnjam da ce madrid tamo izgubiti titulu. znaci 80:20 su sanse za madrid da ce uzeti ligu. 80 je jos uvijek manje od 100, tako da...
- Charuga
- Globalni moderator
#12033 Re: FC Barcelona
Pesimizam i optimizam ostavljam za Želju a ovde nema tih emocija. Vise sam nekako realista nego ono prvo ili drugo ...sumirprimus wrote:daaaj ba plavi,tolki pesimista nisam bio ni 93-ćePlavih_11 wrote:Trebali ste davno prestati sa kalkulacijama, nema titule u Barceloni ove godine ...,dfok se igra i dok ima sanse,sportski je igrat i borit se.-..
-
agent_001
#12034 FC Barcelona
Eno izgleda se onaj Luz povrijedio, on je dobar, ko bi ga mog'o mijenjati, to bi mogla biti šansa neka..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
pakica_
#12035 Re: FC Barcelona
dje su sad oni sto kazu da sudije guraju barcelonu ahahaha
samo nek mi jos jedan murinjovac progovori o sudijama, objesit cu ga!
da celni ljudi nemaju nijet da bude clasico u finalu, im'o bi bayern dobre sanse.. ovako, dabogda..
ps.
http://www.sport.es/es/noticias/champio ... go-1675844
imas li obraza, poglavice borbena frizuro.......

da celni ljudi nemaju nijet da bude clasico u finalu, im'o bi bayern dobre sanse.. ovako, dabogda..
ps.
imas li obraza, poglavice borbena frizuro.......
- ultima_palabra
#12036 Re: FC Barcelona
Eno ide repriza "Kad lišće opada", lakše ti je to za razumjeti...pakica_ wrote:dje su sad oni sto kazu da sudije guraju barcelonu ahahaha
-
pakica_
#12039 Re: FC Barcelona
e jesi me prcn'o, alal ti cufte.. ko te odgoji tako finog, primitivnog.. rodilo se ono meni.. balkanska macho muskarcina da mi kaze da se uhvatim kuhinje i serija.. uh, uh.. posto si upratio reprizu, ne daj se ti ometat ovim sto ja imam reci, samo ti uzivaj uz kokice i (pretpostavljam) turke 
- ultima_palabra
#12040 Re: FC Barcelona
Ja ne komentarišem stvari koje ne razumijem... a ti slobodno dodaj još koji epitet.
- Distortion
#12041 Re: FC Barcelona
Jao dzentlmena, ja razumijem da je ultimi krivo sto mu je tim zijanio, al prozivat zensko i spustat bas nije fer
- erik2
#12042 Re: FC Barcelona
Odakle li si ti šljeg'o jbt. ?ultima_palabra wrote:Eno ide repriza "Kad lišće opada", lakše ti je to za razumjeti...pakica_ wrote:dje su sad oni sto kazu da sudije guraju barcelonu ahahaha
- just principe
#12043 Re: FC Barcelona
pakica_ wrote:dje su sad oni sto kazu da sudije guraju barcelonu ahahaha
ps.
imas li obraza, poglavice borbena frizuro.......![]()
realno, obOma se steli i imaju guranje od sudija..Samo sto su navijaci oba kluba slijepi kad je njihov klub u pitanju, a kad je susjed onda i kroz usi vide
-
pakica_
#12044 Re: FC Barcelona
sve sto hocu rec je da se shilji svim "vecim" klubovima, brate, kad je ofirno, ofirno jejust principe wrote:pakica_ wrote:dje su sad oni sto kazu da sudije guraju barcelonu ahahaha
ps.
imas li obraza, poglavice borbena frizuro.......![]()
realno, obOma se steli i imaju guranje od sudija..Samo sto su navijaci oba kluba slijepi kad je njihov klub u pitanju, a kad je susjed onda i kroz usi vide
ali neeeeee, zaBoga, samo je barca privilegovana.. jah..
- Edinho2011
#12045 Re: FC Barcelona
Sudija korektno odradio posao, sta vam je ljudi, ja nisam primjetio nikakva navlacenja ni Bayernu a pogotovo Realu !
-
agent_001
#12046 FC Barcelona
zbog čega ofsajd?HardCore wrote:@pakica, ala su nas sudije pogurale da je kod prvog gola bio offsajd -.-' bravo za tebe, trebali su mozda dati jos koji crveni i 2-3 penala lol
- p206
-
5 0 5
#12048 Re: FC Barcelona
pa i ramosov karton. ali hajde. nema veze. mislim da nije htio dati crveni na kraju samo da bi izbio mourinhu argument koji bi se zvakao po novinama iducih 7 dana. a mozda i godinama.
sutra je utakmica koja nas zanima. barcelona igra u crnim dresovima. moguci sastav
valdes
alves pique mascherano puyol
xavi busquets cesc
alexis messi iniesta
sutra je utakmica koja nas zanima. barcelona igra u crnim dresovima. moguci sastav
valdes
alves pique mascherano puyol
xavi busquets cesc
alexis messi iniesta
-
pakica_
#12049 Re: FC Barcelona
evo ja malo bila pravo zensko
pa pripremila kolace za skup sutra u zetri, da se jede nesto osim noktiju.. bujrum 
- erik2
#12050 Re: FC Barcelona
Evo i malo atmosfere sa treninga na Stamford Bridge-u. Affelay, Messi i Keita u prvom planu.