Nass wrote:
Ne bi me cudilo da mozda jeste bilo nekih stvari od strane HOS-a koje treba rasvijetliti, ali ja moram priznati da do sada nisam cula nista u rangu ONIH logora koje je pravio HDZ, NI BLIZU. Zato mi nemoj suplje price, vec konkretni podaci. A o logorima HDZ se vec mnogo toga zna, odi na stranice Haskog tribunala.
Pa što bona pišeš, ako ništa ne znaš?
Naravno da ih je bilo, dobro jutro, oni su ih i utemeljili. Pa ne samo da su ih utemeljili nego i danas još uvijek jedini plaču za ovima što su im nastavili posao. Razumiješ?
Crtam,
Koalicioni partner HSP evo danas plače za ratnim HDZ-om, za svojim starim logorskim društvancetom, razumiješ li sad koliko je nebulozno to što pišeš.
Ovih dana je Haško tužiteljstvo zatražilo ukupno 220 godina zatvora za bivše dužnosnike HVO i Herceg-Bosne, što je sramotno i za svaku osudu.
Hrvatska stranka prava BiH osuđuje zahtjev Haškog tužiteljstva i smatra da je jedina pravedna odluka puštanje na slobodu spomenute šestorke Jadranka Prlića, Slobodana Praljka, Brune Stojića, Milivoja Petkovića, Valentina Čorića i Berislava Pušića.
To kako su Hrvati gubitnici nakon rata je poznato ... Naravno, o ovom slučaju hrvatske stranke uopće ne govore i ne reagiraju, a trebale bi sve, i to zajednički, u obliku hrvatskog bloka
Hrvatska stranka prava (HSP) BiH
A HOS je tada krasan bio, zaista.
Dok su '91. SDA i HDZ tek vezali zastavice, HOS i HSP su već otvoreno djelovali uz slogan ''Hrvatska do Drine'', krasni momci, zaista, patriote, poštenjačine, šta više reći.