Dake vrlo jednostavno pitanje: Za koga cete glasati na ovogodisnjim izborima?
Ukoiko je moguce - sa obrazlozenjem!
To im se mora priznati.Capsicum wrote:GS i Reuf Bajrović. Osnovni razlog - dali su čvrsto obećanje da nikad i ni u kom slučaju neće ući u koaliciju sa SDA. Reufa smatram najozbiljnijim kandidatom ljevice u centru i očekujem da će i neke druge stranke ljevice stati iza njega do kraja kampanje... Svidjelo mi se kako je bez obzira na posljedice, za vrijeme svog kratkog ministarskog mandata poslao finansijsku policiju u javna preduzeća (čitaj biroe za zapošljavanje SDA i HDZ). Mogao je samo klapnuti ušima i vjerovatno hajrovati nešto za sebe, ali nije. To mi puno govori o njegovim moralnim vrijednostima i principima. S druge strane, sviđa mi se i hrabrost da kaže otvoreno svima kako stvari stoje, čak i kad je Dodik u pitanju.
Da, ali tada je bio DF!Capsicum wrote:GS i Reuf Bajrović. Osnovni razlog - dali su čvrsto obećanje da nikad i ni u kom slučaju neće ući u koaliciju sa SDA. Reufa smatram najozbiljnijim kandidatom ljevice u centru i očekujem da će i neke druge stranke ljevice stati iza njega do kraja kampanje... Svidjelo mi se kako je bez obzira na posljedice, za vrijeme svog kratkog ministarskog mandata poslao finansijsku policiju u javna preduzeća (čitaj biroe za zapošljavanje SDA i HDZ). Mogao je samo klapnuti ušima i vjerovatno hajrovati nešto za sebe, ali nije. To mi puno govori o njegovim moralnim vrijednostima i principima. S druge strane, sviđa mi se i hrabrost da kaže otvoreno svima kako stvari stoje, čak i kad je Dodik u pitanju.
Ili SDA, seosko i gradsko krilo.Prpa.ba wrote: Miks SDA i urbane SDA tj. NS.
Reuf je meni simpatičan, ali nije on nikakva politička "sila". Samo jedan od mnogih gladnih pozicije.Capsicum wrote:@nemampojma0 DF koji podržava četničkog vojvodu? DF o kojem ti pričaš je umro davno. Reuf ga je napustio kad je vidio kako stvari stoje i svaka mu čast na tome. Osnovao je svoju stranku u rekordnom vremenu i izlazi na izbore.
Što se tiče ajfona, tu priču još samo maloumni koriste ne bi li ga tobože diskreditovali. Radilo se o službenom telefonu koji je vraćen kad je otjeran iz Ministarstva.
I da, sviđa mi se i priča o ukidanju finansiranja stranaka iz budžeta. Upravo on i njegova stranka pokazuju da se može i stranka i kampanja voditi bez para iz budžeta. [emoji106]
kate možemo biti i na istoj strani za načelnikaKatarinaKosaca wrote:OV —NS. Nacelnik ili Vlasta ili Beljto(kako li se vec preziva).