Fax.

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
User avatar
vanda
Posts: 220
Joined: 17/04/2010 22:35

Fax.

#1

Post by vanda » 07/06/2011 00:16

Haj, hoj.
U velikoj sam dilemi i usput na raskrsnici zivota. Aktuelna tema mi je, fax.
Htio bih cuti vase preporuke, savjete, komentare ili bilo sta, sto bi me moglo nagovoriti/odgovoriti od tog faxa. Dakle da krenem... Uspjesno sam maturirao srednju skolu. U pitanju je medicinska (Jezero) u Sarajevu. Izbor srednje skole nije bio moj, jer sam ja htio nesto sasvim drugo, ali moji roditelji nisu dali jer su mislili da ja necu htjeti upisat i ako Bog da, zavrsit fax, pa kao ono, mogao bih raditi sa ovom srednjom skolom. Stoga, necu da mi bude opet ista prica za fax kao sto je bilo za srednju skolu.
Znaci, sto se tice medicine, ona otpada, jer me ne privlaci kao nesto sto bih ja mogao raditi. (iako mi anatomija, kinezi/fizikalna terapija idu odlicno...) Takodjer ekonomija, zurnalistika i slicno, otpada.
Moja 'zelja' je arhitektura. Jako sam dobar sto se tice crtanja i preciznosti, ali, problem predstavlja matematika. Od jednih cujem, lagana, od drugih cujem teska. Ne znam.
Drugi izbor bi bio graficki dizajn. Tu se isto pronalazim.

Pisem ovo, zato sto sam u samo takvoj dilemi i ne znam sta da radim. Ono, 'para' ce uvijek ako Bog da biti, jer su mi starci situirani samo tako, ali ja hocu da nesto postignem od sebe. Da imam prvenstveno samopostovanje, pa onda postovanje ostalih. Nebitno...
Znaci, ako mogu kakvi komentari, nesto, bilo staaaaaaa ! :sad: Ili kakav prijedlog kakvog drugog fakulteta.

Hvala puno ! :run:


User avatar
MyCore
Posts: 979
Joined: 25/03/2009 14:14
Location: Vukojebina.com

Re: Fax.

#2

Post by MyCore » 07/06/2011 00:20

Pa obje opcije o kojim razmisljas su prihvatljive i perspektivne, tako da ti ne bih mogao uputiti neku kritiku. Fax ti je u principu puno vise upornost i discipline nego to dali si "sklon matematici" ili ne, tako... ne treba te to sputavati :)

Post Reply