Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
zilla_

#1 Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Post by zilla_ »

Zanima me dali se iko na forumu susretao sa ovim preparatom? Čitajući po raznim forumima primijetio sam da ga svi hvale i da puno pomaže kod skidanja sala uz dobr trening i pravilnu prehranu..

Dobro bi mi došlo ako ima neko da je koristio ovo pa da mi kaže svoja iskustva...

Moram malo dotjerati liniju prije ljeta... treba da skinem nekih 10 kg... vozim sobni bicikl svaku veče po 60-90 minuta i uz to pazim na prehranu... Nakon 15 dana ne vidim skoro nikakve rezultate pa zbog toga želim sve to malo pogurati nekim kvalitetnim preparatom...

Ajmo da čujem iskustva?????
Miki_hz

#2 Re: Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Post by Miki_hz »

I sta bi ? jesi smrsao ? :D
zilla_

#3 Re: Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Post by zilla_ »

tada kupio labrada charge i uz sat vožnje kućnog bicikla skoro svaki dan i uz djelimično regulisanu prehranu za 2 mjeseca sa 96 sletio na 83 kg... to je 13 kg što je za 2 mjeseca rezultat koji se ne postiže tako lahko... koliko je tu preparat uticao sami procijenite al moje mišljenje je da mi je pomogao bar trećinu od ukupnih rezultata...

nakon toga ponovo sam se vratio starom režimu prehrane i evo nakon skoro godinu dana ponovo sam se vratio na 91kg... planiram sad nekad sve opet ponoviti :D
Plavo-bijeli

#4 Re: Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Post by Plavo-bijeli »

sta cu ja :) .. htio bi da se udebljam 5-10 kg, a pri tome da skinem salo sa stomaka :D dal da kupim el karnitin ,ili nešto ?
zilla_

#5 Re: Fat burner Hemodrene - ISKUSTVA!!!!

Post by zilla_ »

el karnitin ti je ništa... većina preparata je bacanje para al ovo nema ama baš nikakav efekat... ništa druže, na prazan stomak trčanje, vožnja bicikla i sl aktivnosti, minimalno 40 minuta i posle toga fino jedeš, proteini fazoni i salo će otići a možda dobiješ i nešto mišića :D
Post Reply