fast polaganje na fasto - konakovic example

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Miki123

#51 Re: fast polaganje na fasto - konakovic example

Post by Miki123 »

Duvnjak, jedini profesor sa UNSA, koji je proveo nekoliko godina sa puškom u ruci u rovu!
gaius

#52 Re: fast polaganje na fasto - konakovic example

Post by gaius »

ima na jubito :) video u kojem ajanović laže da je dobio 8 kod duvnjaka.. ljudi moji ko je polagao kod duvnjaka zna da kod njega nema nego na znanje.. ja sam polagao kod čovjeka ispit.. trinaest pitanja.. zadnje nisam znao za 10 i kaže on.. 12x10 - 1x9 = 9.. ili dođi krajem hefte da popraviš na 10.. čovjek je kralj.. navodno je i vlastitog sina oborio na kriminalistici..

fakultet koji je gori od fasto je apeiron.. navodno nemaju ustavno uopšte.. pronašao je ajanović pravi faks :)
zonbirile

#53 Re: fast polaganje na fasto - konakovic example

Post by zonbirile »

Pratim ove diskusije i komentare pa ne mogu da se ne javim,i nabacim par pravaca za zadanu temu.

Fakulteti su rasadnici kvazi stručnjaka,koji proforme moraju dobiti neko formalno obrazovanje,da bi vršili zadane stranačke funkcije.Čista mimikrija,jer i bez diplome oni rade.
Drugi aspekt su kriminalci sa kompleksom papka,pa se opismene.
U čemu je problem pa najveći ekonomski ekspert u zemlji ,je Reis,pošto po logici stvari učestvuje u najznačajnijem skupu u Davosu.
Ratni logističar globalni ,nam je bio hođa,a njegov Babo u Visokom lokalni,iako je predratni mlinar.Doduše imali su pomoć piljara.
Osvrt na činovanje u Armiji,pa tu tek ima egzotike zanimanja.
Policija ruku pod ruku sa vojskom,a sve kod istih profesora na istim plesnim školama,pardon,fakultetima.
Dekan Saobraćajnog & familija priča za sebe.
Pravni- sex,droga ,korupcija.
Ekonomija neriješeno finansiranje stanova i ostalog lopovluka-šatro blagajnice ih opljačkale
U nazovi zemlji lakše otvoriti fakultet nego piljaru.
Post Reply