ne zamjerite na prevodu jer ...... whatever
ljudi The Fast and The Furious IS BAAACKK!!!!!!
popularni film koji je bio ispiracija mnogim danasnjim tunerima se vraca na veliko platno u njegovom trecem nastavku.
prvo imam jedno VELIKO razocarenje. u ovome nastavku se nece pojaviti vin diesel niti paul walker. (celavi i plavi
teskst je povelik pa eto
evo prevoda teksta:
Kada je Univerzal Pictures lansirao The Fast and The Furious na ljeto 2001, nade su bile male. Film nije imao veliki budzet i najveca zvijezda je bio Vin Diesel, koji tada nije bio tako poznat.Ali, Street Racing je dobio mnogo medijske paznje, popularnost modifikovanih auta je explodirala i uvjek je postojala publika za ganjanje automobilima. Ovaj film je bio dizajniran da bude profitabilan i sa najmanjom zaradom.
On nije trebao da bude blockbuster.

mits evo sa audicije za The Fast and the Furious
The Fast and the Furious je razbio blokove svakako. Filmska industrija, cak i Universal, su bili "zaprepasteni" sa svjetskom zaradom od 207 miliona dolara.
Sta uradi studi kada ima tako veliki hit?? Napravi nastavak. 2 Fast 2 Furious je donio dodatnih 236 miliona dolara. Ako ubacite prodaje DVD-jeva treci nastavak je neizbjezan.

Treci Fast & Furous (F&F) (jos nije dobio zvanicn ime) je trenutno u pre-produkciji sa snimanjem zakazanim da pocne ove jeseni. Skripta je vec napisana i direktor zaposljen. Prica filma prati "Shaun BosWell" iz US street racin subkulutre do japanskog drifinga.
u filmu nece biti ni Vin Diesel niti Paul Walker.
Za prvu neuspjelu audiciju u drift racingu, Univerzal je izjavio da je novi film nezaobilazan. "Shaun slucajno "pobjedjuje" DK-a - 'drifting king'-a koji je povezan sa Yakuzom, japanskom mafijom. Jedini nacin na koji moze da otplati dug je da udje u svijet "crnog" tokija, gdje su na igri zivot ili smrt."

svi su imali jednu veliku zabavu i gledali kako driftaju i bilo bruku auta i bile neke price kako ko falan su neka auta vec izbrali itd itd itd.
dosadilo mi tipkat, a boga mi i prevoditi.