fast and furious 3

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
The_Flyer2002

#1 fast and furious 3

Post by The_Flyer2002 »

evo da i vama javim "novost"

ne zamjerite na prevodu jer ...... whatever

ljudi The Fast and The Furious IS BAAACKK!!!!!!

popularni film koji je bio ispiracija mnogim danasnjim tunerima se vraca na veliko platno u njegovom trecem nastavku.

prvo imam jedno VELIKO razocarenje. u ovome nastavku se nece pojaviti vin diesel niti paul walker. (celavi i plavi :) )

teskst je povelik pa eto
evo prevoda teksta:

Kada je Univerzal Pictures lansirao The Fast and The Furious na ljeto 2001, nade su bile male. Film nije imao veliki budzet i najveca zvijezda je bio Vin Diesel, koji tada nije bio tako poznat.Ali, Street Racing je dobio mnogo medijske paznje, popularnost modifikovanih auta je explodirala i uvjek je postojala publika za ganjanje automobilima. Ovaj film je bio dizajniran da bude profitabilan i sa najmanjom zaradom.
On nije trebao da bude blockbuster.

Image
mits evo sa audicije za The Fast and the Furious

The Fast and the Furious je razbio blokove svakako. Filmska industrija, cak i Universal, su bili "zaprepasteni" sa svjetskom zaradom od 207 miliona dolara.
Sta uradi studi kada ima tako veliki hit?? Napravi nastavak. 2 Fast 2 Furious je donio dodatnih 236 miliona dolara. Ako ubacite prodaje DVD-jeva treci nastavak je neizbjezan.

Image

Treci Fast & Furous (F&F) (jos nije dobio zvanicn ime) je trenutno u pre-produkciji sa snimanjem zakazanim da pocne ove jeseni. Skripta je vec napisana i direktor zaposljen. Prica filma prati "Shaun BosWell" iz US street racin subkulutre do japanskog drifinga.
u filmu nece biti ni Vin Diesel niti Paul Walker.

Za prvu neuspjelu audiciju u drift racingu, Univerzal je izjavio da je novi film nezaobilazan. "Shaun slucajno "pobjedjuje" DK-a - 'drifting king'-a koji je povezan sa Yakuzom, japanskom mafijom. Jedini nacin na koji moze da otplati dug je da udje u svijet "crnog" tokija, gdje su na igri zivot ili smrt."

Image

svi su imali jednu veliku zabavu i gledali kako driftaju i bilo bruku auta i bile neke price kako ko falan su neka auta vec izbrali itd itd itd.

dosadilo mi tipkat, a boga mi i prevoditi.
The_Flyer2002

Post by The_Flyer2002 »

Image

i bas nikoga ne interesuje sto izlazi ovaj film koji je pokrenuo revoluciju tuninga.

a ja u kinima bi se trebao pojaviti iduce ljeto.

Image

Image
Qler

Post by Qler »

dobar film, ali je najbolji skyline :D:D:D:D
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Morali bi se dobro potruditi da bude gluplji od drugog dijela. Skoro pa nemoguća misija :D
Post Reply