Za srbe je poznato koliko nas mrze i nemoguce je na njihovim portalima i forumima naci ijednog srbina koji npr osudjuje Karadzica i Mladica. Mnoge bosnje kazu kako ima finih srba tamo u srbiji a da su nasi stoka, ali bukvalno niti jedan jedini srbin ne postoji da osudjuje karadzica vec je kod svih ista spika: "naser, izdana srebrenica, nije genocid, karadzica heroj, bosnjaci poturice".... O CEMU ONDA PRICAMO???
Sada ista stvar sa hrvatima, zasto smo mi umislili da su oni nesto mnogo bolji, zato mozda sto suptilnije kriju sta zaista misle?? Neka mi niko ne govori kako index nije mjerodavan portal jer na njemu komentarisu ljudi sa imenom i prezimenom, nema vise nickova pa se moze svako kriti iza. A MI SE ZAVARAVAMO DA NAS NEKO VOLI I POSTUJE.udjite svi na index i citajte komentare jos od tema o vojnom udaru u Turskoj pa do danas. Tu se ne pljuje ISIS vec islam i muslimani, ukljucujuci Bosnjake. Evo samo 3 komentara a ovakvi su gotovo svi do jednog.

edit: Jos par slika sa index.hr od hrvata

Takodje na najvecem hrvatskom forumu, forum.hr forumasi i ADMINISTRACIJA otvoreno pisu da treba pozatvarati i porusiti sve dzamije a da muslimani nisu dobrodosli u evropi. Kao da i ima dzamija u evropi, mozda nekoliko njih. To pisu moderatori foruma. Dobro se sjecam dok sam bio aktivan tamo otvoreno se pisalo da su sirijske zrtve stoka islamisticka. Na jednu vijest koja je objavljena da je u zracnim napadima Izraela pobijeno stotine djece komentari sa foruma.hr su bili "Samo ostro protiv islamista" i slicni. Sve komentare sam prijavio ali niko nije dobio niti jednu opomenu kamo li sankciju. Likovali su na ubijanje muslimana u Burmi kad je bilo aktuelno, a stalna podrska izraelu je sveprisutna. NEKA BOSNJACI BUDU SVJESNI KOGA IMAJU ZA KOSIJE SA OBJE STRANE.