Fašistička SDA-SDS-HDZ koalicija će vladati vječno.
-
Smrt fasizmu
#1 Fašistička SDA-SDS-HDZ koalicija će vladati vječno.
Šta mislite dokle će ovi kriminalci agrearnog porijetla vladati narodom u Bosni i Hercegovini i držati ga u ropstvu?
-
margareta
Nemoj da te obmane ovaj slab odaziv na ovu temu. Sigurna sam da minimum oko 70% naroda zeli isto sto i ti.Ostali su glasacko tijelo nacionalfasistickih i kriminogenih triju stranaka.
Narod je kao BOMBA ! Vjeruj mi da je potrebno samo malo da PUKNE !
Posljednja desavanja na nasoj sceni politicko etno kriminalnog folklora
nisu prosla "neopazeno" od strane naroda. Izbori SIGURNO nece promijeniti politicko kriminalnu vladajucu strukturu i zato se do izbora MORA dati maximum za eliminaciju SDA & SDS & HDZ-a !
Pretpostavke su vec utvrdjene ali radi sigurnosno bezbjednosnih razloga nisu jos za siru javnost.
Jedno je jasno sto sam vec davno rekla : teskome bolesniku koji je na teretu i sebi i drugima treba pomoci eutanazijom.
Narod je kao BOMBA ! Vjeruj mi da je potrebno samo malo da PUKNE !
Posljednja desavanja na nasoj sceni politicko etno kriminalnog folklora
nisu prosla "neopazeno" od strane naroda. Izbori SIGURNO nece promijeniti politicko kriminalnu vladajucu strukturu i zato se do izbora MORA dati maximum za eliminaciju SDA & SDS & HDZ-a !
Pretpostavke su vec utvrdjene ali radi sigurnosno bezbjednosnih razloga nisu jos za siru javnost.
Jedno je jasno sto sam vec davno rekla : teskome bolesniku koji je na teretu i sebi i drugima treba pomoci eutanazijom.
-
kub lajkan
Pitanja si postavio tako da mogu odgovoriti samo:
ni jedno ni drugo...
ni jedno ni drugo...
-
Avangardan10
#6 Re: Fašistička SDA-SDS-HDZ koalicija će vladati vječno.
vidis jarane u mom selu je na poslednje glasanje nije izaso niko od mladje raje a nisam ni ja...Smrt fasizmu wrote:Šta mislite dokle će ovi kriminalci agrearnog porijetla vladati narodom u Bosni i Hercegovini i držati ga u ropstvu?
a ovima starijim je SDS organizovao autobus do glasackog mjesta
i moje drage komsije glasase za njih sve autobusa radi!?!
pa ti kontaj...
i nije to samo slucaj kod mene...
-
Avangardan10
ajd e ne zezaj svi su oni isti!Engram::X wrote:interesantno avangardo![]()
samo sto paralela sds i sda ne moze nikako...
lazu nam svima da ce bosna bit islamska (sds)
a da ce se R.s prikljucit srbiji kaze (sda)
lazu svi da bi opstali na vlasti, ja to odavno znam ali neki ne znaju!
-
margareta
#9 Re: Fašistička SDA-SDS-HDZ koalicija će vladati vječno.
Ista i jos gora stvar je bila u Sa. mahalama od stranke SDA !Avangardan10 wrote:vidis jarane u mom selu je na poslednje glasanje nije izaso niko od mladje raje a nisam ni ja...Smrt fasizmu wrote:Šta mislite dokle će ovi kriminalci agrearnog porijetla vladati narodom u Bosni i Hercegovini i držati ga u ropstvu?
a ovima starijim je SDS organizovao autobus do glasackog mjesta
i moje drage komsije glasase za njih sve autobusa radi!?!
pa ti kontaj...
i nije to samo slucaj kod mene...
Iz pouzdanih izvora znam da je takv ili sl. nacin glasanja bio u svim ruralnim sredinama !