Fasisti medju Bosnjacima
-
mg
#26 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Prije omasovljenja interneta nije svako mogao uz pomoć dva klika izaći u eter.
Moć interneta je ogromna, posebno društvenih mreža.
I vjeruj da 90% ljudi u eter ne piše gluposti, posebno tog tipa.
Danas svako misli da mora imati mišljenje o svemu, kao i da je pozvan da ga iznese, iako od škole ima malu maturu. Takođe, dijaspora prednjači sa pozivima na linč, rat, mržnju...sve iz Švdeske, Norveške, SAD-a...
Bošnjaci izvan uskog kruga političkih interesnih skupina nisu nacionalisti, fašisti niti šta slično. Politički nisu pismeni, osvješteni niti imaju viziju. To će ih u budućnsti više koštati, nego ova šačica mentalno ograničenih idiota.
Danas svako misli da mora imati mišljenje o svemu, kao i da je pozvan da ga iznese, iako od škole ima malu maturu. Takođe, dijaspora prednjači sa pozivima na linč, rat, mržnju...sve iz Švdeske, Norveške, SAD-a...
Bošnjaci izvan uskog kruga političkih interesnih skupina nisu nacionalisti, fašisti niti šta slično. Politički nisu pismeni, osvješteni niti imaju viziju. To će ih u budućnsti više koštati, nego ova šačica mentalno ograničenih idiota.
- Danguba
#27 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
e to...Iza Horizonta wrote:valjda si mislio NE PISMENDanguba wrote:
Nisi ti trol i provokator, ti si NEPISMEN.
-
mg
#28 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Iza Horizonta wrote:valjda si mislio NE PISMENDanguba wrote:
Nisi ti trol i provokator, ti si NEPISMEN.
sjedi 1.
Baš sam u prethodnom postu pisao o ljudima koji misle da nešto znaju, a u stvari nemaju pojma.
-
AzerVisoko
#29 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Nisam ni rekao imas nesta protiv njih.GeeTnT wrote:Niemam nista protiv Jevreja.... Dovoljno?
-
nocnaptica986
#30 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
pisao sam o ovome ali,drug mi radio one telefonske anktete za raznorazna istrazivanja i trzista i kad mi je poceo pricati sta su mu ljudi preko telefona pricali o jevrejima to je blago reci degutantno....i to ljudi svih uzrasta i obrazovanja
Last edited by nocnaptica986 on 07/02/2016 17:46, edited 1 time in total.
-
AzerVisoko
#31 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
slazem semg wrote:Prije omasovljenja interneta nije svako mogao uz pomoć dva klika izaći u eter.
-
breuer
#32 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Kod nas je postoji nešto što je fašizam, već vijekovna mržnja, zaostalost, glupost, brđanluk, zadrtost, strah, dakle sve najniže osobine pojedinca, odnosno većine, nažalost. Fašizam je ideološki politički pokret i kao takvog naši narodi ga ne bi bili u stanju ni slijediti, jer su svojom ograničenošću nesposobni provoditi sistem.calculator wrote:Ali najprije - fašizam je produkt interesa određenih organizacija ljudi. Treba odgovoriti na pitanje: koji su ciljevi neofašizma u našem društvu, u kojim i kakvim grupama je najeksponiraniji, da li etničkim ili vjerskim, i ko - koje grupe i pojedinci imaju najviše koristi, interesa od fašizma, šta dobijaju njegovim razvojem i eksploatacijom.breuer wrote:I dakako, siromaštva...kamberovica polje wrote:Fašizam je rezultat gluposti i neobrazovanosti a kako se zadnjih 20 i kusur godna ulaže u obrazovanje nove generacije će biti još gore.
Fašizam u BiH je i produkt loše i "nacionalističke", odnosno etno-religijske politike vladajućih stranaka u BiH, i uske sprege njihovih političkih vođa sa vjerskim starješinama.
- mousstapha
#33 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Meni je najjace kada vehabije pricaju o svojoj ugrozenosti, traze prava, da ih se postuje, a onda sva ta prava bi ukinuli sijama. Upozoravaju kako je pogubna njihova propaganda i sirenje njihove vjere.
To je samo jedan primjer, a gotovo u svakom slucaju kada bosnjo mrzi, njegova mrznja boluje od duplih standarda.
To je samo jedan primjer, a gotovo u svakom slucaju kada bosnjo mrzi, njegova mrznja boluje od duplih standarda.
-
AzerVisoko
#34 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam

Izmisljanje citata na https://www.facebook.com/VoxLjevicarsko ... aBHmagaza/
I naravno nas narod vjeruje u sve. Sve sto procitas na facebooku - il je istina ili je izmislio Mossad
- Alfons Kauders
#35 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
kratka verzija:AzerVisoko wrote:Prosli smo rat kao jedina nefasisicka strana, 500 godina jevreji ovdje zivili, bili smo primjer tolerancije medjutim sto vise gledam i citam vidim da je se sve promjenilo. Postali smo fasisti, i zrtve naseg fasizma nisu Srbi, salonci ili cetnici.
Evo dva primjera:
Jevreje: Gazimo im zastave, Palestina je kod nas veci problem od genocida u Prijedoru i Srebrenici (iako su Palestinci sve do same smrti Milosevica bili uz njega a i dan danas imaju vise nego odlicne odnose sa Srbijom). Pjesme na stadionu: "Ubij, zakolji, da jevrej ne postoji." Edo Maajka je odlican primjer, ozenio jevrejku i ogroman broj Bosnjaka ga zamrzio. Fasisticka facebook stranica "Bosnjaci" (150k pratilaca) siri dezinformacije o Edi, izmisljaju citate kako mrzi Sarajevo jer nema krmetine itd.
Sije: Iako je slabo koji bosnjak ikada upoznao siju mrznja je ogromna. Mislim da su bosnjackim fasistima sije veci problem od cetnika. Evo par primjera sa Saffa:
Enver Koca Treba te sije po kratkom postupu ta otpad od ljudi gadu mi se.
InsaAllah da se udruze dvije bratcke zemlje Velika Turska i S.Arabija da proteraju ta otpad sa njihovom bracom rusima.Ista sorta.
InsaAllah da ih smaknu sa zemaljske kugle, tu gamad.
Edin Hadzikadunić Bićete pobijeđeni i u vatru bačeni šijske hijene allah vam postelju od vatre pripremio amin
Esmir Call Iran je veliki brat Israilu!!!
Jasin Aga Stoka rafidisko alevitska!
Moje pitanje: Ko siri ovu mrznju i zasto? Sta zele Fatmir Alispahic i ostali i ko ih finansira?
stasale su prve generacije koje su imale vjeronauk u skoli
- rajv0sa
#36 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Baš suprotno dragi tuzlak, ti koji to govore su konvertiti , osobe bez stava i identiteta, do prije koju godinu u carstvu bluda, droge sitnog kriminala, i odjednom znaju etničku sliku sirijskih pokrajina. Takvi što to pišu iz dna duše preziriru sve što ima veze sa IZ. Drugi je problem što ko god nešto kaže protiv komunizma je automatski etiketiran kao fašista i sve najgore, samo kod nas je antifašista=komunista.
-
Idriz
#37 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
sta li je pisac htio da kaze...rajv0sa wrote:Baš suprotno dragi tuzlak, ti koji to govore su konvertiti , osobe bez stava i identiteta, do prije koju godinu u carstvu bluda, droge sitnog kriminala, i odjednom znaju etničku sliku sirijskih pokrajina. Takvi što to pišu iz dna duše preziriru sve što ima veze sa IZ. Drugi je problem što ko god nešto kaže protiv komunizma je automatski etiketiran kao fašista i sve najgore, samo kod nas je antifašista=komunista.
- rajv0sa
#38 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Pametni će shvatit pisca.
-
Ripicipi
#39 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
GeeTnT wrote:Nema odgovora na nakaradno postavljena pitanja... Bosnjaci nose hipoteku toliko veliku da ih niko nemoze nazvati fasistima kada bi napravili 11 genocida....naravno to nebi bilo u redu jer bi onda bili u istom kosu sa onima koje pokusavas abolirati..
Kak'a bolest
- GeeTnT
#40 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Dopisuju se dva papka na forumu...Pise jedan: "Mozes li skontat po niku da sam papak", "Jok" kaze drugi...."Ne mogu ni ja tebe" i dodaje "Sad smo pravo cool"
-
__Phoenix__
#41 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Rijetko koji narod iz velike žrtve ne pređe u zločinca prije ili kasnije...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#42 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
precesto bosnjaci koriste rijec fasizam i gdje treba i gdje ne treba
to sam na faksu skontao...
zaista precesto...u raznim situacijama ne da mi se nabrajati sada...
od navijackog skandiranja do borbe za uvoz govedine u eu
svi su fasisti samo bosnjaci nisu
to sam na faksu skontao...
zaista precesto...u raznim situacijama ne da mi se nabrajati sada...
od navijackog skandiranja do borbe za uvoz govedine u eu
svi su fasisti samo bosnjaci nisu
- cyprus
#43 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Bošnjacima kao kompletnom narodu se ne može prišiti fašizam... Nijednom narodu u cijelosti se ne može prišiti fašizam... Međutim, svaki narod, pa i Bošnjaci imaju u svojim redovima fašiste... I ti fašisti se obično vole kriti iza čitavog naroda...GeeTnT wrote:Zasto ovakav naslov teme?
Jesu li zaista Bosnjaci zasluzili da im se prisije mrznja i fasizam?
- GeeTnT
#44 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Pa onda temu treba preimenovati u npr. "Fasisti medju Bosnjacima", ali takva tema nebi bila interesantna jer smo naviknuti na generaliziranje...cyprus wrote:Bošnjacima kao kompletnom narodu se ne može prišiti fašizam... Nijednom narodu u cijelosti se ne može prišiti fašizam... Međutim, svaki narod, pa i Bošnjaci imaju u svojim redovima fašiste... I ti fašisti se obično vole kriti iza čitavog naroda...GeeTnT wrote:Zasto ovakav naslov teme?
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#45 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
musliman - antifašistarajv0sa wrote:Baš suprotno dragi tuzlak, ti koji to govore su konvertiti , osobe bez stava i identiteta, do prije koju godinu u carstvu bluda, droge sitnog kriminala, i odjednom znaju etničku sliku sirijskih pokrajina. Takvi što to pišu iz dna duše preziriru sve što ima veze sa IZ. Drugi je problem što ko god nešto kaže protiv komunizma je automatski etiketiran kao fašista i sve najgore, samo kod nas je antifašista=komunista.
- BHCluster
#46 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
Previshe si opterecen glupostima.AzerVisoko wrote:Prosli smo rat kao jedina nefasisicka strana, 500 godina jevreji ovdje zivili, bili smo primjer tolerancije medjutim sto vise gledam i citam vidim da je se sve promjenilo. Postali smo fasisti, i zrtve naseg fasizma nisu Srbi, salonci ili cetnici.
Evo dva primjera:
Jevreje: Gazimo im zastave, Palestina je kod nas veci problem od genocida u Prijedoru i Srebrenici (iako su Palestinci sve do same smrti Milosevica bili uz njega a i dan danas imaju vise nego odlicne odnose sa Srbijom). Pjesme na stadionu: "Ubij, zakolji, da jevrej ne postoji." Edo Maajka je odlican primjer, ozenio jevrejku i ogroman broj Bosnjaka ga zamrzio. Fasisticka facebook stranica "Bosnjaci" (150k pratilaca) siri dezinformacije o Edi, izmisljaju citate kako mrzi Sarajevo jer nema krmetine itd.
Sije: Iako je slabo koji bosnjak ikada upoznao siju mrznja je ogromna. Mislim da su bosnjackim fasistima sije veci problem od cetnika. Evo par primjera sa Saffa:
Enver Koca Treba te sije po kratkom postupu ta otpad od ljudi gadu mi se.
InsaAllah da se udruze dvije bratcke zemlje Velika Turska i S.Arabija da proteraju ta otpad sa njihovom bracom rusima.Ista sorta.
InsaAllah da ih smaknu sa zemaljske kugle, tu gamad.
Edin Hadzikadunić Bićete pobijeđeni i u vatru bačeni šijske hijene allah vam postelju od vatre pripremio amin
Esmir Call Iran je veliki brat Israilu!!!
Jasin Aga Stoka rafidisko alevitska!
Moje pitanje: Ko siri ovu mrznju i zasto? Sta zele Fatmir Alispahic i ostali i ko ih finansira?
- Cherry-Cherry
#47 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
breuer wrote: Kod nas je postoji nešto što je fašizam, već vijekovna mržnja, zaostalost, glupost, brđanluk, zadrtost, strah, dakle sve najniže osobine pojedinca, odnosno većine, nažalost. Fašizam je ideološki politički pokret i kao takvog naši narodi ga ne bi bili u stanju ni slijediti, jer su svojom ograničenošću nesposobni provoditi sistem.
- mO k3
#48 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
koga mi to mrzimo , zar sve bosnjake mozes trpati u isti kos ?? Saberi se "bosnjo"AzerVisoko wrote:Bosnjaci do tamo neke 2005. godine ne, a ovamo ne vidim po cemu smo bolji od Srba. Cak smo mozda i gori jer mrzimo narode s kojim uopste nismo bili u kontaktu. Imamo desetak stranica na nasem jeziko kojima je jedina svrha mrznja prema sijama.GeeTnT wrote:Zasto ovakav naslov teme?
Kakva je razlika izmedju Marakane i pjesme "Noz zica Srebrenica" i Zenice i "ubij zakolji da jevrej ne postoji?"
poz u beograd ili cak kamenjar??
- mO k3
#49 Re: Bosnjaci, mrznja i fasizam
cyprus wrote:Bošnjacima kao kompletnom narodu se ne može prišiti fašizam... Nijednom narodu u cijelosti se ne može prišiti fašizam... Međutim, svaki narod, pa i Bošnjaci imaju u svojim redovima fašiste... I ti fašisti se obično vole kriti iza čitavog naroda...GeeTnT wrote:Zasto ovakav naslov teme?
klujcajte temu da ja ne kljucam
- Sanjarko
#50 Re: Fasisti medju Bosnjacima
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1 ... B7_2003%29AzerVisoko wrote:.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Profesionalac_%282003.%29
Pogledaj ovaj film pa češ skontat kako je lako ubaciti određene ljude među Narod, Demonstrante, Prosvjede itd.
Za Fejs pih.
Nemate pojma kako je lako manipulisati tim mrežama, profilima itd.
Ja duduk za IT pa sam to radio a šta tek mogu Profesionalci.