Fascinantno...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Eshek

#1 Fascinantno...

Post by Eshek »

Ne gledam ta talent-show sranja, ali sam slucajno naletio na ovo na netu i fasciniran sam kakav glas izlazi iz ovog frljavog lika...

http://uk.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIA ... ed&search=
irfan2

Post by irfan2 »

trebo si na muziku :) ..
da vec sam gledao :) ..i ostao :shock: .. odma ga gledas drukcijim ocima ebote :D ... odlican
Eshek

Post by Eshek »

ja prestadoh disati kad je frajer zinuo :shock:

jebiga...kontas ... prodaje telefone...sad će se jadnik blamirati...vec ga poceo unaprijed zaliti... i jezik ti se onda odmota do poda :D :D
darius_maximus

Post by darius_maximus »

Vjerujte da mi je sekunda falila da zaplacem kada je zapjevao, a raja iza pocela aplaudirati... Dok pjeva vidi se da je skroz druga osoba postao, snaga izlazi iz njega... Cudo...
Princess Fiona

Post by Princess Fiona »

irfan2 wrote:trebo si na muziku :) ..
da vec sam gledao :) ..i ostao :shock: .. odma ga gledas drukcijim ocima ebote :D ... odlican
stavljeno na muziku nekad ranije :)

al' se vrijedi podsjetit' :)
Skyfox

Post by Skyfox »

bas mi je drago zbog njega... :thumbup:
Eshek

Post by Eshek »

sori...nisam znao kud da postavim.
Patron of Formello

Post by Patron of Formello »

Divno pjeva. :)
Kad sam ga ugledao na pocetku spota ocekivao sam da ce pjevati kao gavran. :D
bonsai

Post by bonsai »

Sta reci osim FANTASTICNO!!!!!Preslusao sam sve sto sam nasao i svaki put sam se najezio. Ovo me podsjeti na ruzno pace,kad otvori usta postade prelijepi labud,nevjerovatno!
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Meni vala ovo njegovo pjevanje nista ne znaci...

Milo mi je ako je kome od vas drago, al' bjez ba...

Jesam li cuo ga da pjeva, osjecaj me neki, nenadmasno pederski uhvati, i sto je najgore - ne znam sto. Osjecam se ko neka zenturaca, i to ono, na zadnjoj stepenci socijalnoj, s dvoje djece, bez cojka, bez posla, s pomrlom familijom, spremna uvijek za rundu cimzdrenja koje se smjenjuje sa ogromnom zeljom da joj neko odvali plesku...

I kao sto mozete zamisliti - ja bas i nisam odusevljen kad se ovakvim "osjetim" radi opernog pjevaca...

Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.

Pa kontam, kakav god da sam, nisam valjda ja jedini ovaki...
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 16:36, edited 1 time in total.
Eshek

Post by Eshek »

Nosferatu, meščini da jesi :D :D

Eh, brate, i ti ga usra momački...sve svede na medicinsko objašnjenje. Šta reći, profesionalna deformacija? :D :D
Last edited by Eshek on 09/09/2007 20:59, edited 1 time in total.
mema mo

Post by mema mo »

ja sam stvarno ocekivala neku provalu, kontam sad ce tip poceti cviliti. kad tamo prijatno iznenadjenje!
lady midnight

Post by lady midnight »

Nosferatu wrote:Meni vala ovo njegovo pjevanje nista ne znaci...

Milo mi je ako je kome od vas drago, al' bjez ba...

Jesam li cuo ga da pjeva, osjecaj me neki, nenadmasno pederski uhvati, i sto je najgore - ne znam sto. Osjecam se ko neka zenturaca, i to ono, na zadnjoj stepenci socijalnoj, s dvoje djece, bez cojka, bez posla, s pomrlom familijom, spremna uvijek za rundu cimzdrenja koje se smjenjuje sa ogromnom zeljom da joj neko odvali plesku...

I kao sto mozete zamisliti - ja bas i nisam odusevljen kad se ovakvim "osjetim" radi opernog pjevaca...

Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.

jaooooooo, oplakah :lol: :lol: :lol: chuj "zhenturacha" s dvoje djece i bez chOJka :lol: :lol: :lol:

nego shta je mene ovdje pravo dirnulo i obradovalo je to shto je ovaj tip, kojeg su izgleda svi potcjenjivali i malchice ismijavali, sa kojim chovjek na pochetku osjeca i malo sazhaljenja jer izgleda nekakav sav jadan, napokon ostvario ono shto je sanjao i shto je htio cijeloga zhivota, a uz to josh time obraduje ljude (dobro, osim nosferatu-a :D). eto, ja mislim da se to zove ostvariti neshto u zhivotu.
Koshpa

Post by Koshpa »

da se najezis, a upravo jesam svaka cast mastore ( fakat dirljivo )
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Svaka mu čast!
Predivno!
nostalgicar

Post by nostalgicar »

Loodiloo :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Nosferatu wrote:Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.

zalosno je da ce jedna osoba poput tebe biti u kontaktu i raditi sa ljudima kojima je potrebna pomoc.
ne znam sta se s` tobom desilo, ali zadnji tvoji komentari dovode covjeka na povracanje.
Simply_Red

Post by Simply_Red »

bas prelijepo pjeva momak
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

ima predivan glas. :)
Post Reply