Fascinantno...
Moderator: _BataZiv_0809
-
Eshek
#1 Fascinantno...
Ne gledam ta talent-show sranja, ali sam slucajno naletio na ovo na netu i fasciniran sam kakav glas izlazi iz ovog frljavog lika...
http://uk.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIA ... ed&search=
http://uk.youtube.com/watch?v=9oxTy7KIA ... ed&search=
- darius_maximus
Vjerujte da mi je sekunda falila da zaplacem kada je zapjevao, a raja iza pocela aplaudirati... Dok pjeva vidi se da je skroz druga osoba postao, snaga izlazi iz njega... Cudo...
-
Princess Fiona
stavljeno na muziku nekad ranijeirfan2 wrote:trebo si na muziku..
da vec sam gledao..i ostao
.. odma ga gledas drukcijim ocima ebote
... odlican
al' se vrijedi podsjetit'
- Patron of Formello
Divno pjeva.
Kad sam ga ugledao na pocetku spota ocekivao sam da ce pjevati kao gavran.
Kad sam ga ugledao na pocetku spota ocekivao sam da ce pjevati kao gavran.
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Meni vala ovo njegovo pjevanje nista ne znaci...
Milo mi je ako je kome od vas drago, al' bjez ba...
Jesam li cuo ga da pjeva, osjecaj me neki, nenadmasno pederski uhvati, i sto je najgore - ne znam sto. Osjecam se ko neka zenturaca, i to ono, na zadnjoj stepenci socijalnoj, s dvoje djece, bez cojka, bez posla, s pomrlom familijom, spremna uvijek za rundu cimzdrenja koje se smjenjuje sa ogromnom zeljom da joj neko odvali plesku...
I kao sto mozete zamisliti - ja bas i nisam odusevljen kad se ovakvim "osjetim" radi opernog pjevaca...
Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.
Pa kontam, kakav god da sam, nisam valjda ja jedini ovaki...
Jesam li cuo ga da pjeva, osjecaj me neki, nenadmasno pederski uhvati, i sto je najgore - ne znam sto. Osjecam se ko neka zenturaca, i to ono, na zadnjoj stepenci socijalnoj, s dvoje djece, bez cojka, bez posla, s pomrlom familijom, spremna uvijek za rundu cimzdrenja koje se smjenjuje sa ogromnom zeljom da joj neko odvali plesku...
I kao sto mozete zamisliti - ja bas i nisam odusevljen kad se ovakvim "osjetim" radi opernog pjevaca...
Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.
- Amazonka27
- lady midnight
jaooooooo, oplakahNosferatu wrote:Meni vala ovo njegovo pjevanje nista ne znaci...
nego shta je mene ovdje pravo dirnulo i obradovalo je to shto je ovaj tip, kojeg su izgleda svi potcjenjivali i malchice ismijavali, sa kojim chovjek na pochetku osjeca i malo sazhaljenja jer izgleda nekakav sav jadan, napokon ostvario ono shto je sanjao i shto je htio cijeloga zhivota, a uz to josh time obraduje ljude (dobro, osim nosferatu-a
- cHupjahalic@
zalosno je da ce jedna osoba poput tebe biti u kontaktu i raditi sa ljudima kojima je potrebna pomoc.Nosferatu wrote:Pa me interesuje iskreno, sta je vama, u ovome toliko mocno, merakli i ljepo? Niti razumijem sta govori, niti znam o cemu pjeva, jos kad vidim kako se uzobiljio, i kako drugi padaju u trans neki, ostajem sa ? ? u ocima. Dobro, ima kapacitet pluca kao medjed, glasne zice kao sajle, zna grgoljati s resicom, i glava mu je taman mashala da moze rezonirati prazna hava po njojzi uz raznojaki zvuci i ne mere svako ovo ovako zapjevati, ni za pojas zadjenuti, i treba treninga barem X godina, sve ja to primam k znanju - al' mi opet nesto to kicasto - i nemrem da si bog.
ne znam sta se s` tobom desilo, ali zadnji tvoji komentari dovode covjeka na povracanje.