Zanima me kako se krecu cijene postavljanja dekorativnog fasadnog kamena na kuce u Sarajevu i ako neko zna kakvog dobrog majstora koji radi te poslove da preporuci.
Radi se o kamenu po imenu "breša" , debljine 3cm , duzina 60cm a visina 30cm ...
Fasadni kamen na kuci
Moderator: anex
- art vandeley
- _Saša_
#2 Re: Fasadni kamen na kuci
Jesi li siguran da se tako zove kamen? Za hrešu sam naravno cuo za brešu nisam 
- art vandeley
#3 Re: Fasadni kamen na kuci
Pa na to sam mislio... jbg sta cu kad se ne razumijem oko toga , meni je djelovalo kao da rekose bresa ali sam ipak krivo cuo
. Samo sam vidio kamen koji hocu da postavim ali moram prvo da vidim za majstore koji to rade i koliko se cijena krece...
Cijena ovog kamena je 35km po kvadratu...
Cijena ovog kamena je 35km po kvadratu...
- _Saša_
#4 Re: Fasadni kamen na kuci
To je lijep kamen, bascarsiju su poplocali sa tim kamenom, pa kontam da nisi koju paletu okrenuo
A na zalost ne znam nikog ko bi ti postavio taj kamen po fasadi. Marmex iz blazuja radi odlicno sa kamenom, prodaje i ugradjuje pa da se raspitas da li bi ti neko od njih to uradio privatno ako vec ne mozes naci u oglasima!
A na zalost ne znam nikog ko bi ti postavio taj kamen po fasadi. Marmex iz blazuja radi odlicno sa kamenom, prodaje i ugradjuje pa da se raspitas da li bi ti neko od njih to uradio privatno ako vec ne mozes naci u oglasima!
- kadinica
#5 Re: Fasadni kamen na kuci
Ja čitam "fasadni kamen na žuči"
Rekoh, evo ga, mutirani oblik
Rekoh, evo ga, mutirani oblik