Farrah Fawcett umrla u 62. godini
Autor/izvor: SEEbiz
LOS ANGELES - Farrah Fawcett izgubila je posljednju bitku. Noćas je preminula je okružena članovima obitelji i prijateljima na odjelu intenzivne njege bolnice u Los Angelesu.

'Ne znam se nositi s njezinom smrću. Ne znam živjeti u ovome svijetu bez nje', izjavio je očajan Ryan O'Neal. 'Ona je bila moj život, moja jedina ljubav.'
Dugogodišnji partner, glumac Ryan O'Neal bio je najveća podrška američkoj glumici. Prije nekoliko dana potvrdio je da se želi s njome vjenčati i da je Farrah napokon pristala. Zajedno su od 1982. godine i imaju sina Redmonda, ali nikada nisu stupili u brak.
'Ne mogu slušati glazbu, ne mogu boraviti na mjestima na kojima smo bili zajedno bez boli u srcu. Zbog načina na koji se nosila sa svojom bolešću volio sam je svaki put iznova i sve jače.'
Na američkoj televizijskoj postaji NBC prikazan je dokumentarni film "Farrahina priča" o tragičnoj borbi nekadašnje kraljice seksepila protiv zloćudne bolesti koja ju je prikovala za bolnički krevet.
S bilježenjem svojih muka i pokušaja liječenja u SAD-u i Njemačkoj američka glumica započela je prije 18 mjeseci, kada je ustanovila da se ponovno vratio zloćudni tumor debeloga crijeva i da unatoč svojoj hrabrosti, želji za životom i optimizmu, gubi najvažniju bitku koju je ikada vodila.
Baš kao i u nevjerojatno intimnoj, dirljivoj priči snimljenoj kamerom Charlijeva anđela, uz samrtničku postelju plavokose glumce našla se njezina prijateljica, glumica Alana Stewart koja je producirala dokumentarac koji je potresao svijet i Ryan O'Neal, čovjek njezina života.