Farmaceutsko-zdravstveni fakultet u Travniku
-
FaithL
#1 Farmaceutsko-zdravstveni fakultet u Travniku
Pozdrav svima
Dragi moji, zanima me šta znate o ovom fakultetu? Ja sam tražila po netu, bila sam na njihovoj stranici, ali oni nemaju forum... Ne volim smetati ljudima koje znam i ispitivati ih, pa mi je lakše smarati vas
Po onome što su mi ljudi "usput" rekli, čini mi se ok. Nije toliko teško, priznat je, predavanja nisu kao na ostalim fakultetima... Koliko sam ja shvatila, predavanja na fakultetu su samo tri puta u sedmici. E sad, šta je sa ostalim danima? Postoje li tu neke druge aktivnosti za ostale dane, jer sam vidjela i neke slike (tamo se spominju i neke "izvanškolske aktivnosti"
)... Čini mi se da ništa od toga nije tjelesni odgoj, mislim da ga nemaju (imaju li?), jer je fakultet mali i izgleda da nemaju salu. Uglavnom, sve što znate, napišite molim vas
Hvala unaprijed 
-
convict
#2 Re: Farmaceutsko-zdravstveni fakultet u Travniku
Ima, čini mi se, tema o Univerzitetu u Travniku. Za ovaj fakultet ne znam, ali vjerujem da je na nivou ostalih njihovih fakulteta. E sad, da li je neko tim nivoom zadovoljan i šta želi od fakulteta, to je druga tema.
-
lajk
#3 Re: Farmaceutsko-zdravstveni fakultet u Travniku
Nemamo tjelesni
vanskolske su bile npr. vjezbe iz botanike
,vjezbe na Klinička hemija i biohemija na Kosevu itd.. ne znam koji te smijer zanima ?
imas broj studentske i nazovi pa vidi,niko ti nece reci na forumu sta ti treba
!znam da je ove godine bilo puno prijava tako da su i odbijali ja mislim
imas broj studentske i nazovi pa vidi,niko ti nece reci na forumu sta ti treba