Farmaceutski fakultet u Sarajevu
-
Samir_b
#1 Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Pozdrav zanimamju me najnovije informacije,po mogucnosti od prosle godine 2013.,za prijemni i pripremnu nastavu,odnosno da li ta nastava bas puno pomogne.Idem u gimnaziju "Bihać" u Bihaću,odlican sam ucenik bio sve godine osim prvog razreda,idu mi hemija i biologija,malo manje matematika ali sam dobar i u tome.Moze li mi neko poslati sta uglavnom bude na prijemnom i ako neko ima informator,ili zna kako ga nabaviti.Svaka pomoc mi je dobro dosla i unaprijed hvala

-
PureNatural
#2 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Idi na pripremnu nastavu, spremi oblasti koje predjete na pripremnoj i polozices. Hemiju prakticno svu spremi... Sto se tice biologije, cini mi se da fiziologija zivotinja i covjeka ne treba, budu 2 zadatka iz genetike. Matematika najosnovnije, profesor koji je prosle godine pripremao studente je bio odlican. Cini mi se prva dva razreda gimnazije i trigonometrija. Sto se tice literature, za hemiju ima Repetitorij, biologija knjige iz gimnazije, a matematika mozda zbirke iz gimnazije. Sretno 
-
Samir_b
#3 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Hvala puno vec sam poceo spremam matematiku i hemiju, haha mislio sam da mi nece niko odgovoriti,nadam se da cu proci jer moram uci u redovne studente, ne mogu sebi priustiti samofinansirajuće
-
peonija
#4 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
osim ta dva zadatka iz genetike, koje jos oblasti iz biologije dodju?
-
PureNatural
#5 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Citologija, genetika (teorija), fiziologija biljaka nesto malo ekologije. 
-
Samir_b
#6 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Aha,a ne bude znaci anatomija covjeka,ili zivotinja,PureNatural wrote:Citologija, genetika (teorija), fiziologija biljaka nesto malo ekologije.
- seinfeld
#7 Re: Farmaceutski fakultet u Sarajevu
Anatomiju ćeš polagati kao poseban ispit.Samir_b wrote:Aha,a ne bude znaci anatomija covjeka,ili zivotinja,PureNatural wrote:Citologija, genetika (teorija), fiziologija biljaka nesto malo ekologije.