Svi su se bili pomalo izgubili dok je on drzao govor, dobro je procjenio sve i jednog ukucanina, ali mi je godra sta je rekao za onog manekena i Staniju, stvarno su bili izgubljeni nisu znali sta reci nakon meminog govora, MEMO DO POBJEDE ZLATE MI !!!
Farma
Moderator: anex
- Partijaner
#951 Re: Farma
Svaka cast za memaru, skuzio ih fraja zlate mi sve redom.
Svi su se bili pomalo izgubili dok je on drzao govor, dobro je procjenio sve i jednog ukucanina, ali mi je godra sta je rekao za onog manekena i Staniju, stvarno su bili izgubljeni nisu znali sta reci nakon meminog govora, MEMO DO POBJEDE ZLATE MI !!!

- Sabirni centar
#952 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:i mogu da pozdravim moju majku, i Ala Kobilica, Mrkija Mrkulica i cijelu njegovu familijukoji lik je ovaj ekrem
- Sabirni centar
#953 Re: Farma
Partijaner wrote:Svaka cast za memaru, skuzio ih fraja zlate mi sve redom.![]()
Svi su se bili pomalo izgubili dok je on drzao govor, dobro je procjenio sve i jednog ukucanina, ali mi je godra sta je rekao za onog manekena i Staniju, stvarno su bili izgubljeni nisu znali sta reci nakon meminog govora, MEMO DO POBJEDE ZLATE MI !!!![]()
- ho oponopono
#954 Re: Farma
...jao Meme poslije Gljive dođe farmerima kao šok...sada će vidjeti ko je zamorče kome!
- Partijaner
#955 Re: Farma
Memo napravi pometnju.

Sin od Milana Tarota.

Sin od Milana Tarota.
-
Timscho
#956 Re: Farma
A kakav je govor Memo drzao, sta je to bilo..?
- leki hz
#957 Re: Farma
Dobar je Memo
, a kad reče za Ljubu da je pravi Nišički specijalac 
- Sabirni centar
#958 Re: Farma
Prije bih rekao da je Zadruga izabrala sluge.dječak sa šibicama wrote:Memo je padao sa skija, tj nije znao skijati, vise je bio na dupetu, pa nije smio spustiti se niz konopac niz stijenu, pa su ga jedva natjerali da pokusa preci preko neke provalije na konopcu, sta ce covjek simpatican je
Ja ga znam jos iz nekih skolskih dana, mladji je od mene par godina, isao je u umjetnicku, nije mi bio drag jer je uvijek u raji glumio mangupa i isticao se na silu, ali kasnije skuzih njegov fol... takav je, nije glumac, jednostavno mangup.
Zorica izabrala Ljubu i shabana za sluge... svi su se shokirali
- dječak sa šibicama
#959 Re: Farma
Pa pitali ga da kaze iskreno kakav mu je dojam o farmerima, i Memo svakog ponaosob izanalizirao, ubo je u oko, po reakcijama pristunih... bukvalno su svi imali one face sa otvorenim ustimaTimscho wrote:A kakav je govor Memo drzao, sta je to bilo..?
Jutros vec komentari (raja komentarise uz kafu, muskarci ko tetke kakve
Vec je najglasniji u kuci, proslo 24 sata
a i ja se provalio, cuj nije glumac, gdje si vidio carsijanera da ne glumi
- Partijaner
#960 Re: Farma
Mjesto da se Memo prilagodi ostalim farmerima, sad ce biti obratno.
Staniji jucer pade ona vjestacki kez nakon memine spike, kako j to bilo lijepo vidjet.
Staniji jucer pade ona vjestacki kez nakon memine spike, kako j to bilo lijepo vidjet.
- veljaca
#961 Re: Farma
leki hz wrote:Dobar je Memo, a kad reče za Ljubu da je pravi Nišički specijalac
Nisu to ovi skontali ....zabrinuli sa svak za sebe .....
Kada ovo skontaju ( a skontace - ne brini ) bice i o tome polemike ....
Samo bih dodao da je najiskreniji ( sto na umu to na drumu ) ovaj jadnik Ekrem, ali je i najgluplji ...
Najgori: Sha, Ljuba, Zorica ...
-
Timscho
#962 Re: Farma
hvala djecak_sa_sibicama!
moracu poceti pratiti Memu
ima li taj govor na youtube?
moracu poceti pratiti Memu
-
jasko88
#963 Re: Farma
ima , evo početak na 1:07:30Timscho wrote:hvala djecak_sa_sibicama!
moracu poceti pratiti Memuima li taj govor na youtube?
a evo i nastavak
- Adriatic
#965 Re: Farma
Al kako Zorica smjesti svom Ljubanu hahahaha
Ljuban se kezi a ne može doći sebi.
I ne smije ni da joj pisne.
E što ti je podanički mentalitet.
Ljuban se kezi a ne može doći sebi.
I ne smije ni da joj pisne.
E što ti je podanički mentalitet.
- kupačica
#966 Re: Farma
I meni se čini da je Zadruga izabrala sluge. Zavrnuli ruku Zorici kojoj gori pod nogama za pare, dužna na sve strane.Sabirni centar wrote: Prije bih rekao da je Zadruga izabrala sluge.Zorica se nije puno pitala, scenario je tu, novi farmeri sa zadacima da rasture klanove, zakuhaju.. Farma tek počinje.
I da se Ljuba spusti gdje pripada.
A Memo?
Ko bi rekao da bih ikada zagotivila Memu, a sad mi je jača faca na Farmi.
Kakav ulet na Farmu!! I to na tuđi teren. Za medalju.
- dječak sa šibicama
#967 Re: Farma
Ja mislim da nije Zadruga natjerala Zoricu, ona je stari igrac, sto kaze Memo ima puno utakmica u nogama... prokuzila je ona Ljubu, Ljuba se sa njom zblizila zbog pobjede, uostalom sve je vec rekla shabanu danas na klupi, da nije glupa i da konta sto se Ljuba njoj uvlacila u dupe.
Zorica je prostakusa, ali nije paglu pa da ne vidi kakvu igru igraju Ljuba i shaban.
Zorica je prostakusa, ali nije paglu pa da ne vidi kakvu igru igraju Ljuba i shaban.
- kupačica
#968 Re: Farma
Pa kad je tako direktna a jeste i previše, kako objašnjavaš da nije otkačila Ljubu čim je to skontala? Mogla je da je otrese čim je Ljuba imenovala sluge, nije bilo frke da tako uradi. A ne da joj se šlihta sve dok nije i sama postala gazda.dječak sa šibicama wrote:Ja mislim da nije Zadruga natjerala Zoricu, ona je stari igrac, sto kaze Memo ima puno utakmica u nogama... prokuzila je ona Ljubu, Ljuba se sa njom zblizila zbog pobjede, uostalom sve je vec rekla shabanu danas na klupi, da nije glupa i da konta sto se Ljuba njoj uvlacila u dupe.
Ako nije Zadruga dala nalog Zorici, onda su mogli Memo i Marija da dojave Zorici da Ljuba jako loše stoji napolju i da je bolje da je se otarasi što prije.
Mislim svakako je u blatu zbog jako loše naravi, ali uz Ljubu je ta šema katastrofa.
- dječak sa šibicama
#969 Re: Farma
e ne znam, ne mogu jos ulaziti u njihove umove
vidim samo da se tu ne zna ko koga... bukvalno misljenje mijenjaju u dvije minute, sad sa ovom prica protiv one, a onde ode 20 metara do one i prica protiv ove.
Razumijem i to, treba biti uzasno jak karakter pa svakome reci bas sve u lice.. nezgodne su to situacije, pa zato i jeste emisija kakva jeste, da nema tih nezgodnih momenata, nebi bilo toliko gledano.
Em se nosis sa sobom, pa sa drugima, a sto kaze Memo pretvorili se u prave nomade, zivis mjesec, dva, tri, na nekoj farmi, ko seljak, bez telefona, sata, televizije... i uz sve to, snimaju te kamere, i cijelo vrijeme ti je u glavi novac od nagrade.
Moguce je da je ta produkcija naredila Zorici, jer shovu treba malo dinamike, Memo je bas ono sto je tu falilo ali dobro bi dosla jos jedna takva dominantna licnost... ali eto ako je vjerovati Zorici, ona je prokuzila Ljubu, i neutralno sa stanovista gledatelja, slazem se sa njom sto se toga tice. Ljuba i shaban su poceli opasno cistiti put do pobjede, uklanjanjem svakoga ko im se usudi stati na put.. samo su zaboravili da i njihovi drugari iz klana, nisu ovce, i da oni zele pobjedu. Kaze shaban Ljubi "znas, svi oni igraju igru, svi zele pobijediti". Jok eto, dosli su tu da tebe poguraju do pobjede
Razumijem i to, treba biti uzasno jak karakter pa svakome reci bas sve u lice.. nezgodne su to situacije, pa zato i jeste emisija kakva jeste, da nema tih nezgodnih momenata, nebi bilo toliko gledano.
Em se nosis sa sobom, pa sa drugima, a sto kaze Memo pretvorili se u prave nomade, zivis mjesec, dva, tri, na nekoj farmi, ko seljak, bez telefona, sata, televizije... i uz sve to, snimaju te kamere, i cijelo vrijeme ti je u glavi novac od nagrade.
Moguce je da je ta produkcija naredila Zorici, jer shovu treba malo dinamike, Memo je bas ono sto je tu falilo ali dobro bi dosla jos jedna takva dominantna licnost... ali eto ako je vjerovati Zorici, ona je prokuzila Ljubu, i neutralno sa stanovista gledatelja, slazem se sa njom sto se toga tice. Ljuba i shaban su poceli opasno cistiti put do pobjede, uklanjanjem svakoga ko im se usudi stati na put.. samo su zaboravili da i njihovi drugari iz klana, nisu ovce, i da oni zele pobjedu. Kaze shaban Ljubi "znas, svi oni igraju igru, svi zele pobijediti". Jok eto, dosli su tu da tebe poguraju do pobjede
-
trustm3
#970 Re: Farma
Memo lav, ovo od sada samo pratim zbog njega!!!
- respo
#971 Re: Farma
evo pregledao ovaj klip sa memom kako opisuje ove
pa po meni i nije im bas sve rekao u lice ili bar ja ih ne dozivljavam onako kako ih je opisao a ne pratim bas farmu kao vi ovdje pa da znam sve te zavrzlame ko s kim kako
ja bi na njegovom mjestu cini mi se bio "brutalniji" al opet kazem mozda ih je on ovako i dozivio jer u stvarnosti na farmi su oni vjerovatno drugaciji nego sto mi vidimo
pa po meni i nije im bas sve rekao u lice ili bar ja ih ne dozivljavam onako kako ih je opisao a ne pratim bas farmu kao vi ovdje pa da znam sve te zavrzlame ko s kim kako
ja bi na njegovom mjestu cini mi se bio "brutalniji" al opet kazem mozda ih je on ovako i dozivio jer u stvarnosti na farmi su oni vjerovatno drugaciji nego sto mi vidimo
-
Nucleo1985
#972 Re: Farma
Memara ih rastura na proste faktore !!!
Bravo Memis, samo gas, gas
Bravo Memis, samo gas, gas
- VenomousV
#973 Re: Farma
maloprije poceh gledat' zbog meme (cuh da je prvo sto je rekao imal bujruma
) tako da pojma nemam sta se desava =)
samo jedno pitanje da mi neko razjasni
ovo dvoje su sluge a tarot je direktno nominovan, jel to zaci da on ide protiv jedno od njih dvoje?
pitam jer je amidzic govorio "...a vi glasajte koga zelite da posaljete u arenu" ili tako nes
samo jedno pitanje da mi neko razjasni
ovo dvoje su sluge a tarot je direktno nominovan, jel to zaci da on ide protiv jedno od njih dvoje?
pitam jer je amidzic govorio "...a vi glasajte koga zelite da posaljete u arenu" ili tako nes
-
Mustang1
#974 Re: Farma
Znaci misija sa Memom je uspjesna .. Ocigledno im je falilo glasova i gledanosti iz Bosne .. Sada toga nece faliti 
- P308
#975 Re: Farma
Ma kakvi. Koliko se sjecam, ovo se vec desavala u proslim Farmama. Sve ostaje isto, samo u kvizu znanja umjesto dvoje igra troje, sve isto, ko prije dotakne onaj kolut odgovara na pitanje i pobjedniku se dupliraju glasovi - osim ako nisu nesto promijeniliVenomousV wrote:maloprije poceh gledat' zbog meme (cuh da je prvo sto je rekao imal bujruma) tako da pojma nemam sta se desava =)
samo jedno pitanje da mi neko razjasni![]()