Farma
Moderator: anex
- dječak sa šibicama
#726 Re: Farma
Ovaj sha uklanja jednog po jednog, koji shupak od covjeka. Prvo dobar sa gljivom, onda se udruzi za tarotom protiv gljive, gljiva izletio i sad se okrenuo kontra tarota.
- ala7
#727 Re: Farma
Ništa bez njega
-
bowie
- veljaca
#730 Re: Farma
Ama sha je najveci dupljak ....
On nekome pametuje ....

On nekome pametuje ....
- klavirdžija
#731 Re: Farma
Pljuvačina između Duleta i Zorice!!! ZADRUGO, fizički kontakt!!! 
- dječak sa šibicama
#732 Re: Farma
Tako smo mi ko djeca, hrk pljuc 
-
EdinŠopović
#733 Re: Farma
Dule me oduševio. Sve joj je odgovorio iako ga je ona na najgori mogući način ponižavala
http://www.kurir-info.rs/haos-na-farmi- ... nak-734827
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#735 Re: Farma
Zorica jeste alapača i jezikara, ali i Dule je pokvarenjak samo takav, još iz VB kad je otkidao na Soraju, a sad kao voli svoju nuže cijeli život se nisu odvojili.. ugovara da mu dođu pjevati na kćerkinu svadbu džaba... seljačka duboka pokvarena politika. I Ljuba je bljak... i Ša.. dva negativca totalna.
Stanija me prijatno iznenadila, fakat čovjek promijeni predrasude koje ima prema starletama, zna šta radi, mama uzima lovu vani za intervjue.. Onaj mali Andrija je bio jadan presmiješan neku večer kad je objašnjavao kako je Grand najveća produkcija, a on njen predstavnik prema tome, faca i pol
Stanija me prijatno iznenadila, fakat čovjek promijeni predrasude koje ima prema starletama, zna šta radi, mama uzima lovu vani za intervjue.. Onaj mali Andrija je bio jadan presmiješan neku večer kad je objašnjavao kako je Grand najveća produkcija, a on njen predstavnik prema tome, faca i pol
- Asamoah Gyan
#737 Re: Farma
ćuj to haha, to nešto ko kardashian family. samo što su oni od svoje porodice napravili preduzeće, stara tjerala dijete da radja uživo pred kamerama ... da bog mili sačuvaKatarinaKosaca wrote:.....
Stanija me prijatno iznenadila, fakat čovjek promijeni predrasude koje ima prema starletama, zna šta radi, mama uzima lovu vani za intervjue..
- kurty
#738 Re: Farma
Ljuba
a ko su sluge???
a ko su sluge???
- KatarinaKosaca
#739 Re: Farma
Ma niđe veze poređenje.. odlučili uzeti lovu i uzimaju... mama vani, ona unutra..Asamoah Gyan wrote:ćuj to haha, to nešto ko kardashian family. samo što su oni od svoje porodice napravili preduzeće, stara tjerala dijete da radja uživo pred kamerama ... da bog mili sačuvaKatarinaKosaca wrote:.....
Stanija me prijatno iznenadila, fakat čovjek promijeni predrasude koje ima prema starletama, zna šta radi, mama uzima lovu vani za intervjue..
- Partijaner
#741 Re: Farma
Ko su sluge, nisam upratio ?
- Asamoah Gyan
#742 Re: Farma
a boga ti ko su to oni da mama uzima lovu za 5 rečenica? šta oni predstavljaju u društvu? to samo pokazuje kakav je način vrednovanja danas svugdje u svijetu. npr jedan mića vukašinović u vb, prvi jugosloven koji je još 1970 svirao u londonu dobija istu lovu kao i neka ava karabtić, ili još manje od neke soraje sa ogromnim vještačkim sisama.KatarinaKosaca wrote:Ma niđe veze poređenje.. odlučili uzeti lovu i uzimaju... mama vani, ona unutra..Asamoah Gyan wrote:ćuj to haha, to nešto ko kardashian family. samo što su oni od svoje porodice napravili preduzeće, stara tjerala dijete da radja uživo pred kamerama ... da bog mili sačuvaKatarinaKosaca wrote:.....
večeras je izbor poslije pregleda danaPartijaner wrote:Ko su sluge, nisam upratio ?
Last edited by Asamoah Gyan on 09/04/2013 17:08, edited 1 time in total.
- kurty
#743 Re: Farma
auuuuuuuuuEdinŠopović wrote:Dule me oduševio. Sve joj je odgovorio iako ga je ona na najgori mogući način ponižavala![]()
hraknu ga u facu
- KatarinaKosaca
#744 Re: Farma
Sve dok ima ko gleda kao ja i ti i o tome priča, ima i prostora da uzima lovu. I neka uzima, Ništa loše u tome, sve dok plati poreza boga ti ko su to oni da mama uzima lovu za 5 rečenica? šta oni predstavljaju u društvu? to samo pokazuje kakav je način vrednovanja danas svugdje u svijetu. npr jedan mića vukašinović u vb, prvi jugosloven koji je još 1970 svirao u londonu dobija istu lovu kao i neka ava karabtić
- veljaca
#745 Re: Farma
Bogami ovdje grijesis .....kurty wrote:Ljuba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ko su sluge???
Otidiji na stranicu Farme, pa procitaj o prijavama koje ima Ljuba i njen bivsi muz u MUP-u Srbije .....
- KatarinaKosaca
#746 Re: Farma
Otišla i nisam našla..veljaca wrote:Otidiji na stranicu Farme, pa procitaj o prijavama koje ima Ljuba i njen bivsi muz u MUP-u Srbije .....
- Partijaner
#747 Re: Farma
Boze sacuvaj, pogleda ovaj snimak Duleta i Zorice, koje bezobrazne rijeci su upotrijebljenje jbt, a sve se prave ko da su "dame", fuj jbm ti ciganluk, ja bi i za ovo pljuvanje izbacio odma, mrs napolje ha ja.
- Asamoah Gyan
#748 Re: Farma
ovo pljuvanje u lice sa 5 centimetara je dno dna, najgori ljudski otpad ... i najveći klošari koji sjede po haustorima, motaju travu i otimaju djeci 2 marke imaju neki kodeks ponašanja
- dječak sa šibicama
#749 Re: Farma
Stanka je u odnosu na vecinu ostalih, ispala ok, jeste dvolicna ali ovi drugi su trolicni... na farmi ocito ne ide posteno.
Cuj reper napao tarota jer je stapic dao klipanu... prekrsio je klanovsku disciplinu
ali najjace je sto Shaban djeluje u dva klana u isto vrijeme
ne mogu vjerovati da se shabancina prodaje za frajera a najveca tracara na farmi, ukljucujuci sve zene.
Tarot je car, Stanija nije losa unatoc svemu, Era sirovina ali iskren je, Ekrem mutljez onaj sirovo seljacki isto kao i Dule, to su oni sto ne znaju brojeve a ne mozes ga zajebat u parama da si pita, Zorica ko Hulk Hogan uzivila se, Bozinovska o sebi pri sebi, ova balavurdija sve go jad, da im hoce sjebati klan nekako... glumica peksim
Cuj reper napao tarota jer je stapic dao klipanu... prekrsio je klanovsku disciplinu
Tarot je car, Stanija nije losa unatoc svemu, Era sirovina ali iskren je, Ekrem mutljez onaj sirovo seljacki isto kao i Dule, to su oni sto ne znaju brojeve a ne mozes ga zajebat u parama da si pita, Zorica ko Hulk Hogan uzivila se, Bozinovska o sebi pri sebi, ova balavurdija sve go jad, da im hoce sjebati klan nekako... glumica peksim
- Partijaner
#750 Re: Farma
Ma treba Macu uvest da im jebe nanulu svima, FASISTI !!!