Nego, pitam se da li je usrani vrač predvidio da će biti sluga.
Farma
Moderator: anex
- Sabirni centar
#6926 Re: Farma
Smrduša i smrduljko već počeli sa ogovaranjem, Slavka prosto ne može da vjeruje da je u štali..a i prst je povrijedila. 
- Asamoah Gyan
#6927 Re: Farma
Zato mu je i nadimak Ša. To je taj tajni čok.Tayyip wrote:Šah naučio šehadet do kraja i ide na Hadždž čim napusti Farmu. Provjerena info za @orea kupačicu.
-
nebitan lik
#6928 Re: Farma
Pozzz za cednicu,nemam ti tamo sta reci,jer znam da citas ovdje,a tamo me banuju a nikoga ne vrijedjam,to je forum za debile,jer tamo nema demokratije,ni slobode govora kao ovdje,reg se da popricamo 
- lazni liberal
#6929 Re: Farma
Nije sinoc su svi slavili sto je Memo novi slugaSabirni centar wrote:Smrduša i smrduljko već počeli sa ogovaranjem, Slavka prosto ne može da vjeruje da je u štali..a i prst je povrijedila.
- muha_sa
#6930 Re: Farma
znaci tebe tamokan citiranebitan lik wrote:Pozzz za cednicu,nemam ti tamo sta reci,jer znam da citas ovdje,a tamo me banuju a nikoga ne vrijedjam,to je forum za debile,jer tamo nema demokratije,ni slobode govora kao ovdje,reg se da popricamo
-
nebitan lik
#6931 Re: Farma
Kako će se Muhamedanci dizati u vazduh kad im ispadne Suljo Rezanac
kakvi komentari takvi i forumasi,evo zbog ovog necu ni da pokusavam da pisem tamo
Oliver do pobedeee,od Vardara do Triglava
kakvi komentari takvi i forumasi,evo zbog ovog necu ni da pokusavam da pisem tamo
- gnjev
#6932 Re: Farma
Inace ravnogorci su poznati po njegovanju demokratije i slobode govora , bas me cudinebitan lik wrote:Pozzz za cednicu,nemam ti tamo sta reci,jer znam da citas ovdje,a tamo me banuju a nikoga ne vrijedjam,to je forum za debile,jer tamo nema demokratije,ni slobode govora kao ovdje,reg se da popricamo
- Abid Sakalaš
#6933 Re: Farma
odakle vam više insipracijaAsamoah Gyan wrote:Zato mu je i nadimak Ša. To je taj tajni čok.Tayyip wrote:Šah naučio šehadet do kraja i ide na Hadždž čim napusti Farmu. Provjerena info za @orea kupačicu.
- Sabirni centar
#6934 Re: Farma
lazni liberal wrote:Nije sinoc su svi slavili sto je Memo novi slugaSabirni centar wrote:Smrduša i smrduljko već počeli sa ogovaranjem, Slavka prosto ne može da vjeruje da je u štali..a i prst je povrijedila.
Boli Memiša, gledam maloprije razrahatio se pravo..ima večeras da pravi ćokove, ima hala da gori.
- fidoremilienko
#6935 Re: Farma
Samo ćokovi i šovovi. 
- muha_sa
#6936 Re: Farma
ajde, mangupe, laješ tamo, sereš ovde...pitaj mene da li sam klonula duhom
e sad, draga naša administracijo, mene banujte a ovaj čopor pustite ovde da zavija
devojcica se nasekirala--plaho
- Partijaner
#6937 Re: Farma
Koliko ih je Memo zatrovao cokovima, da je cak i Miki spomenuo cok u pismu.
Ko je to, sta je to, KAZI KAZI !!!
ĆOK !!!
Ko je to, sta je to, KAZI KAZI !!!
ĆOK !!!
- Artest
#6938 Re: Farma
Ne samo tu. Kome god da Vesna, Hraki ili gnom, daju stapic, zamjerice mu onaj drugi. Pucace po savovima. Vec nocas ce oplest po Eri, kao da je Sultan Fatih.gnjev wrote:E sad lagano ``prijateljstvo Tarot - Saska`` na off . Kad je puklo izmedju Sha i Ljube ovdje ce da gori , realno
Memu vjerovatno kaci uloga sluge sljedece sedmice, jer i ako ispadne usranko ili saska, neko iz klana je gazda. Bitno je je da su oboje debili i da ce ih sigurno onaj kojeg nominuje publika, nadjebat u Areni. (mada se ni Danhil nije pokazao kao neki djak)
Prioritet je da ispadne Krmak. Puno je opasniji za sirenje lazi i mucenje vode. Ne preza ni od cega, pa ni da zanijece da je Vesna udarila Gocu i optuzi Memu da laze. Ocekujem da i ove sedmice napravi neki ispad podmazan rakijom. Mozda nasrne bas na Eru...
Jeste im smjestio, ufff. Šmekerski.
- lazni liberal
#6939 Re: Farma
Evo dvije pjesme za njega :nebitan lik wrote:Kako će se Muhamedanci dizati u vazduh kad im ispadne Suljo Rezanac
kakvi komentari takvi i forumasi,evo zbog ovog necu ni da pokusavam da pisem tamoOliver do pobedeee,od Vardara do Triglava
Jedna o Sarajevu
http://www.youtube.com/watch?v=C7tj-l7_SUg
i jedna o Visegradu
http://www.youtube.com/watch?v=1-8po-ftZHI
- Sabirni centar
#6940 Re: Farma
Igbala wrote:Ovo sam već jednom postavila, ali moram opet, čovjek mu je fino objasnio![]()
![]()
![]()
-
nebitan lik
#6941 Re: Farma
Dajte da potpisemo peticiju da se regaju,da vide i nauce za slobodu govora i demokratiju
a ne ovako iz prikrajka da snimaju
zao mi ove cednice tako mlada a ogranicena ko balkon,vidici su joj bas siroki
nije ni cudo sto ih svijet kara kad god stignu,kad su im Oliver i Milos Bojanic glavne lole! Najzalosnije je sto poziva da joj neko nesto kaze u oci,a cim kazes bilo sta nikog ne uvrijedis dobijes ban CEDNICE,tako da nema poente,i tamo ne pisem nit imam namjeru auuu al je ljuta devojcica sa polja zelenih
Beograde grade sta ti papci rade
- Artest
#6942 Re: Farma
Tamo je seljadija sama. Tukne vopra.nebitan lik wrote:Pozzz za cednicu,nemam ti tamo sta reci,jer znam da citas ovdje,a tamo me banuju a nikoga ne vrijedjam,to je forum za debile,jer tamo nema demokratije,ni slobode govora kao ovdje,reg se da popricamo
-
nebitan lik
#6943 Re: Farma
Vidim tamo na forumu vjeruju da ce Saska sad da nauci sve a ne kao prosli put
jel neko stvarno misli da Saska zna koliko je 5*5

- foluška
#6944 Re: Farma
čuo ga ja danas u lajvu oko 16:27 minuta kako uči kulhuvallah, a nosio je i neku serdžadu pod rukomAbid Sakalaš wrote:odakle vam više insipracijaAsamoah Gyan wrote:Zato mu je i nadimak Ša. To je taj tajni čok.Tayyip wrote:Šah naučio šehadet do kraja i ide na Hadždž čim napusti Farmu. Provjerena info za @orea kupačicu.![]()
to je taj čok
- astrid
#6945 Re: Farma
Muha,zar i tebe zatrovase farmommuha_sa wrote:
e sad, draga naša administracijo, mene banujte a ovaj čopor pustite ovde da zavija
devojcica se nasekirala--plaho![]()
- gnjev
#6946 Re: Farma
I sad lagano prica , Beograd prije rata je bio pravo fino mjesto sa pravo finom rajom ali sada tamo zive samo papci , stoka , dosljaci ... Naravno da to ne mislim samo se ugledam na prekodrinske susjede .
-
nebitan lik
#6947 Re: Farma
Ja nisam farmu gledao,poceo prije 10 dana prvi put,i to kasno navece slucajno mi bilo na tv-u,kad vidim Tarota i Memu i jos neke pa se i ja ukljucihastrid wrote:Muha,zar i tebe zatrovase farmommuha_sa wrote:
![]()
- Tayyip
#6948 Re: Farma
Hahahahafoluška wrote:čuo ga ja danas u lajvu oko 16:27 minuta kako uči kulhuvallah, a nosio je i neku serdžadu pod rukomAsamoah Gyan wrote:Zato mu je i nadimak Ša. To je taj tajni čok.Tayyip wrote:Šah naučio šehadet do kraja i ide na Hadždž čim napusti Farmu. Provjerena info za @orea kupačicu.
- muha_sa
#6949 Re: Farma
astrid wrote:Muha,zar i tebe zatrovase farmommuha_sa wrote:
![]()
nagovoriše me--a teško me nagovorit
- gnjev