Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nebitan lik wrote:Jos jedna sedmica i jos jedan honorar za Memu,Shaha i Gospodu Punite braci dzepove do kraja! Ajde ispostujte Vesnu molim vas,aj cuki caj cuki cuki caj
nebitan lik wrote:Jos jedna sedmica i jos jedan honorar za Memu,Shaha i Gospodu Punite braci dzepove do kraja! Ajde ispostujte Vesnu molim vas,aj cuki caj cuki cuki caj
Al kad Vesna na jednoj zurci rece daj bre pusti te cuki caj da se razveselimo . Dobro je Sha reko kad puste njenu pjesmu idem iz sobe ne mogu ono da slusam . Ekremova ``Kuca poso`` je umjetnicko djelo za ono blago receno sranje od muzike koje ona pravi .
Steta sto nece Trut u arenu,a sta kazes na pjesmu Saske dacu,dacu nego sta cu
dobro, onda će publika da izbaci sulejmana, danijela (da se ne ogrebe džabe za svadbu) ili šabana
evo ugledna forumasica Cednica razocarala,klunula duhom,morace Ekremove sovove,i Memiseve cokove,i Shaha da gleda jos
Era, vuk stari. Alaj im je bacio kosku. Poklace se kad zavrsi dodjela stapica.
Hehe, imao sam predosjecaj za potunjenog, odavno je njega Era nanisanio. Nije mu pomoglo ni ono bezobzirno ulizivanje sinoc, i satro smjeh s Erom. Tj. samo mu je odmoglo.
thesting wrote:Ma Tarot ide u arenu, a Eri svaka cast sto nije igrao takticki nego je stavio one za koje zna da ga ne vole.
Ja mislim da je odigrao takticki posto vidi koliko je ojacao vampirski klan a jos Drota ne moze od pocetka.
Ma nije, zna Era vrlo dobro ko ima najvise sanse za prvo mjesto, a to sigurno nisu Saska i Tarot, pa ni ostatak tog klana. Nego ga Tarot ima na zubu od pocetka, sto kroz salu sto kroz ozbiljne stvari, par puta ga je prozvao za onu pedofiliju, a Saska se pridruzila Tarotu kasnije u svemu pa i zezanju Ere. Vecina je ukucana predvidljala da ce njih dvoje staviti.
Da hoce Aki ili onaj mali Filip od publike u arenu. Streberi su, i kod god od ovo dvoje ljigavaca ( usranko i karanusa ) bude tamo, mislim da nema sanse.
Era namazanko. Sve uz smjeh i zagrljaj to odradi