Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najveći taktičar Memo ....hmm, za to treba integitet , pamet i strategija . ja od toga skoro ništa kod Meme nisam vidjela .... mešĆini da je ovo prpa ...pobijedio u jednom rijalitiju .... a % se tope ovm drugim posebno Stani
Joj Fifi je pun bisera, prvo ide klasicna prica kako je Memo njih pokusavao da zavadi, i onda kaze sve sam vidio i vidjet cete svi kad izadjete a onda u nastavku iste recenice kaze i vjeruj te ovdje vam je najveca laz kad vam neko kaze vidjet cete kad izadjete
dječak sa šibicama wrote:Nego, izgleda li samo meni da Pink stalno nabacuje loptu da rascerece Memu ovi radikalni supci cetnicki?
Meni stvarno nije jasno sta oni imaju toliko protiv Meme,nisam dosad pratila maloprije se ukljucila svi ga napadaju a Silikonija se opet peci "Zar sam ja to rekla"
Last edited by amiliana on 10/06/2013 22:14, edited 1 time in total.
"Memo ima NAJBOLJU taktiku a onda navode NAJGORE stvari o njemu"
Stanija i Vesna taktičarke da ih nema.
Uostalom nejasno ovo pitanje, trebali su pitati ko je najveći taktičar (bilo pozitivan ili negativan) a ovako ispade koga proglase da ima najbolju taktiku da se trebao ponašati kao on da bi dogurao što dalje.