Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#6176 Re: Farma
Era gazda.
Memo, spremi se za stalu.
Nadao sam se ljubi, ili Jovani, ali nista od toga.
Memo, spremi se za stalu.
Nadao sam se ljubi, ili Jovani, ali nista od toga.
- Partijaner
#6177 Re: Farma
Ne vjerujem da ce Memo biti, prije Tarot i Radojka, no vidjecemo.
- lazni liberal
#6178 Re: Farma
To su price za malu djecu da neko ne uzima honorar pa tu bi svaki dan bilo tuce posto to je glavni razlog sto se ljudi kontrolisu da ne bi ostali bez honoraraPiško wrote:nikakvog on honorara nema, ranije je neko stavio da mu je honorar, kao i Mikiju i Akiju O-nulaPartijaner wrote: Pa recimo uzece mu honorar, ali kad bi izasao to bi njima znacilo kao pobjeda, zato ne zeli da se tako lahko preda i tek ce se ovdje jos zakuhavat, poslije ovoga svega covjek treba biti psihicki jak sa ovim coporima.
nema veće pobjede nego javno pred milionima u direktnom prenosu da posere i zadrugu i Pink ako bi rekao da nije kažnjena četnikuša jer mu je psovala dijete tursko retardirano...pa čik neka ga onda četnici izbace
ali, pusti, šupćić je on koji igra u svoju korist a onako kako mu oni sviraju
- kisni indijanac
#6179 Re: Farma
pa šta treba, da sebi zatvori vrata ondašnjeg prostora totalno, veća je fora sve iskulirati, mada memo to nije u stanju s obzirom na živce i vidim da je već potonuo....Piško wrote:nikakvog on honorara nema, ranije je neko stavio da mu je honorar, kao i Mikiju i Akiju O-nulaPartijaner wrote: Pa recimo uzece mu honorar, ali kad bi izasao to bi njima znacilo kao pobjeda, zato ne zeli da se tako lahko preda i tek ce se ovdje jos zakuhavat, poslije ovoga svega covjek treba biti psihicki jak sa ovim coporima.
nema veće pobjede nego javno pred milionima u direktnom prenosu da posere i zadrugu i Pink ako bi rekao da nije kažnjena četnikuša jer mu je psovala dijete tursko retardirano...pa čik neka ga onda četnici izbace
nisam siguran da je memo 100 % sluga, mislim da je i tarot u erinim kombinacijama, mada bi bilo najbolje da memo ide u nedjelju....
-
Nucleo1985
#6180 Re: Farma
Mogao bi Haki opet, uh da hoće naoko bi se
Ili možda onaj mali " crni kmer"
Šta je kmerov zadatak?
Ili možda onaj mali " crni kmer"
Šta je kmerov zadatak?
- m@gm@
#6181 Re: Farma
Piško wrote:nikakvog on honorara nema, ranije je neko stavio da mu je honorar, kao i Mikiju i Akiju O-nulaPartijaner wrote: Pa recimo uzece mu honorar, ali kad bi izasao to bi njima znacilo kao pobjeda, zato ne zeli da se tako lahko preda i tek ce se ovdje jos zakuhavat, poslije ovoga svega covjek treba biti psihicki jak sa ovim coporima.
Niko na farmu nije pristao da dodje bez honorara, kao i na VB.
-
dječak sa šibicama
#6182 Re: Farma
Dobro si, Era ne podnosi Tarota, ali on je igrac, lija je Era, ne znas mu nikada... on ce procijeniti i odluciti, ne vodi se taj emocijama.Partijaner wrote:Ne vjerujem da ce Memo biti, prije Tarot i Radojka, no vidjecemo.
- kisni indijanac
#6183 Re: Farma
pa ne znam, neko im već šlepa drva.....Nucleo1985 wrote:Mogao bi Haki opet, uh da hoće naoko bi se![]()
Ili možda onaj mali " crni kmer"![]()
Šta je kmerov zadatak?
- lazni liberal
#6184 Re: Farma
Moguce da muski sluga bude Tarot, Fitjko ili Memo a od zenkiih RaDOJka.
- kisni indijanac
#6185 Re: Farma
ja bih tu dodao i ekrema.....lazni liberal wrote:Moguce da muski sluga bude Tarot, Fitjko ili Memo a od zenkiih RaDOJka.
-
dječak sa šibicama
#6186 Re: Farma
Lako moguce Fitjko, jos nikada nije bio sluga.
- Partijaner
#6187 Re: Farma
A dobro dodze Eri sto je gazda, sad mu je lahko obaviti tajni zadatak. 
- orea
#6188 Re: Farma
Evo da se pridružim, ovdje se najviše komentariše i doznaje o događajima na FARMI.
Moj utisak je da će Zadruga malo da kompenzuje Memi one komentare upućene na nacionalnoj osnovi.
Moj utisak je da će Zadruga malo da kompenzuje Memi one komentare upućene na nacionalnoj osnovi.
-
Nucleo1985
#6189 Re: Farma
Danijel je veoma dobar i pravedan lik.
- Sabirni centar
#6190 Re: Farma
Chisum wrote:
I dalje ne mogu, a da se ne nasmijem kad god ugledam ovu marisanu... Traka je beton!
![]()
Sad kad su se obije vratile, bas mi je vokri sto ih ne pustise jos koji sekund, satrala bi Goca ovo govedo cetnicko... taman je krenula sa serijom.
Inace, pustite se tih prica, kao, eto, Memo jadan, svi na njega itd... dobro je on izracunao ovaj svoj boravak tamo, a znajuci o kakvm se liku radi - a evo vec godinama malo-malo pa se mota po tv emisijama - mislim da je sasvim dovoljno namazan, da u svemu ovome ubode sebi kakvu korist, pa i po cijenu "podjebavanja" od strane par srbijanskih seljobera, ili cetnika na baterije poput onog gnojiva marke Rivas itd... Koliko ja vidjeh, nije im bas ostajao duzan, mezio ih je i licem u lice, a bogami i iza djale, ko god mu je stao na zulj zatjer'o ga je u picku materinu, tako da ne mislim da on sam jako dobro ne zna zasto je dosao i koji su mu ciljevi.
Otici je najlakse... pogotovo jos u jednom ovakvom okruzenju u kojem, nakon sto je otisao Miki, osim Ljube koja je uz to i treba, nema covjeka da ti barem cestito slomi nos, ako dodje do frke... Ovo je takva gomila pedercica i kilavaca, da bi ovo jedan prosjecan srednjoskolac sve porazbijao k'o picku. Tako da, da se Memanu ide, mogao je davno shtocirati onu kilavu vrecu govana, Tarota, biti izbacem, ispasti mangup pred "svojima", a uz to, pride, i polomiti govno da ga pamti kad god vidi pozivni 033 na onim svojim retardiranim emisijama.
Medjutim, nicije maslo ovdje nije za ramazana, tako da sam sasvim siguran da Memo jako dobro zna zasto trpi ove seljobere.
Drago mi je sto je Goca dosla nazad. Znajuci njen zivotni put ocekivao sam kalasturu samo takvu, jer kad te odgoje ulica i kafana, nije lako ispasti dama... Goca je mozda zaista daleko od dame, ali, u poredjenju s ostalim polusvijetom koji se skupio na Farmi, ako nista - covjek je.
- Neradnik
#6191 Re: Farma
Eto danas kao da nista nije bilo samo se dzaba zivciramo kad je neki belaj
Cini mi se da bi danijel mogo bit muski sluga malo je eru izivcirao sad u obilasku farme
Cini mi se da bi danijel mogo bit muski sluga malo je eru izivcirao sad u obilasku farme
- Sabirni centar
#6192 Re: Farma
Prvi put da nisam siguran koga će stari postaviti za sluge, ali mislim da će biti mnogo lobiranja, dumanja, vaganja...
stari je opasan igrač i nikad se ne zna..ne bi me iznenadilo da se Memo sam ponudi da bude sluga, mada je Tarot idealan za tu funkciju.
stari je opasan igrač i nikad se ne zna..ne bi me iznenadilo da se Memo sam ponudi da bude sluga, mada je Tarot idealan za tu funkciju.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6193 Re: Farma
Pasce jedno buljavo, jel mu to rece na pocetku obilaska, ono kad ga je Era prozvao da mu se smijeNeradnik wrote:Eto danas kao da nista nije bilo samo se dzaba zivciramo kad je neki belaj![]()
- Neradnik
#6194 Re: Farma
zove ga on inace buljavko
- lazni liberal
#6195 Re: Farma
Zenski sluga je siguran a za muskog se nista ne zna
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#6196 Re: Farma
Memo papan ga je vec poljubio i sinom mu se zakleo da mu vode nece faliti,koji maloumnik al realnoSabirni centar wrote:Prvi put da nisam siguran koga će stari postaviti za sluge, ali mislim da će biti mnogo lobiranja, dumanja, vaganja...
- orea
#6197 Re: Farma
Koga je poljubio, je li Eru? Ako je tako onda je sigurno sluga.Matijevic_Vlado wrote:Memo papan ga je vec poljubio i sinom mu se zakleo da mu vode nece faliti,koji maloumnik al realnoSabirni centar wrote:Prvi put da nisam siguran koga će stari postaviti za sluge, ali mislim da će biti mnogo lobiranja, dumanja, vaganja...
stari je opasan igrač i nikad se ne zna..ne bi me iznenadilo da se Memo sam ponudi da bude sluga, mada je Tarot idealan za tu funkciju.![]()
! cuj djetetom se kleti
- thesting
#6198 Re: Farma
Aki i Jovana imaju zadatak da kradu drvu, zato se mali ogradjivao kad ga je Era stavio na drva, kao javit ce mu svaki put kad donese drva.kisni indijanac wrote:pa ne znam, neko im već šlepa drva.....Nucleo1985 wrote:Mogao bi Haki opet, uh da hoće naoko bi se![]()
Ili možda onaj mali " crni kmer"![]()
Šta je kmerov zadatak?
Ne znam sta su drugi dobili za zadatak, ako neko zna bilo bi fino da pobroji da smo u toku.
- Sabirni centar
#6199 Re: Farma
Koji kreten, matii draga.
Jedan je Ekrem
- Matijevic_Vlado
#6200 Re: Farma
Aha on i Shah su ga cmoknuliorea wrote:Koga je poljubio, je li Eru? Ako je tako onda je sigurno sluga.Matijevic_Vlado wrote:Memo papan ga je vec poljubio i sinom mu se zakleo da mu vode nece faliti,koji maloumnik al realnoSabirni centar wrote:Prvi put da nisam siguran koga će stari postaviti za sluge, ali mislim da će biti mnogo lobiranja, dumanja, vaganja...
stari je opasan igrač i nikad se ne zna..ne bi me iznenadilo da se Memo sam ponudi da bude sluga, mada je Tarot idealan za tu funkciju.![]()
! cuj djetetom se kleti