Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#5851 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

BOŽINOVSKA: Tužiću Vesnu, glava mi još zvoni od njenog udarca!
- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja go*no ne pipam, da ne smrdi - kaže Goca za Telegraf

Goca Božinovska, koja je sinoć izbačena sa “Farme” zbog tuče sa Vesnom, u razgovoru za Telegraf kaže da nije više mogla da podnese maltretiranje Rivasove, ali i da je ponosna jer su je u Surčinu dočekali kao da je predsednik opštine. Goca kaže da je jedva dodirnula Vesnu, koja ju je posle udarila u glavu i napominje da će Rivasova sve to platiti, jer će je tužiti, ne samo zbog fizičkog napada već i zbog silnih uvreda!

- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Nisam mogla da slušam o njenom miomu, tumoru, čemu već… Rekla sam joj: “Pa, nemoj više lagati ljude”, kakav tumor, ona laže samo da skrene pažnju na sebe. Ja da imam tumor, odmah bih otišla pod nož, kakva “Farma”, taman posla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja govno ne pipam, da ne smrdi! Posle toga me je ona udarila i odjednom je ispalo kao da sam ja akter tuče, a ne neko ko je napadnut – priča Božinovska za Telegraf, i dodaje:

- Sada sam dobro, koliko to mogu da budem. Zvoni mi leva strana glave jer me je udarila preko uha, i na tom delu mi je otpao ceo pramen kose. Međutim, ona će sve to platiti. Za sat vremena mi dolazi advokat i tužiću je za sve što je pričala o meni, da sam kurva, da se je*em za pare, ali i za fizički napad.

Pevačica smatra da se i posle svega nije obrukala pred gledaocima i napominje da joj mnogo znači podrška prijatelja.

- Nakon svega sam ponosna jer su me u mom Surčinu dočekali kao da sam predsednik opštine. Telefon mi se usijao od poziva prijatelja koji me podržavaju. Drago mi je i što su me skoro svi ukućani u Lisoviću ispratili do kapije, jer borila sam se kao lav da ne obrukam svoju decu i mislim da sam u tome uspela – zaključila je Goca.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5852 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:
Otac troje dece

Zoran Šijan bio je dugo godina u braku sa Gocom Božinovskom, pevačicom narodne muzike. Iz braka sa njom ima dvoje dece. Osmogodišnju kćerku Zoranu i godinu dana mlađeg sina Mirka. Posle razvoda sa Božinovskom deca su prešla da žive kod majke na Novom Beogradu. Šijan je bio pažljiv otac, često je obilazio decu.
Posle razvoda sa Božinovskom Šijan se oženio komšinicom Goranom koja je od njega mlađa petnaestak godina. Pre tri nedelje se porodila, a Šijan je treći put postao otac. Dobio je sina i dao mu ime Vukašin. Priča se da je sinovljevo rođenje veličanstveno proslavio u krugu bliskih prijatelja.
pa sad...
ok :thumbup:
Igbala

#5853 Re: Farma

Post by Igbala »

dječak sa šibicama wrote:
Otac troje dece

Zoran Šijan bio je dugo godina u braku sa Gocom Božinovskom, pevačicom narodne muzike. Iz braka sa njom ima dvoje dece. Osmogodišnju kćerku Zoranu i godinu dana mlađeg sina Mirka. Posle razvoda sa Božinovskom deca su prešla da žive kod majke na Novom Beogradu. Šijan je bio pažljiv otac, često je obilazio decu.
Posle razvoda sa Božinovskom Šijan se oženio komšinicom Goranom koja je od njega mlađa petnaestak godina. Pre tri nedelje se porodila, a Šijan je treći put postao otac. Dobio je sina i dao mu ime Vukašin. Priča se da je sinovljevo rođenje veličanstveno proslavio u krugu bliskih prijatelja.
pa sad...
Ne znam za tu informaciju da se on opet oženio...
Goca i on su se razveli, ali se nisu razišli, nakon razvoda braka su su zabavljali, Goca je izjavila da joj je to bilo čudno ali i zanimljivo :-) eto kako je mogla da bude s njim u zadnjim trenucima života...
P308

#5854 Re: Farma

Post by P308 »

Goca je na Farmi cini mi se pricala da su se razveli i prestali vidjati, ali da je 10 min pred smrt on nju nazavo da joj kaze da je samo nju oduvijek volio.
KatarinaKosaca

#5855 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Igbala wrote:Ne znam za tu informaciju da se on opet oženio...
Goca i on su se razveli, ali se nisu razišli, nakon razvoda braka su su zabavljali, Goca je izjavila da joj je to bilo čudno ali i zanimljivo :-) eto kako je mogla da bude s njim u zadnjim trenucima života...
Onda se ovo slaže sa Vesninom izjavom da je živio sa još jednom ženom uporedo sa Gocom..
Neradnik

#5856 Re: Farma

Post by Neradnik »

ja mahalasa :lol:
sta je doruckovo to jutro de saznajte :D
Asamoah Gyan

#5857 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

PRAVDA ZA GOCU NAŠU!!
Igbala

#5858 Re: Farma

Post by Igbala »

Bio je mnogo dobar frajer, sve devojke okretale su se za njim, a muškarci su zurili u mene. „Paz’ da ne izgoriš”, rekao mi je. Ništa nisam znala o njemu, a ni on meni. U momentu se zaljubio u mene. Tu noć smo izašli i moralo je da se desi da završimo zajedno. Otišao je kući, a nije mi ni broj telefona tražio. Rekla sam svojoj drugarici Zlati Petrović: „Zaljubila sam se. Ovaj čovek da me pita da se udam, odmah bih rekla da.” Zoran je znao da se vraćam u četvrtak i čekao je sve avione od ujutro, a kad me je video, napravio se da je tu kao slučajno. To veče sam zvala mamu i izmislila nešto zbog čega se neću vratiti kući. Oko pet ujutro bili smo još budni kada me je pitao da li bih se udala za njega. Pomislila sam: „Šta ovaj misli, da sam neki mentol? Je li moguće da me neko zaprosi posle dve noći?” Ali nama se desila nenormalna ljubav, pa bolesne ljubomore, patnje, od silne ljubavi smo se ugušili. Do poslednjeg dana smo bili vezani jedno za drugo.

Desilo se šta se desilo, on je stradao, ostala sam sama s decom. Od momenta kad sam čula da je ubijen, nikad se više nisam oporavila. Nemam preteranu volju za životom, kao da se deo mene ugasio, sve u životu mi je stalo. Ostala sam sa troje dece, Jelena je bila u teškom pubertetu, Zorana u drugom, a Mirko tek pošao u prvi razred. Morala sam da zaradim i preživim, strašan period. Da mogu da ga vratim i po cenu da ne budem s njim, svega bih se odrekla, samo da bude živ. Devet godina smo bili zajedno do razvoda, a onda smo se zabavljali dve godine, sve do njegove pogibije. Posle razvoda išli smo na more po sedam dana, to mi je bilo lepše nego dok smo bili u braku. „Šta me snašlo da se zabavljam sa rođenim mužem?”, znala sam da kažem. Voleo je jake žene i govorio je da jedino na mene može da se osloni. Naš život je bio pravi roman.
dječak sa šibicama

#5859 Re: Farma

Image

:run: :D
KatarinaKosaca

#5861 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Image

:run: :D
Eto, ostali na temi da čitaju o utjecaju MMF-ovim mjera na pad potrošnje u Grčkoj, nedovoljne količine novca u opticaju što produbljuje recesiju na konjukturnoj krivulji i vodi u ekonomsku krizu :-) :-)
Isto kao što u RL nitko ne gleda Farmu :oops:
Neradnik

#5862 Re: Farma

Post by Neradnik »

ne gleda niko...koga zanima farma bolje u zidove gledat. :D
KatarinaKosaca

#5863 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Starleta Stanija Dobrojević nije mogla da ispuni svoje obećanje dato pred milionima gledalaca da joj se seks na imanju nikako neće desiti jer je u petak predveče imala seks sa svojim Filipom Panajotovićem. Naime, kako se saznaje od izvora bliskog produkciji, starleta i maneken su svoje strasti zadovoljili u kupatilu, gde nema kamera, a u režiji su mogli da se čuju uzdasi koji su odali šta se tamo zbiva.

Iako je zadruga strogo zabranila da dva farmera u isto vreme borave u kupatilu, upravo zato što tamo nema kamera, Stanija i Filip nisu poslušali naređenje, već su se upravo tamo prepustili emocijama i stavili tačku na dva meseca suzdržavanja.

U trenutku vođenja ljubavi nisu skinuli mikrofone, te je produkcija mogla da čuje njihovo dahtanje i odmah shvati o čemu se radi - rekao nam je naš izvor i dodao da su se njih dvoje nakon tog čina pravili kao da se ništa nije desilo i nikome od ukućana nisu ništa rekli.

Sada se samo postavlja pitanje da li će ih zadruga razotkriti i ostatak farmera pismom obavestiti šta se dešavalo u kupatilu, jer je običaj da svaki put kazne one koji ne poštuju osnovna pravila na imanju.

Inače, zanimljivo je da je Dobrojevićeva samo nekoliko sati nakon što je sa Filipom vodila ljubav, uživo u programu "Farma - Narod pita“, izjavila da nikada sebi ne bi dozvolila da u rijalitiju ima seks i da je gledaju milioni ljudi.
Neradnik

#5864 Re: Farma

Post by Neradnik »

sto se nije culo sta su pricali kad je dosla kod njega u izolaciju?jos jedna namjestaljka nije tu bilo nista....
Igbala

#5865 Re: Farma

Post by Igbala »

Velika prašina se podigla oko visine vašeg honorara koje ste ugovorili za učešče u šou. Da li je tačno da ste uzimali 3.500 evra po nedelji?

Goca - Ako hoćete iskreno, na „Farmi“ nisam imala honorar. Mislila sam da ću na imanju ostati najviše 4-5 nedelja i rekla sam ljudima iz produkcije da ću u ime svih onih dana i godina kada su mi pomagali u karijeru u rijalitiju učestvovati za džabe. Pink televizija mi je puno pomogla kako bih othranila svoju decu i to nikada ne bih mogla da zaboravim.
Igbala

#5866 Re: Farma

Post by Igbala »

Smiju li spavati u izolaciji u toku dana?
Evo Fifi i Fufi spavaju.
It_is_a_Leclerc

#5867 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

Pravda za Gocu !

Miomi za Vesnu !
jastuk1

#5868 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Igbala wrote:Smiju li spavati u izolaciji u toku dana?
Evo Fifi i Fufi spavaju.
Ma smiju oni sve. I da se pokake nasred farme puste svinje da jedu njihova govna, Farma bi im dala nagradu za uspješno upravljanje kriznom situacijom.

Bilo kako bilo iz ovog svinjca Goca ustvari izlazi kao pobjednik u svakom smislu te riječi. :thumbup:
lazni liberal

#5869 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Igbala wrote:Smiju li spavati u izolaciji u toku dana?
Evo Fifi i Fufi spavaju.
Dozvoljeno je spavanje kad si u izolaciji
It_is_a_Leclerc wrote:Pravda za Gocu !

Miomi za Vesnu !
Goca heroj a ne zlocinac
Neradnik

#5870 Re: Farma

Post by Neradnik »

poceo i miki kenjat za memu kaze sinoc sa akijem vidio kako memo spijunira sve intervju-e pa jebo ti majku kako nece nakon onog sinoc picko celava :lol:
dječak sa šibicama

#5871 Re: Farma

Opasan je Miki, kad je cuo da ga je publika bacila u izolaciju, to vise nije isti onaj Miki... za Gocu "ko je jebe sto je glupa"... sad i na Memu :lol:

A brizno je njegova masku divnog covjeka.

Nazalost malo ljudi ga je culo, pa ce mu Gocini glasaci dati glasove veceras.
Igbala

#5872 Re: Farma

Post by Igbala »

Neradnik wrote:poceo i miki kenjat za memu kaze sinoc sa akijem vidio kako memo spijunira sve intervju-e pa jebo ti majku kako nece nakon onog sinoc picko celava :lol:
brazilska :lol:
Neradnik

#5873 Re: Farma

Post by Neradnik »

dječak sa šibicama wrote:Opasan je Miki, kad je cuo da ga je publika bacila u izolaciju, to vise nije isti onaj Miki... za Gocu "ko je jebe sto je glupa"... sad i na Memu :lol:

A brizno je njegova masku divnog covjeka.

Nazalost malo ljudi ga je culo, pa ce mu Gocini glasaci dati glasove veceras.
vidis to nisam cuo.ma jasta sutio ko picka 3 mjeseca i sad progovorio...dobro memo rece zadnji mjesec ce bit svega.
gud baj carli....
dječak sa šibicama

#5874 Re: Farma

Ali toliko su zapjenili seseljevci Vesnini fanovi na Memu, da sami sebi skacu u usta... kao Memo krsi pravila jer prisluskuje razgovore, ali Miki ne krsi pravila sto o tome prica farmerima sa kojima ne smije imati nikakav kontakt :D

Ja se iskreno nadam da ce Memo kuci vec narfedne nedelje, tamo je tolika histerija da bi stvarno mogao najebati ni kriv ni duzan. On nije ni svjestan u kakvoj je potencijalnoj opasnosti, ajde farma oni su cuvani kao tvrdjava, ne moze niko prici. Ali kad krene kuci...
Neradnik

#5875 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ispratio je irvasku i mislim da mu pobjeda nije potrebna sad :lol:
valjda ce ga zastitit neko mada mislim da niko nije toliko retardiran da radi rialiti-a zaglavi u muriji....
al ima debila nije da nema.
Locked