čitam navodno će biti okupljanje ispred pinka u beogradu zbog goce.Asamoah Gyan wrote:Gocini fanovi poludili na fb, grupa koja zahtjeva njen povratak broji oko 600 ljudi zasadPRAVDA ZA GOCU HEROJA!
Farma
Moderator: anex
- kisni indijanac
#5826 Re: Farma
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#5827 Re: Farma
Pa Stanojka i cuko bili u wc zajedno (a valjda smije samo po jedno).Chisum wrote:Al' sto Goca nashtoca cetnikusu dok su se gombale... bas joj je sjela jedno 2-3 puta...
Popravi mi dan...ali mi je usto vrijeme i krivo sto nije drugacije odreagovala, pa da ovo govedo samo izleti van. Ali, jebiga, u onakvim situacijama nema sta da se razmislja... Da ih ne razvadise, ubila bi Goca hljeb u njoj. Najjace je bilo kad joj pride pade ona glupa traka preko ociju... Ova Rivas je stvarno k'o crtani film.
Nego, sta se to desilo pa su ovi drugi zavrsili u izolaciji?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5828 Re: Farma
Što se tiče uličarskog poganog riječnika nije tu ni Goca daleko. Uostalom, ona je prva plasirala priču da se ne zna ko je otac Vesninog djeteta, Stanija to čula i onog bezmozgaša nagovorila da joj to saspe u lice. Ni cv joj nije brilijantanArtest wrote:Zena je branila svoju cast, nema to veze s Memom. Unosi joj se u lice i govori da je drolja i da joj je muz jebo kolegice. Vesna je ocekivala da ce Goca nju prva mlatnut, ne bi li je diskvalifikovala...Ali je samo sebe pokopala.
Svako ima ahilovu petu. Vesni je svadja dusevna hrana. Ima tu sadisticku crtu....Medjutim, ocito je slaba na te 'miome'To je njena ahilova peta koja ju je kostala honorara. Ispala je TUKA
Istrolana u svojoj igri.
Nije bilo ni elegantno da je lupa po stomaku ako je rekla da ima miom, nije ona ko da to provjerava ili je dotiče po stomaku. Ipak, njen potez u tuči je bio čisto samoobrambeni, tako da mislim da nije trebala biti diskvalificirana, iako ako su tačni honorari koje je netko ovdje napisao, ona je produkciji najskuplja, pa im je možda dobro došlo. Jednako, kako je samo spominjala advokata, možda je i vrate ako se prepadnu tužbe.
- MLI
#5829 Re: Farma
Chisum wrote:Al' sto Goca nashtoca cetnikusu dok su se gombale... bas joj je sjela jedno 2-3 puta...
Popravi mi dan...ali mi je usto vrijeme i krivo sto nije drugacije odreagovala, pa da ovo govedo samo izleti van. Ali, jebiga, u onakvim situacijama nema sta da se razmislja... Da ih ne razvadise, ubila bi Goca hljeb u njoj. Najjace je bilo kad joj pride pade ona glupa traka preko ociju... Ova Rivas je stvarno k'o crtani film.
Nego, sta se to desilo pa su ovi drugi zavrsili u izolaciji?
Filip i Stanija bili u "Kupatilu" a to nije dozvoljeno.
Valjda su pitali opet farmere ( putem pisma) da lida postave kamere u "kupatilo" ili da ovo dvoje kazne nominacijom. Izglasali su ( valjda uz pomoc starijih...) da budu nominovani. da hoce jedno od njih dvoje i ispasti...Filipu, po meni je bolje da se nije ni vracao...pokazao se gori nego sto je bio! Valjda nista nije slucajno.
- MLI
#5830 Re: Farma
Uzivajte u kuckanju...
Do nekog drugog kuckanja...
Lijepi pozdravi!
Do nekog drugog kuckanja...
Lijepi pozdravi!
- Neradnik
#5831 Re: Farma
pozdrav jarane 
- lazni liberal
#5832 Re: Farma
Ko god da izadje Memo je sluga sledece nedjelje
-
jastuk1
#5833 Re: Farma
Tu je bila i ona Danijelova. Sve je trajalo sigurno sat vremena. Goca im je svima je pričala o svemu, životnim stvarima, realnosima, svojoj karijeri i porodici, kako joj je krivo za Mećavu, raznim stvarima. Niko ništa sem Goce skoro da nije govorio svi su slušali njeno interesantno predavanje i klimali glavom. Kad se fitiljko koji je ležao ustao čak je zagrlio i poljubio u čelo!dječak sa šibicama wrote:Ja sam nesto slusao od tog razgovora, Goca je otisla u sobu jer nije htjela sjediti sa Vesnom, Memo sjedio sa njom, Danijel pored, Fitjko u krevetu, Goca se ne gasi, zena kad je pijana ne mozes do rijeci od nje doci... kakav Memo i lozenje, nije tri recenice stigao izgovoriti, Vesnu nije ni spomenuo, onoliko dugo koliko sam imao zivaca gledati jer me udavi Gocka kad je pijana, ne gasi se zenaNeradnik wrote:kako su mogli znat kad memo nije uopste tad prico sa gocom?sama je rekla da je nervira da je ne moze gledat....nisu ljudi upuceni vidis kako je nizasta kriv memo...i sve sto se desi memo....
- kisni indijanac
#5834 Re: Farma
ma da je miki ostao, ne bi ni bilo frke noćas........
- Neradnik
#5835 Re: Farma
gnjida mala a sere na memujastuk1 wrote:Tu je bila i ona Danijelova. Sve je trajalo sigurno sat vremena. Goca im je svima je pričala o svemu, životnim stvarima, realnosima, svojoj karijeri i porodici, kako joj je krivo za Mećavu, raznim stvarima. Niko ništa sem Goce skoro da nije govorio svi su slušali njeno interesantno predavanje i klimali glavom. Kad se fitiljko koji je ležao ustao čak je zagrlio i poljubio u čelo!dječak sa šibicama wrote:Ja sam nesto slusao od tog razgovora, Goca je otisla u sobu jer nije htjela sjediti sa Vesnom, Memo sjedio sa njom, Danijel pored, Fitjko u krevetu, Goca se ne gasi, zena kad je pijana ne mozes do rijeci od nje doci... kakav Memo i lozenje, nije tri recenice stigao izgovoriti, Vesnu nije ni spomenuo, onoliko dugo koliko sam imao zivaca gledati jer me udavi Gocka kad je pijana, ne gasi se zenaNeradnik wrote:kako su mogli znat kad memo nije uopste tad prico sa gocom?sama je rekla da je nervira da je ne moze gledat....nisu ljudi upuceni vidis kako je nizasta kriv memo...i sve sto se desi memo....
joj ove saske kurve da joj nije reko danijel da su fifi i stanija gladni nebi im ni odnjela da jedu....
kaze kako ti znas kad nisu gladni jeli su,ti ne smijes da pricas sa njima
jao kuchke
Last edited by Neradnik on 09/06/2013 15:51, edited 2 times in total.
- Artest
#5836 Re: Farma
I taj ulicarski zargon Goce je uglavnom u vracanju. Goca se nazalost previse primala na provokacije mungosa, a jos se nalila prije fighta. Hebiga, bila je izlozena teroru od dva mjeseca. Morala je puci.KatarinaKosaca wrote:Što se tiče uličarskog poganog riječnika nije tu ni Goca daleko. Uostalom, ona je prva plasirala priču da se ne zna ko je otac Vesninog djeteta, Stanija to čula i onog bezmozgaša nagovorila da joj to saspe u lice. Ni cv joj nije brilijantanArtest wrote:Zena je branila svoju cast, nema to veze s Memom. Unosi joj se u lice i govori da je drolja i da joj je muz jebo kolegice. Vesna je ocekivala da ce Goca nju prva mlatnut, ne bi li je diskvalifikovala...Ali je samo sebe pokopala.
Svako ima ahilovu petu. Vesni je svadja dusevna hrana. Ima tu sadisticku crtu....Medjutim, ocito je slaba na te 'miome'To je njena ahilova peta koja ju je kostala honorara. Ispala je TUKA
Istrolana u svojoj igri.
![]()
Nije bilo ni elegantno da je lupa po stomaku ako je rekla da ima miom, nije ona ko da to provjerava ili je dotiče po stomaku. Ipak, njen potez u tuči je bio čisto samoobrambeni, tako da mislim da nije trebala biti diskvalificirana, iako ako su tačni honorari koje je netko ovdje napisao, ona je produkciji najskuplja, pa im je možda dobro došlo. Jednako, kako je samo spominjala advokata, možda je i vrate ako se prepadnu tužbe.
Za Vesnu je najbolji odgovor ...Shaov ples oko ne.
Realno, Memo ce ispast nefer ako ne zavrsi Goci neki nastup u Sa. (kad vec ima veze) Zena je zasluzila da je fino ugostimo. (kao i Sha)
-
jastuk1
#5837 Re: Farma
Ja se nadam da će je vratiti jer Gocinim izbacivanjem prave katastofalan PRESEDAN da praktički samoodbrana nije moguća odnosno dozvoljena. A Goca je neko ko hoće da istjera svoje do kraja tako da bi im se puno više isplatilo da je vrate - ako žena uopšte sad hoće da se vrati. Tužba za pretrpljenu duševnu bol zbog izbacivanja u samoodbrani bi mogla biti ogromna i za njihove pojmove.KatarinaKosaca wrote:Što se tiče uličarskog poganog riječnika nije tu ni Goca daleko. Uostalom, ona je prva plasirala priču da se ne zna ko je otac Vesninog djeteta, Stanija to čula i onog bezmozgaša nagovorila da joj to saspe u lice. Ni cv joj nije brilijantanArtest wrote:Zena je branila svoju cast, nema to veze s Memom. Unosi joj se u lice i govori da je drolja i da joj je muz jebo kolegice. Vesna je ocekivala da ce Goca nju prva mlatnut, ne bi li je diskvalifikovala...Ali je samo sebe pokopala.
Istrolana u svojoj igri.
![]()
- KatarinaKosaca
#5838 Re: Farma
Da nema ona taj riječnik inače, ne bi ni izašao.. ali nebitno, želim samo reći da nje svetica, kao uostalom nitko tamo. Sve neki polusvijet. Ekrem čak najpristojinije izgleda i ponaša se.Artest wrote:I taj ulicarski zargon Goce je uglavnom u vracanju. Goca se nazalost previse primala na provokacije mungosa, a jos se nalila prije fighta. Hebiga, bila je izlozena teroru od dva mjeseca. Morala je puci.
Za Vesnu je najbolji odgovor ...Shaov ples oko ne.Najvise je boli kad ne dozivljavas njene provokacije. Memo i Goca su emotivci; lako padaju u vatru.
Realno, Memo ce ispast nefer ako ne zavrsi Goci neki nastup u Sa. (kad vec ima veze) Zena je zasluzila da je fino ugostimo. (kao i Sha)
Za Ša se slažem, treba ga podržati ako dođe u Sarajevo, mada Goca svoje bitke sa Vesnom Rivas bije još od Saše Popovića i nekih šovovoa tamo, tako da nema veze sa Memom.
-
dječak sa šibicama
#5839 Re: Farma
Teorija zavjere ON, zadruga je zato i izbacila Mikija + dala im rakiju = cekanje na obracun Goce i Vesnekisni indijanac wrote:ma da je miki ostao, ne bi ni bilo frke noćas........
Nema tu ljubavi, kontajte da tu niko nikoga ne voli, eventualno da bi neko od njih bio sretan da pobijedi Ekrem u stilu "ako vec ja ne mogu", Memo, Shah recimo mislim da oni tako misle, mislim da Memo i Shah jedan drugom ne zele zlo, kao ni Haki i Fitjko, sve ostalo je duplo golo... kako su neki dan Stanija i Danhil pogledali u daljinu kad im je Mutavko odrzao predavanje kako im je ono na zurci (sto su se grlili) prvi i posljednji put, odnosno kad su skontali da je ovim povratkom Filip u velikoj prednosti i lako moze biti pobjednik... nebi im pravo
Srecom po njih, mislim da on nema intelektualne kapacitete da iskoristi prednost... Era vec ima... plus sto sam 100% siguran da je Era boravak napolju iskoristio da si osigura hiljade glasova.
Goca ima ponasanje ulicarke, sto je je, zena je seljanka, rodjena na selu, u siromasnoj obitelji... sve je to sama priznala... i pocela je u kafani, na ibarskoj magistrali, zena nema neki glas, ali je popularnost stekla. Cijeli zivot je u drustvu "zestokih momaka", njen Zoran je bio istaknuti clan Surcinskog klana, jedan od najuticajnijih mafijasa Beograda devedesetih.
Malo slika

Van Damme stil
- KatarinaKosaca
#5840 Re: Farma
A Ljuba kao dijete trenirala sa Zoranom 
-
dječak sa šibicama
#5841 Re: Farma
Sad citam, Gockin muz je bio gazda Ljubisi Buhi Cumetu, Bagziju, Limunu, krupne ribe, Legija je bio sef zemunaca, ovaj surcinaca, saradjivali sa Keljmendijem, narko dileri... vjerovatno ga je Cume i smaknuo, jer je nakon Sijanove smrti, Cume bio sef surcinaca.
Gocka u svemu tome
Gocka u svemu tome
- KatarinaKosaca
#5842 Re: Farma
Davala je ona izjavu da joj je rijamu puno puta pretresala kuću, ali da je bila flegman i da je Zorana oduševljavalo to što je mirna i da je izjavio da pljačka banku sa bi samo nju vodio sa sobom. Iako, po Vesni Rivas, što ova nije demantirala da je paralelno živio sa drugom ženom. Valjda mu je auto eksplodiralo, a nju i djecu ostavio bez kinte..dječak sa šibicama wrote:Sad citam, Gockin muz je bio gazda Ljubisi Buhi Cumetu, Bagziju, Limunu, krupne ribe, Legija je bio sef zemunaca, ovaj surcinaca, saradjivali sa Keljmendijem, narko dileri... vjerovatno ga je Cume i smaknuo, jer je nakon Sijanove smrti, Cume bio sef surcinaca.
Gocka u svemu tome
-
dječak sa šibicama
#5843 Re: Farma
Svijet je maliKatarinaKosaca wrote:A Ljuba kao dijete trenirala sa Zoranom
Gocka se razvela od njega, a on nakon toga ozenio komsinicu, sa kojom ima i sina
Polusvijet, kako kazes... jedino sam cuo da je jako pazio djecu i Gocu, ona je njega ostavila. Cudo je nije olesio od batina, takvi tipovi se ne ostavljaju
- KatarinaKosaca
#5844 Re: Farma
Ovo me malo buni, jer je rekla Goca Vesni u svađi... volio me do zadnjeg dana, 10 minuta pred smrt me nazvao da mi kaže da me voli.. Hajd, sad znaj te k***aluke..dječak sa šibicama wrote:Svijet je maliKatarinaKosaca wrote:A Ljuba kao dijete trenirala sa Zoranom![]()
Gocka se razvela od njega, a on nakon toga ozenio komsinicu, sa kojom ima i sina![]()
Polusvijet, kako kazes... jedino sam cuo da je jako pazio djecu i Gocu, ona je njega ostavila. Cudo je nije olesio od batina, takvi tipovi se ne ostavljajua mozda je covjek volio na neki svoj nacin..
- KatarinaKosaca
#5845 Re: Farma
Sad bi nam Memo rekao "Ja vidi mahalaca" 
-
dječak sa šibicama
#5846 Re: Farma
Pa ona je njega ostavilaKatarinaKosaca wrote:Ovo me malo buni, jer je rekla Goca Vesni u svađi... volio me do zadnjeg dana, 10 minuta pred smrt me nazvao da mi kaže da me voli.. Hajd, sad znaj te k***aluke..dječak sa šibicama wrote:Svijet je maliKatarinaKosaca wrote:A Ljuba kao dijete trenirala sa Zoranom![]()
Gocka se razvela od njega, a on nakon toga ozenio komsinicu, sa kojom ima i sina![]()
Polusvijet, kako kazes... jedino sam cuo da je jako pazio djecu i Gocu, ona je njega ostavila. Cudo je nije olesio od batina, takvi tipovi se ne ostavljajua mozda je covjek volio na neki svoj nacin..
Gocka je zena koja je kao sirotinja u djetinjstvu, sebi dala obecanje da ce u zivotu uspjeti, a njoj nije bilo drugog uspjeha osim kafane, estrade i braka sa nekim kriminalcem... ghetto sindrom, ili sirotinja cijeli zivot, ili diler droge, evetnualno reper ili profi sportas, tu staju sve mogucnosti. Kultura siromastva, ucio sam o tome u zivotu
-
dječak sa šibicama
#5847 Re: Farma
- U šoku sam – rekla nam je Vesna. – Premotavam film i pitam se sve vreme kako nisam mogla da se iskontrolišem. Uslovni refleks je čudo. Sada mi je sin pokazao snimak. Ona je mene prva počela da pipa, ali kada je krenula da mi podiže majicu i da joj ruka ide ka mojoj dojci, ja sam odreagovala. Nisam imala nameru da je udarim, već samo da sklonim njene ruke sa mene. Videćete da sam se posle toga ukočila, a ona je mene udarila par puta. Žao mi je što nisam uspela da se obuzdam, ne mogu da verujem šta sam uradila!
* U rijalitiju sta bili 80 dana. Posle svih napada i svađa, kako niste uspeli da izbrojite do deset?
- Kako da se iskontrolišem. Pipala me je i to je za mene bio kraj.
*Šta Vam je Goca rekla posle izbacivanja? Da li ste se videle u Zadruzi?
- Bilo je tri noću i nismo se videle jer su mene sačekala jedna kola, a nju druga. Posle izlaska od nje nisam čula ni reč.
* Goca Božinovska i Vi ste se u poslednje vreme stalno svađale. Zbog čega? Ima li neki dublji razlog ili samo sitne provokacije?
- Nas dve se znamo od ranije. Pre „Farme“ sam često čula da me je ogovarala, bockala i prozivala. Zbog čega, ne znam. Nisam se osvrtala na to, ali u rijalitiju smo bile prinuđene da budemo blizu. Ona nije prestajala da me ogovara i spletkari, pa je moralo je da dođe do toga da se žestoko posvađamo.
* Ova sezona „Farme“ biće upamćena po tome što ste se posvađali sa skoro svim ukućanima?Da li su oni tako loši? Da li je to bio deo vaše taktike?
- Nikada nisam nekoga napala prva. Kada smo došli na imanje Ekrem je postavio Duleta za slugu. On je siktao po kući, šutirao cepanice. Kada sam mu rekla da to ne radi, on je meni rekao da sam debela. Drugu svađu sam imala sa Saškom Karan, koju sam lepo zamolila da donese kofu sa vodom , ali ona mi je uzvratila rečima da sam ja „niko i ništa da bi ona meni činila uslugu“. Nisam imala nameru da budem ponjava. Ko me je napao, ja sam adekvatno odgovorila. Ništa nisam namerno radila, ljudi su me napadali, ja sam odgovarala.
* Ipak, u svađama niste zazirali od toga da pojedinim farmerima vređate decu, žene, brata, majku. Zbog čega ste nisko udarali?
- Kako ko zasluži. Dokle ću ja da idem sa psovkama zavisilo je od toga koliko su oni daleko otišli sa svojim vređanjima. Nisam htela da budem vaška i da me svi gaze. Da nisam odgovarala na uvrede ko zna šta bi bilo sa mnom.
* Ko vas je razočarao?
- Miki Mećava.
* Šta mislite o vezi između Stanije i Filipa Panajotovića?
- Dobar marketing!Ničega tu više nema!
* Koga vidite kao pobednika?
- Niko od njih nije zaslužo da pobedi, ali ako se bude biralo po nekim ljudskim osobinama onda bi volela da pobedi Radojka, Era ili Saška Karan.
* Ali sa Saškom Karan ste se žestoko posvađali i zarekli ste se da nikada više nećete sa njom pričati?Otkud to da joj sad želite pobedu?
- Svađa između nas dve je bila mala maca u odnosu na sve što se posle desilo na „Farmi“. Dobro, nas dve smo još malo nakitile tu svađu pa je zbog toga izgledalo tako dramatično. Ona je dobar čovek.
* U rijalitiju sta bili 80 dana. Posle svih napada i svađa, kako niste uspeli da izbrojite do deset?
- Kako da se iskontrolišem. Pipala me je i to je za mene bio kraj.
*Šta Vam je Goca rekla posle izbacivanja? Da li ste se videle u Zadruzi?
- Bilo je tri noću i nismo se videle jer su mene sačekala jedna kola, a nju druga. Posle izlaska od nje nisam čula ni reč.
* Goca Božinovska i Vi ste se u poslednje vreme stalno svađale. Zbog čega? Ima li neki dublji razlog ili samo sitne provokacije?
- Nas dve se znamo od ranije. Pre „Farme“ sam često čula da me je ogovarala, bockala i prozivala. Zbog čega, ne znam. Nisam se osvrtala na to, ali u rijalitiju smo bile prinuđene da budemo blizu. Ona nije prestajala da me ogovara i spletkari, pa je moralo je da dođe do toga da se žestoko posvađamo.
* Ova sezona „Farme“ biće upamćena po tome što ste se posvađali sa skoro svim ukućanima?Da li su oni tako loši? Da li je to bio deo vaše taktike?
- Nikada nisam nekoga napala prva. Kada smo došli na imanje Ekrem je postavio Duleta za slugu. On je siktao po kući, šutirao cepanice. Kada sam mu rekla da to ne radi, on je meni rekao da sam debela. Drugu svađu sam imala sa Saškom Karan, koju sam lepo zamolila da donese kofu sa vodom , ali ona mi je uzvratila rečima da sam ja „niko i ništa da bi ona meni činila uslugu“. Nisam imala nameru da budem ponjava. Ko me je napao, ja sam adekvatno odgovorila. Ništa nisam namerno radila, ljudi su me napadali, ja sam odgovarala.
* Ipak, u svađama niste zazirali od toga da pojedinim farmerima vređate decu, žene, brata, majku. Zbog čega ste nisko udarali?
- Kako ko zasluži. Dokle ću ja da idem sa psovkama zavisilo je od toga koliko su oni daleko otišli sa svojim vređanjima. Nisam htela da budem vaška i da me svi gaze. Da nisam odgovarala na uvrede ko zna šta bi bilo sa mnom.
* Ko vas je razočarao?
- Miki Mećava.
* Šta mislite o vezi između Stanije i Filipa Panajotovića?
- Dobar marketing!Ničega tu više nema!
* Koga vidite kao pobednika?
- Niko od njih nije zaslužo da pobedi, ali ako se bude biralo po nekim ljudskim osobinama onda bi volela da pobedi Radojka, Era ili Saška Karan.
* Ali sa Saškom Karan ste se žestoko posvađali i zarekli ste se da nikada više nećete sa njom pričati?Otkud to da joj sad želite pobedu?
- Svađa između nas dve je bila mala maca u odnosu na sve što se posle desilo na „Farmi“. Dobro, nas dve smo još malo nakitile tu svađu pa je zbog toga izgledalo tako dramatično. Ona je dobar čovek.
- KatarinaKosaca
#5848 Re: Farma
@dječak.. po ovome, bili su zajedno kad je poginuo
Gordana Božinovska je jedna od onih žena kojoj je ljubav motiv da potisne ženstvenost, pokaže snagu i hrabrost kakvu nemaju čak ni oni koji sebe smatraju muškarčinama. Poznanstvo sa Zoranom Šijanom, žestokim momkom iz Surčina, posle samo jedne noći je preraslo u ljubav za ceo život.
- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli da ih je udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio.
Zoran je bio agresivan jedino kad su laž i nepravda bili u pitanju. Desi se svakoj ženi da hoće nekad nešto da isfolira. Nije tu reč o nekim ozbiljnim stvarima - na primer, zadržim se kod drugarice duže. Pošto je to njemu veoma smetalo, ja počnem da muvam, kao, bila sam tamo pa sam krenula peške i - on me odmah provali. U tim situacijama je znao da se naljuti. Nikada me nije tukao, ali je uvek bio za to da mu sve kažem. Mnogo mu je smetalo svako moje odsustvo od kuće, a ako kažem da dolazim za sat, to je moralo i da bude tako. Jednostavno, nije želeo ni s kim da me deli jer je bio vrlo posesivan. To mi je teško padalo, s obzirom na to da sam bila i mlada i željna svega, pogotovo što mi se sve desilo odjednom: dvoje dece i sve ostale obaveze. S druge strane, meni je Zoran ispunjavao svaki trenutak i trudio se da mi uvek bude lepo. Stvarno je bio čovek krajnosti. Mnogo mi je značilo i to što je poštovao moje roditelje. To su momenti kada je stvarno bio divan. Često smo odlazili u selo kod mojih i, pred zimu, kad se spremaju drva za ogrev, obavezno je cepao i pakovao drva. Znao je da kaže: „Ćale, dolazim. Pripremi mi sekire, testeru i sve što treba. Meni je ovo bolje od bilo kakvog treninga!"
Šijan je bio najbolji otac na svetu. Uvek je bio tu da pomogne kada kupamo bebu. Nije bilo šanse da to prođe bez njega. Imala sam običaj da ga, iako je u gradu, pozovem i kažem da mi fale AD kapi ili pelene. On bi tada bio u stanju da ostavi sve i odmah mi to nabavi i donese. S druge strane, nije učestvovao u kućnim poslovima jer ja to nikad nisam volela ni dozvoljavala. Nisam žena koja bi podnela da se muškarac s keceljom muva oko mene. Mislim da bi u trenutku sva ljubav nestala. Ljudi su mislili da imamo milione, a dešavalo se da ostanemo bez dinara u kući. Bila sam dobra i ekonomična domaćica, pa sam znala, što kažu, od jednog krilca da napravim ručak. Pare su stajale kod mene. Zoran je često znao da mi kaže: „Gocilija, ‘ajde daj koji dinar svom mužu da ide život!"
Zoran mi je pričao sve, bukvalno ništa od mene nije krio. Sto puta je dolazila milicija u našu kuću, ali ja sam se dobro snalazila u tim situacijama. Nisam tremaroš, a Zorana sam toliko volela da sam bila spremna na sve. Da mi je dao pištolj i rekao: „Sad, kad ovi uđu, ti pucaj - bez razmišljanja bih to uradila". Zoran je često i svojim drugovima pričao o mojoj hrabrosti i snalažljivosti. Znao je da kaže: „Kad bih rešio da opljačkam banku u Švajcarskoj, nikoga od vas ne bih poveo, samo bi Goca išla sa mnom!"
-
dječak sa šibicama
#5849 Re: Farma
pa sad...Otac troje dece
Zoran Šijan bio je dugo godina u braku sa Gocom Božinovskom, pevačicom narodne muzike. Iz braka sa njom ima dvoje dece. Osmogodišnju kćerku Zoranu i godinu dana mlađeg sina Mirka. Posle razvoda sa Božinovskom deca su prešla da žive kod majke na Novom Beogradu. Šijan je bio pažljiv otac, često je obilazio decu.
Posle razvoda sa Božinovskom Šijan se oženio komšinicom Goranom koja je od njega mlađa petnaestak godina. Pre tri nedelje se porodila, a Šijan je treći put postao otac. Dobio je sina i dao mu ime Vukašin. Priča se da je sinovljevo rođenje veličanstveno proslavio u krugu bliskih prijatelja.
- lazni liberal
#5850 Re: Farma
Ima li neka Gocina izjava nakon izbacivanja sa Farme