Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
lazni liberal

#5351 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Kaze Sranija sinoc na neko pitanje da je Ekremu bilo drago sto je Filip P izasao a kad je bilo citano njegovo pismo Ekrem je jedini zaplakao sto je on izasao , nije ni njegova djevojka zaplakala. I stvarno ovoj produkciji sve po spisku,ubacili ovog Sranijinog psa , dali mu zadatak da napada Mema i Ljubu i ispade da je ono sa Shahom samo zbog Mema bilo i ni zbog cega drugog i sad mu to glavni neprijatelji iako ima mnogo vece neprijatelje kojima treba da vraca i koji su ga mnogo vise zajebali, i to bi i radio da nije dobio instrukcije od produkcije.
Partijaner

#5352 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ekrem je sinoc bio najiskreniji, nekako mi je sav tuzan bio.
A kad su pitali Radojku, je li smije ikom drugom reci ono sto je rekla njemu, kaze ona pa mi smo generacija ja samo njemu to mogu reci. :lol:
Govorila ti si pichka, dabogda ne dobio glavnu nagradu i onda ladno rece pa ja se salila, pa koji odron od ljudi jbt.
fidoremilienko

#5353 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Realno, Memis je lozio Shaha da krene na staniju kad je Filip izasao. Cak i ono kad je popio, pricao je svasta.

Shah je u jednom intervjuu kazao da bi on bio bolji frajer za silikoniju. Uglavnom, mutili su njih dvojica svasta :-)

Samo ne kontam, sto je toliko tracaju, ispade glavna na farmi jbt!
leki hz

#5354 Re: Farma

Post by leki hz »

fidoremilienko wrote:Realno, Memis je lozio Shaha da krene na staniju kad je Filip izasao. Cak i ono kad je popio, pricao je svasta.

Shah je u jednom intervjuu kazao da bi on bio bolji frajer za silikoniju. Uglavnom, mutili su njih dvojica svasta :-)

A ona ko nevina u toj priči, pa jel se nabacivala Shau na žurci, i šta ima Memo njega ložit, pa nije Sha debil. Kako Sranija spusti loptu kad joj Sha jutros reče, da će Filipu sve reći kad izađe, e onda je opet osula po Memi, kako je on kriv za sve, koja dronfulja. Od danas prestajem da gledam ovo sranje
Sabirni centar

#5355 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

leki hz wrote:
fidoremilienko wrote:Realno, Memis je lozio Shaha da krene na staniju kad je Filip izasao. Cak i ono kad je popio, pricao je svasta.

A ona ko nevina u toj priči, pa jel se nabacivala Shau na žurci, i šta ima Memo njega ložit, pa nije Sha debil. Kako Sranija spusti loptu kad joj Sha jutros reče, da će Filipu sve reći kad izađe, e onda je opet osula po Memi, kako je on kriv za sve, koja dronfulja. Od danas prestajem da gledam ovo sranje
+1
:run:
dječak sa šibicama

#5356 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ma naravno kriv je Sulejman, usao da nas zavadja, bratjo, da nas vredja i zavadja, uvrtje i izvrtje.

Sad lazu jedni druge i sami sebe, a Memo je jedini kriv :D :D

Koja golima sljama ljudskog.
fidoremilienko

#5357 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

leki hz wrote:

Mislim da mi se Memis malo sinoc pogubio. Svjestan je da zna sta je pricao. Ja ga podrzavam, ali nekad ne razumijem. Kao npr. jutros. Kad je Era ispao, kaze memo: "ja sam se tres'o, bio sam u soku..." :-) Sto mu treba to uvlacenje? Ne kontam!
Neradnik

#5358 Re: Farma

Post by Neradnik »

kad je era ispo?sad padaju maske jos mjesec dana je ostalo...da znaju kako je pobjeda nasteljena garant bi ostali isti kao sto su glumili 2 mjeseca :lol:
sad ce se plest po memi koji je drzo ovo sve donekle gledljivim...
leki hz

#5359 Re: Farma

Post by leki hz »

dječak sa šibicama wrote:Ma naravno kriv je Sulejman, usao da nas zavadja, bratjo, da nas vredja i zavadja, uvrtje i izvrtje.

Sad lazu jedni druge i sami sebe, a Memo je jedini kriv :D :D

Koja golima sljama ljudskog.
Ma smučilo mi se sve jutros kako ga ona Sranija napada, a i on smotan ne zna da joj odgovori, fakat mi ne treba dodatno nerviranje u životu, tako da vozdra farma, nek nekog drugog levate
dječak sa šibicama

#5360 Re: Farma

Ko mu je kriv sto se petlja, tacno sam znao da ce on na kraju biti kriv za sve.

Sta njega boli q za Staniju i Shaha, okrenes glavu na drugu stranu i pricas o Borisu Novkovicu.
lazni liberal

#5361 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Nije krivo to sto je prije toga bila svadba i sto su se Sah i Filip P preko intervjua nadgornjavali niti sto je Sranija davala signale Sahu i direktno i preko Mema nego je Memu palo na pamet da unisti njihovu ljubav pa nagovorio Saha da je ona zaljubljena u njega a Sranija nije nista znala i mislila da su joj oni prijatelji a oni joj iza ledja radili i gledali da uniste njihovu ljubav :skoljka:
BegA_

#5362 Re: Farma

Post by BegA_ »

lazni liberal wrote:Nije krivo to sto je prije toga bila svadba i sto su se Sah i Filip P preko intervjua nadgornjavali niti sto je Sranija davala signale Sahu i direktno i preko Mema nego je Memu palo na pamet da unisti njihovu ljubav pa nagovorio Saha da je ona zaljubljena u njega a Sranija nije nista znala i mislila da su joj oni prijatelji a oni joj iza ledja radili i gledali da uniste njihovu ljubav :skoljka:
Koja crna ljubav? :D
samo_ti

#5363 Re: Farma

Post by samo_ti »

Pogubio se Memiš sinoc, dobro su ga saprali :)
A da je pricao svasta, jest. Sve je istina jer sam i sam to gledao.
Glumi za Staniju da mu je draga srcu, ima prijatelja u njemu, uvlaci/o joj se i td. a onaj njen pacov gledao kada ju je uporedjivao sa tabureom, pricao kako ce joj dijete biti kepec i td :D
Istina je i da je Shau spominjao da bi oni bili bolji par i td.

Jbga, Memo je najgore prosao sa izlaskom-ulaskom pacova i sada neka se vadi.

p.s. mada mi svi idu na qurac sa ovim ulizivanjem Staniji i keru. Jbemu mater, od njih onoliko niko ne smije da im jebe mater ?
Vratite Zoricu, ovo ostalo su pi*kice ! :D
veljaca

#5364 Re: Farma

Post by veljaca »

Sabirni centar wrote:
leki hz wrote:

+1
+1
jastuk1

#5365 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Nema se više apsolutno šta vidjeti. Sa sinoćnim smrđenjem su sve usrali.

Koriste samo ovo da navlače budale da glasaju. Kad se farma završi, sat vremena nakon farme biće kao da nikad nije ni bila. Stanija ispala gora pokvarenjakuša i neiskrena lažljivetina krmetina od Vesne. Ne mogu da vjerujem.

A njen pipin konta ako Stanija ne pobjedi i zamjeri se svima možda JA pobjedim - zato sad ne da ništa protiv Stanije i kad zna da je bila pokvarena. Od kad se vratio samo joj ponavlja ko papagaj - "ti samo treba da nastaviš to kako si do sada" - u prevodu, misli u sebi - ma pričaj i radi šta hoćeš glupačo, ja ti ništa neću proturiječit - mi smo super par ha ha ha, glupi tinejdžeri glasaju za nas. Stanija mu uopšte nije bitna - čista maska za navlačenje lakovjernih glasača.

I sad još našli druge optuživat da su "protiv" njihove veze koja je očito samo laž i maska. LOL. Farsa nad farsama.

MA FUJ.
lazni liberal

#5366 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Jos jedna stvar mi je zapala za oko sinoc a to je kad je Jovana pricala kako je cula da su Filip P, Shah i Haki imali dogovor da budu u vezi sa Stanijom , Jovanom i Sexy Sandrom pa kad su svi oni skocili tad je Danhil stao u njenu odbranu i poceo da se svadja sa njima sve do trenutka dok mu Shah nije rekao da mu je bolje da prestane da ne bi on poceo o "njegovoj prici napolju" i tad je on odmah prestao sa pricom sto znaci da je i njegova "ljubav" sa Jovanom samo gluma i da je on mozda stvarno derpe kao sto se pricalo neposredno prije sexa sa Jovanom ili da ima djevojku napolju.
fidoremilienko

#5367 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

Neradnik wrote:kad je era ispo?sad padaju maske jos mjesec dana je ostalo...da znaju kako je pobjeda nasteljena garant bi ostali isti kao sto su glumili 2 mjeseca :lol:
sad ce se plest po memi koji je drzo ovo sve donekle gledljivim...
Mislim ono kad je napustio farmu...
fidoremilienko

#5368 Re: Farma

Post by fidoremilienko »

samo_ti wrote:Pogubio se Memiš sinoc, dobro su ga saprali :)
Glumi za Staniju da mu je draga srcu, ima prijatelja u njemu, uvlaci/o joj se i td. a onaj njen pacov gledao kada ju je uporedjivao sa tabureom, pricao kako ce joj dijete biti kepec i td :D

To je otprilike to. O tome i ja govorim. Tacno se vidjelo sinoc da mu nije prijatno i da se izvlacio, ali se nije mogao izvuci. Jbga. Drag mi je, ali kao sto rece najgore je prosao kad je "maneken" usao ponovo.
lazni liberal

#5369 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Najgore je prosao zbog toga sto ih je produkcija nagovorila da samo njega, Ljubu i Saha napadaju, ono Memovo sa Shahom je bila i zajebancija i prica sa drugom ali sigurno nije bilo spletkarenje i "rusenje njihove ljubavi" kao i ono kad je bio pijan a drugi su radili mnogo gore stvari njemu i pricali mnogo gore stvari o njemu pa nije nista uradio nego je krenuo zajedno sa Sranijom u pricu najgori je Memo on je kriv za sva zla na Farmi . Da se samo on pita i da nema instrukcije od produkcije sigurno bi makar nesto rekao Mikiju za ono da on nije tako kera dresirao kao Sranija njega i jos mnogo takvih primjera gdje su ljudi pricali mnogo gore stvari o njemu a da ne pricam o Hakiju i Fitjku koji su mu dali stapic , zbog njih je otisao u arenu i u izolaciji i u prvim intervjuima kad je izasao je to stalno ponavljao a sad kao da se to nije ni dogodilo.
gnjev

#5370 Re: Farma

Post by gnjev »

Ovo mu je moralo izaci na nos , tacno sam znao .
dječak sa šibicama

#5371 Re: Farma

To je ponasanje jata pirana, kad nemaju sta jesti, onda pojedu najslabiju jedinku u jatu.

Ne znam jesam li nasao pravo poredjenje, ali eto... sad lazu jedni druge, i svi na laz pristaju, jer niko od njih nije cist.

A Memo zgodna meta, jebiga kad je "sa svima dobar". Ne mozes tako, losa taktika, iz aviona se vidi da je bolje biti djubre kao Vesna ili Tarot, i da je danas svijet opcenito takav da te vise cijene sto si vece govno.

Ali opet kazem, najbolje je to ne gledati, ja sve manje gledam, pola sata dnevno eventualno, kad mi je dosadno, navece uglavnom... i to je to. Jednostavno mi je ovo sve postalo zamorno.

Oni svi napravili taktiku, na pocetku farme se to vidjelo savrseno, kad se ovi mladi domundjavaju i dogovaraju, kad su Staniji dijelili stapice i spasavali Hakija, i sad odjednom svi se prave kako nije bilo dogovora, i jos bez obraza u sobi na Mutavcevo pitanje "sta mislite ko ovdje najvise taktizira do pobjede" svi odgovore "Memo!".

To sto im je dogovor propao vec prve sedmice, drugi je par cipela.
kisni indijanac

#5372 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

bukvalno svi odgovoriše:memo ? i ša ?
lazni liberal

#5373 Re: Farma

Post by lazni liberal »

Kad je to bilo nisam to gledao ?
M e d e n i

#5374 Re: Farma

Post by M e d e n i »

Partijaner wrote:Ekrem je sinoc bio najiskreniji, nekako mi je sav tuzan bio.
A kad su pitali Radojku, je li smije ikom drugom reci ono sto je rekla njemu, kaze ona pa mi smo generacija ja samo njemu to mogu reci. :lol:
Govorila ti si pichka, dabogda ne dobio glavnu nagradu i onda ladno rece pa ja se salila, pa koji odron od ljudi jbt.
nije ni Ekrem nevinašće, brži mu jezik od mozga
zna i on "ujesti"
reko je ženi da praktično ništa ne radi, da je jednom oprala suđe
naravno da je ženu pogodila ta njegova izvaljotina i da mu se nagovorila
M e d e n i

#5375 Re: Farma

Post by M e d e n i »

fidoremilienko wrote:
samo_ti wrote:Pogubio se Memiš sinoc, dobro su ga saprali :)

To je otprilike to. O tome i ja govorim. Tacno se vidjelo sinoc da mu nije prijatno i da se izvlacio, ali se nije mogao izvuci. Jbga. Drag mi je, ali kao sto rece najgore je prosao kad je "maneken" usao ponovo.
tačno tako, memo je obični onaj mahalski šupčić
kad je sa Stanijom uvlači joj se, laska, a tamo iza leđa pljuje, ko nije ona za njega nikakva riba..da mi je vidjet kakva je debilu žena
a Stanij mu rekla da ga onaj krelac Tarot ogovara, bar je zbog toga trebao biti fer prema njoj
ali očigledno je ne podnosi, vjerovatno zbog isfrustriranosti što takvu žensku niti je kad imao, niti može imati, klasična reakcija isfrustriranih debila, kakav je nikakav, ne znam kako je prevario i vlastitu ženu, ili je i ona rugoba, pa joj je on bio dobra prilika
Locked