Ama to što je poznat ne menja činjenicu da je na granici normalnosti i socijalizacije. Kad se setim prošle Farme, kako su ga iskoristili-onog balavljenja za Vendi, plakanja nad njenim cipelama, kad se napio umalo nije upao u bunar. I što je meni još jadnije, neki su se nafurali na nacionalnu priču tipa ,,Eki im tamo...'' , a njega prave majmunom javno, pred milion ili više miliona gledalaca.thesting wrote:Moram se pridruziti i mene si dobro nasmijaonecko_hz wrote:Čudi me da nije mogao predvidjeti to.![]()
@iscrtani čovek, sto kazes kakav je Ekrem vip, pa realno poznatiji je na Ex-Yu prostorima od bilo kojeg drugog ukucana kojeg su uveli. Ali slazem se da je degutantno da se iskoristava takav covjek u ove svrhe. Kad je vec tako onda bih volio i da ga se nagradi pobjedom. Mada pretpostavljam da nece ni Stanija ni Ekrem uzeti nagradu nego neko ko je napravio dogovor sa produkcijom da ima manji ili nema honororar a da mu se kompenzira nagradom ili ima drugu vrstu interesa vezanog za produkciju, dovoljno da na farmi odrzi sliku umjerenog tipa koji se ne zamjera sa previse ljudi i vrijedan je, tj. Goca ili Miki.
Sve je to industrija profita. Stanija može pobediti ako imaju u budućnosti neke planove s njom. Mećava i Goca su već isluženi, na zalasku, ne verujem. Ne bi me iznenadilo da recimo Aki ostane do kraja.