Farma
Moderator: anex
- kisni indijanac
#5251 Re: Farma
ovdje su većinom korektni forumaši, naročito volim čitati dječakove postove, ali čini se da se i na forumskoj farmi pojavila vesna rivas....
- Neradnik
#5252 Re: Farma
ja vas volim citat sviju cak i ove sto nas mrze

- kisni indijanac
#5253 Re: Farma
kad sam spomenuo vesnu rivas nisam mislio na tebe.....Neradnik wrote:ja vas volim citat sviju cak i ove sto nas mrze![]()
- Neradnik
#5254 Re: Farma
znam ba mene niko ne voli inace kmeeeee

-
dječak sa šibicama
#5255 Re: Farma
Ma ova tema je za nas da se zaebavamo, ali nekad preozbiljno shvatimo farmu 
-
Igbala
#5256 Re: Farma
thesting wrote:Ne znam zasto neki ocekuju da svi ljudi iz grada moraju spadati pod isti tip ljudi. Ovdje ima kao i u svakom gradu vise slojeva stanovnistva i tipova ljudi, kao sto su mahalci, haustorcad, mangupi, sibicaneri, klosari....
Memo gdje god spada sigurno nije ni papak ni seljober kako ovdje neki tvrde, ali dobro to je cini mi se vise Vesna sindrom nego pogresno shvatanje. A dok je Sarajeva bit ce i sarajevske raje, ko god da je sacinjava i kakva god da je, meni je najdraza. A to da li ima koja hiljada papaka koji su doselili vise ili manje u odnosu na prije nije toliko bitno, asimilirat ce to Sarajevo sve vremenom.
Da ne pricamo samo o Memi, bit ce mi zao Akija kad dobije vecinu stapica pa se razocara. Jeste da zna biti i bezobrazan i tersati ali je ok momak i suvise je mlad da se bori sa vukovima.
Ekrem je najvise zasluzio prvo mjesto jer najvise doprinosi gledanosti i nije njemu do nagrade samo zbog para, on bi jedini bio sretan kao malo dijete sto je pobjedio a ne kao ostali sto bi u tome vidjeli samo gutu para i napredak na poslovnom planu.
kao kad ga je Glumica stavila za gazdu, baš dječiji osmijeh
-
jastuk1
#5257 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Kakvi danas kockastoglavi spartaju Sarajevom, Memo je nazalost elita
Ako Haki ode u arenu, i sa njim Fitjko, onda... Fitjko ispada recimo, Haki gazda, a Stanija i Filip sluge... e pa da
Nema šanse fitikljko ima najmanje glasova i ove hefte opet. Uvijek se desi onaj post low bump - kad ljudi malo više glasaju za onoga ko je prošle imao najmanje glasova.
A ako bi akijevim ispadanjem fitiljko bio gazda sumnjam da bi mu produkcija dala da stavi ikoga od dvije glavne ću
ću dosade za sluge. NAŽALOST!!!!!
- veljaca
#5258 Re: Farma
Online !kupačica wrote:Šmeker i mangup nema isto značenje. Šmeker je faca, šmeker je dobar, šarmantan i bitan frajer, a mangup je više neko neozbiljan, bez gabarita, zajebant, neko koga ne možeš shavati ozbiljno.al_neri wrote:Netacno, smekeri su u Beogradu, mangupi u Sarajevu.
Recimo, Ša je mangup, a misli da je šmeker. Memo je papak, a hoće da je mangup.
Offline!
Tebi ili je Memo bio bivsi pa te ostavio ili mrzis Sarajevo.
A ne bi trebalo ....
-
dječak sa šibicama
#5259 Re: Farma
Ja razumijem kupacicu, samo nekada odleti u offside.
Ali necemo sad o forumasima.
Ali necemo sad o forumasima.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5260 Re: Farma
Ne konta sleng. Ne zna značenje riječi "papak" danas je nekoliko puta napisala "Sarajlijice" što je pogrdan naziv papaka za Sarajlije, mislim da ni to nije znala, da nije bilo namjerno, evo ni mangup nije adekvatna definicija..veljaca wrote:Online !
Tebi ili je Memo bio bivsi pa te ostavio ili mrzis Sarajevo.![]()
A ne bi trebalo ....
-
tetaissa
#5262 Re: Farma
Zanimljivije mi je čitati vas, nego gledati Farmu. Koliko ja kontam Filip se sad nafurao na ulogu osvetnika... 
- karanana
#5263 Re: Farma
Evo sad gledam ulazak filipa nazad i razmisljam koje je to sranje i nepravda. Vidio sam ekrema legendu i meni dosta, prebacujem.
-
dječak sa šibicama
#5264 Re: Farma
Skicnem kad Tarot gleda Ekiju u kafu, i pita Eki "sta vidis za ove moje prijatelje, Shaha, Memu, Akija"... kaze Tarot "Memi je klimavo, izlazi brzo" 
- veljaca
#5265 Re: Farma
Tarot - USRANKO - i samo je gluplji od njega onaj ko mu vjeruje da nesto vidi u solji ...... Mozda u WC solji i vidi nesto ....dječak sa šibicama wrote:Skicnem kad Tarot gleda Ekiju u kafu, i pita Eki "sta vidis za ove moje prijatelje, Shaha, Memu, Akija"... kaze Tarot "Memi je klimavo, izlazi brzo"
btw - Gospodin kaze: Haki ....
- necko_hz
#5266 Re: Farma
samo_ti wrote:Šmeker je obicna ckapi koja te ocinka kod murije za neko djelo. Ne pametuj vise matere ti.
Nego, jel fakat istina da se Tarot unjoke ?!
- lazni liberal
#5267 Re: Farma
Vise putanecko_hz wrote:samo_ti wrote:Šmeker je obicna ckapi koja te ocinka kod murije za neko djelo. Ne pametuj vise matere ti.Neki ovdje ne znaju ni pravo značenje riječi 'šmeker', a diskutovali bi o sarajevskoj raji i ko je sarajlija, ko nije.
![]()
Čuj šmeker faca, frajer, dobar.
![]()
Nego, jel fakat istina da se Tarot unjoke ?!![]()
- necko_hz
#5268 Re: Farma
Čudi me da nije mogao predvidjeti to. 
- gnjev
#5269 Re: Farma
HAHAHHAHAnecko_hz wrote:Čudi me da nije mogao predvidjeti to.
-
iscrtani čovek
#5270 Re: Farma
A kakav je Ekrem VIP ? Seljak koji se dokopao Njujorka grada, polupismen čovek koji jedva sriče slova, jedini ,,šovovi'' koje ume praviti su da potegne rakije, vidi nekog golog, ili poliže Vendi tabane ? Meni je on iskreno na granici retardiranosti, i sramota je da televizija iskorištava takvog čoveka i diže gledanost na njegovom ismijavanju.Partijaner wrote:Al kakvi su "VIP" Radojka i Dule, niti su pjevaci, niti su glumci, obicni seljaci, isto kad bi ja sad svoju nanusa sela poslao, ajd idi im tamo peci hljeb, ne znam zasto se oni guraju, je li stvarno radi tog muzenja krave ili sta..
Radojka me je bas razocarala, kad je neku noc zaskocila Ekrema, ti neces pobjediti, dabogda ne dobio nagradu, ti si pichka.![]()
Klasicno ono seljacko razmisljanje, upotpunjeno lukavstvom, samo da je nekog ocrnjacit ne bili to iskocilo u njezinu korist, ma fujj ocm, bice tu svega pred kraj kad se bude blizilo finale, , ovo je tek pocetak.
- kisni indijanac
#5271 Re: Farma
legendonecko_hz wrote:Čudi me da nije mogao predvidjeti to.
- thesting
#5272 Re: Farma
Moram se pridruziti i mene si dobro nasmijaonecko_hz wrote:Čudi me da nije mogao predvidjeti to.
@iscrtani čovek, sto kazes kakav je Ekrem vip, pa realno poznatiji je na Ex-Yu prostorima od bilo kojeg drugog ukucana kojeg su uveli. Ali slazem se da je degutantno da se iskoristava takav covjek u ove svrhe. Kad je vec tako onda bih volio i da ga se nagradi pobjedom. Mada pretpostavljam da nece ni Stanija ni Ekrem uzeti nagradu nego neko ko je napravio dogovor sa produkcijom da ima manji ili nema honororar a da mu se kompenzira nagradom ili ima drugu vrstu interesa vezanog za produkciju, dovoljno da na farmi odrzi sliku umjerenog tipa koji se ne zamjera sa previse ljudi i vrijedan je, tj. Goca ili Miki.
Last edited by thesting on 06/06/2013 23:24, edited 1 time in total.
- rukfashmoj
#5273 Re: Farma
Stanija inace prostitutka po zanimanju ce pobjediti jer se jebala po americi sa gazdom dok se doticni skidao sa droga.
- insomnia78
#5274 Re: Farma
Al fakat, dokle vise ba ljudi?al_neri wrote:Sarajevski i smeker ne ide u istu recenicukupačica wrote:dječak sa šibicama wrote:Memo ne moze biti veci sarajlija, rodjen na Marin dvoru, istina mama mu je iz Gorazda porijeklom ali kome nije![]()
![]()
![]()
![]()
Eto kakva referenca za Sarajliju, najrođenijeg. E jadi moji...
Kakvih sve jadova ima rođenih u strogom centru bilo kojeg grada. Biti rođen (u prvoj generaciji) u centru nekog grada ne znači da je neko zbog toga gradski šmeker. Stvarno ne znači. Neko se dobro preračunao.
Jednog predratnog recimo, pravog sarajevskog šmekera, ni u bunilu ne bih mogla da zamislim da krivih zuba i sa pjenom na ustima urla, da se kune svim i svačim, da se samošamara ko lud, da viče halali, nek je hairli, ćok... Da ne zna č i ć.
Nema šansi. To su već čisti papci, bez primjesa.
Kakav smeker?
Zna se sta u nasem slengu znaci smeker
s' moje sokoćalo
- Sabirni centar
#5275 Re: Farma
al_neri wrote:
Sarajevski i smeker ne ide u istu recenicu