Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
astrid

#5151 Re: Farma

Post by astrid »

Neradnik wrote:pa nista reko staniji da je dobar izbor sluga a ova valjda rekla akiju...a memo se sjebo jer je skonto ono sto smo i mi a to je da su joj nastelili pobjedu...zato sad shatro hrabri akija a on sjebaniji od njega :lol:
Hvala :)
Mislila sam da je jos nesto :zjev:
..ali su fakat ljigavi i providni.Isto vece kad je Filip izbacen dadose do znanja da bi se mogao i vratiti.Frajer ni stvari nije odnio.
astrid

#5152 Re: Farma

Post by astrid »

Filip je veceras izgovorio vise recenica nego za sedamdeset i kusur dana..Okurazio se :skoljka:
thesting

#5153 Re: Farma

Post by thesting »

It_is_a_Leclerc wrote:Al' ga kenja ovaj Memo.. U najmanju ruku izigriva filozofa egzistencijalistu...

Ultra-mega-giga seljober..

Troll alert :)

U pravu je za Filipa kad kaze da je 75 dana bio maca a sad usao i glumi mangupa.
Neradnik

#5154 Re: Farma

Post by Neradnik »

bezobrazluk i nista drugo.drago mi je samo zbog filipa jer se decko zaljubio i gleda u staniju ko u boga njega pare ne zanimaju a ona ga ne sljivi nikako...odglumila je da joj je zao sto je ispo i sad ovaj povratak....
It_is_a_Leclerc

#5155 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

thesting wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Al' ga kenja ovaj Memo.. U najmanju ruku izigriva filozofa egzistencijalistu...

U pravu je za Filipa kad kaze da je 75 dana bio maca a sad usao i glumi mangupa.
Ah, pardon.. Zaboravio sam da je naređeno da Memo bude favorit svim građanima BiH, čak i onima koji ga smatraju za plitku osobu koja je nahvatala po čaršiji par sarajevskih fraza, pa ih sad obilato koristi kako bi se predstavio kao reinkarnacija Dragana Marinkovića - Mace koji je za Memu institucija...

A što se Stanije i Filipa tiče, ja ih baš podržavam kad vidim kakav se farmerski ološ (dakle mislim na farmere) urotio protiv njih. Ču' Aki i Memo... :lol: :lol:
Igbala

#5156 Re: Farma

Post by Igbala »

Ma znamo mi svi da se tu većina stvari štima kao što je bilo za Eru i Glumicu (to mi nije smetalo, barem razumijem šta pričaju)

ali ja nemam snage da gledam njih dvoje u kadru kad god upalim, njega ne razumijem šta priča i ne mogu, ne mogu, ne moguuuuuuuuuuuuuuuuuu :run:

gunđaj kome hoćeš, meni nećeš
Neradnik

#5157 Re: Farma

Post by Neradnik »

:lol: :lol:
meni je memo paglu ako si takav mahalac ko sto se predstavljas odigraj do kraja kao sto si zapoceo a supci nek stimaju koliko hoce...
novosib

#5158 Re: Farma

Post by novosib »

Kakav je ovo štembilj Stanojki na celu? Mutavi pokupio svu pamet a mutav ko i inace :roll:
bombaš

#5159 Re: Farma

Post by bombaš »

It_is_a_Leclerc wrote:
thesting wrote:

Ah, pardon.. Zaboravio sam da je naređeno da Memo bude favorit svim građanima BiH, čak i onima koji ga smatraju za plitku osobu koja je nahvatala po čaršiji par sarajevskih fraza, pa ih sad obilato koristi kako bi se predstavio kao reinkarnacija Dragana Marinkovića - Mace koji je za Memu institucija...

A što se Stanije i Filipa tiče, ja ih baš podržavam kad vidim kakav se farmerski ološ (dakle mislim na farmere) urotio protiv njih. Ču' Aki i Memo... :lol: :lol:
paša moj,to svoje misljenje ostavi za sebe,naci po tvojoj prici stanija i filip su prekucali farmu a ovi ostali su dno dnaa,filip je papuča samo takva dzabe mu da je bio vani mjesec dana on se pokazo kakav je i vozdraa .
i jos samo zaboravih fuj lafo imo 85%posto glasova sta ima jos ba,boli njih u pinku za gledaoce sad se samo pare vrtee .
iPod

#5160 Re: Farma

Post by iPod »

Nemam volje vise da gledam ovo sranje, namjestaljka nego sta.

http://teve.ba/article/15133/da-li-je-r ... rma-obmana

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
leki hz

#5161 Re: Farma

Post by leki hz »

iPod wrote:Nemam volje vise da gledam ovo sranje, namjestaljka nego sta.

http://teve.ba/article/15133/da-li-je-r ... rma-obmana

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Ni ja vala, fakat je bilo dosta fifija i sranije, sad bi trebalo opet da gledam njihova prenemaganja, ma fuj
Kal El

#5162 Re: Farma

Post by Kal El »

Ljudi budi te pametni,prestani te uživo gledati,ne znate koja je ljepota bez njih...samo pregled malo pogledam ili na youtube, jer Pink vec par dana ne gledam! :thumbup: Ili hajmo svi u Lisovice ili kako se zove i rušiti ono njesra :lol: Ne treba ih gledati,niti za njih glasati!! Da Bog da preplavili FB stranicu sa porukama i email-ove !! Svako dobro, džabe se nerviram

Xperia S
veljaca

#5163 Re: Farma

Post by veljaca »

It_is_a_Leclerc wrote:
thesting wrote:

Svakakve gluposti se mogu procitati ....

Moze se neko mrziti, imas prvo na to - ali nemoj u svoju mrznju uvlaciti druge.

I da dodam i ja: Zadruga sa ovom Farmom je pokazala da joj nije stalo do onih koji je gledaju. Salju zaista ruznu poruku. Vratiti nekoga koji je ispao - znaci narugati se glasacima - to moze samo onaj glupi Mitrovic .... :D
Herr Flick

#5164 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Zapravo,PINK je ovim potezom napravio kontra efekat.Tek ce to shvatit kad se zavrsi ovaj šou :-) :-)
Partizzanka

#5165 Re: Farma

Post by Partizzanka »

Jao koje sranje!

dosta stvari svakodnevno je namjesteno, ali ljudi to rade profesionalno i ne primjecuje se, ovi sa farme (pinka) su dokazali da su amateri nevidjeni

prvo ih obavijeste da ce neko biti kaznjen tek nakon izbora sluga - tj gazde
izbace filipa
kazne preblago staniju i ono jadno zrtveno janje danijela
ubace filipa i sada pocinje nova igra

a ovaj filip je toliki mutavi futavac da je to nemoguce
da mi je neko pricao da postoji toliko glup momak ja mu ne bih vjerovala
po nacinu na koji on prica ovako nazalno mutavo - primjeti se da je covjek glup ko tocak!
i sad on usao i zagrlio staniju kao ono "ja to buraz ... my bitch i ja cemo sada da gazdujemo"
a ona mu se nije NI NAJMANJE obradovala!

fakat je sranje sve!
M e d e n i

#5166 Re: Farma

Post by M e d e n i »

HONORARI

Goca Božinovska – 3500 eura
Milan Tarot – 1000
Stanija – 1000
Zorica Marković – 1000
Era Ojdanić – 700
Ljuba Pantović – 700
Vesna Rivas – 600
Filip Panajotović – 500
Jovana Nikolić – 400
Ša – 400
Dule Bogdanović – 300
Filip Mitrović – 300
Radojka – 200
Danijel Alibabić – 200
Aki – 0
Miki Mećava – 0
Memo – 0
kupačica

#5167 Re: Farma

Post by kupačica »

It_is_a_Leclerc wrote: Ah, pardon.. Zaboravio sam da je naređeno da Memo bude favorit svim građanima BiH, čak i onima koji ga smatraju za plitku osobu koja je nahvatala po čaršiji par sarajevskih fraza, pa ih sad obilato koristi kako bi se predstavio kao reinkarnacija Dragana Marinkovića - Mace koji je za Memu institucija...
Makar jedan glas razuma. :oops: :thumbup:
It_is_a_Leclerc wrote:A što se Stanije i Filipa tiče, ja ih baš podržavam kad vidim kakav se farmerski ološ (dakle mislim na farmere) urotio protiv njih. Ču' Aki i Memo... :lol: :lol:
Isto. Ipak, trebalo je da vidim Memu i Sha kao pokisle kokoši kad uđe Filip, pa da ih sve prerasporedim po redu "veličina".
Memo i Sha, kao sjecikese iz Olivera Tvista. :lol: Šaneri kojima je propala akcija pa javno isfurani.
Da bar malo iskuliraju da se ne provaljuju, kreteni, nego ne kriju kako su skenjani.
kisni indijanac

#5168 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

M e d e n i wrote:HONORARI

Milan Tarot – 1000
Stanija – 1000
Zorica Marković – 1000
Era Ojdanić – 700
Ljuba Pantović – 700
Vesna Rivas – 600
Filip Panajotović – 500
Jovana Nikolić – 400
Ša – 400
Dule Bogdanović – 300
Filip Mitrović – 300
Radojka – 200
Danijel Alibabić – 200
Aki – 0
Miki Mećava – 0
Memo – 0
nešto baš i ne vjerujem da je tamo neko ušao na lijepe oči, naročito ne memo, da tamo sluša nacionalistička orgijanja od pojedinaca, a fali ti i ekrem na spisku....
kupačica

#5169 Re: Farma

Post by kupačica »

Memo i Sha :D
Image
kisni indijanac

#5170 Re: Farma

memo i ša, možda ljudi sa bezbroj mana, niko ne kaže da su zaštićeni od kritike, šanerski sleng..ovo ono, ali ipak ljepša priča farme je njihovo prijateljstvo...slušam ih jučer kod ljuljačke, dogovaraju druženje i poslije farme i opet ponavljam..uvijek sam za nove mostove, a ne za rušenje postojećih....da je rivaski dozvoljeno, ne sumnjam da bi memi istresla odmah sav nacionalistički otrov već na farmi, ne primjećujem da memo pokušava imitirati macu..što se tiče pobjednika, ako to već ne može biti ša...ne bi mi bilo mrsko da bude mali aki.....
M e d e n i

#5171 Re: Farma

Post by M e d e n i »

kisni indijanac wrote:
M e d e n i wrote:HONORARI

Milan Tarot – 1000
Stanija – 1000
Zorica Marković – 1000
Era Ojdanić – 700
Ljuba Pantović – 700
Vesna Rivas – 600
Filip Panajotović – 500
Jovana Nikolić – 400
Ša – 400
Dule Bogdanović – 300
Filip Mitrović – 300
Radojka – 200
Danijel Alibabić – 200
Aki – 0
Miki Mećava – 0
Memo – 0
nešto baš i ne vjerujem da je tamo neko ušao na lijepe oči, naročito ne memo, da tamo sluša nacionalistička orgijanja od pojedinaca, a fali ti i ekrem na spisku....
besplatna reklama...jede i pije džaba, svakako ništa nije ni radio...bukvalno mahalaca, ali onaj klošarski-uličarski, kakvo uvjek je imalo značenje taj pojam, a ne gluposti koje on prosipa

Ekrem je dobio 30.000 eura unaprijed !!!!
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5172 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

kupačica wrote:Isto. Ipak, trebalo je da vidim Memu i Sha kao pokisle kokoši kad uđe Filip, pa da ih sve prerasporedim po redu "veličina".
Memo i Sha, kao sjecikese iz Olivera Tvista. :lol: Šaneri kojima je propala akcija pa javno isfurani.
Da bar malo iskuliraju da se ne provaljuju, kreteni, nego ne kriju kako su skenjani.
Baš ih je po redu veličina. Odvede ga Stanija iza wc-a i da upute "Reći ćeš joj znaš da se ne zna ko je njen sin, reći ćeš joj, znaš da joj sin nema oca, reći ćeš joj , znaš... " , onda bezmozgaš uđe i nagovori se Vesni (kakva god ona bila) kako joj je sin "kopile". Može li niže, može li jadnije, gdje je dno?
Nije zločin niti prekršaj biti glup, što ovaj momak evidentno jeste, ali je gadno, tužno i jadno da on tu svoju glupost slavi i aplicira. Stanija se kao ljuti što je "starleta" (pa šta je , profesor atomske fizike hebo te), a on bije njene bitke. Osim toga izaći, odgledati sve iz vana, znati šta je ko rekao je privilegija u odnosu na ostale, pa je utoliko niže i još bjednije onda tu info koristiti za "raspored po redu veličina" :-?
kisni indijanac

#5173 Re: Farma

M e d e n i wrote:

besplatna reklama...jede i pije džaba, svakako ništa nije ni radio...bukvalno mahalaca, ali onaj klošarski-uličarski, kakvo uvjek je imalo značenje taj pojam, a ne gluposti koje on prosipa

Ekrem je dobio 30.000 eura unaprijed !!!!
pa koga očekujete na pinkovim rijalitijima, zdravku grebu, danisa tanovića, možda čolu ili gibonnija ?
kupačica

#5174 Re: Farma

Post by kupačica »

Re: Kaća: I onda na to sve Memo i Ša pokažu da su donji u igri. I ko je levat na kraju?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#5175 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

[quote=""kisni indijanac"]nešto baš i ne vjerujem da je tamo neko ušao na lijepe oči, naročito ne memo, da tamo sluša nacionalistička orgijanja od pojedinaca, a fali ti i ekrem na spisku....[/quote]

Može biti i za Mećavu i za Memu. Jer, pri ulasku jasno je rečeno da je Mećavina želja koncert na Ušću ili u Areni, tako da je dobio promociju, a nije ni slučajno da Memo stalno govori kako oprema enterijere, govori cifre kad on to radi itd. Naravno, da ne znam koliki ko ima honorar, ali je ovo postavljeno sasvim moguće. Ja da želim proširiti posao na Srbiju bilo koje vrste ne da bih džaba, nego bi im još para dala da uđem. Reklama, nemoguće bolja.
Last edited by KatarinaKosaca on 06/06/2013 10:50, edited 1 time in total.
Locked