Farma
Moderator: anex
-
Nucleo1985
#5101 Re: Farma
Gledaj Tarota, hebo li ga Torabi, gori je od njega.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#5102 Re: Farma
Na Ša je ljubomoran, Memu sad zimr jer je čuo vani ono kad Memo govori Ša da postoji hemija sa Stanijom i Ša i da možda od tog nešto bude, ali ne kontam zašto Ljuba? Šta mu je ona radiladječak sa šibicama wrote:Kaze, raskrinkat ce Ljubu, Shaha i Memu.
Debilcina mutava, jebo ga Pink koji ga forsira
- Artest
#5103 Re: Farma
Kakva farsa i debilizam.
Sa i Memo imaju taktiku, samo zbog one njihove suplje kad je Memo sokolio Saha, da bi imao prodju kod Stanije. I zbog svoje bolesne ljubomore, on ih proglasava takticarima. Presmjesno.
Sad kad udje, nagovorit ce Staniju da iskljuce ovu trojku (Ljubu kao trecu) i priklone se Irvasu. Jos ce i usrani tarot profitirat, jer je toboze bio u pravu.
Sa i Memo imaju taktiku, samo zbog one njihove suplje kad je Memo sokolio Saha, da bi imao prodju kod Stanije. I zbog svoje bolesne ljubomore, on ih proglasava takticarima. Presmjesno.
Sad kad udje, nagovorit ce Staniju da iskljuce ovu trojku (Ljubu kao trecu) i priklone se Irvasu. Jos ce i usrani tarot profitirat, jer je toboze bio u pravu.
-
dječak sa šibicama
#5104 Re: Farma
Ma bolesna dalabu, taman cu jos i njegove motive analizirati.
Srecom pa vracaju idiota, manje cu pratiti. Ne znam ni koji me klinac natjera, nikada ovo nisam ni gledao.
Srecom pa vracaju idiota, manje cu pratiti. Ne znam ni koji me klinac natjera, nikada ovo nisam ni gledao.
- KatarinaKosaca
#5106 Re: Farma
Sad kažem mužu da je lik psihopata , da jedva čeka da uđe pa se opet objesi na nju, ljumomoriše, mumla, sklanja je po ćoškovima, jer žena je, vidi se, prodisala od kako je otišao. Smije se, vesela je, ono je težak teret šta ona trpi. Kakva god da je..dječak sa šibicama wrote:Ma bolesna dalabu, taman cu jos i njegove motive analizirati.
Što se gledanja tiče, ja zaista se osjećam mazohista kad gledam tužne političke priče, tužne socijalne priče, ne mogu.. fakat ne mogu.
- fidoremilienko
#5107 Re: Farma
Ja samo da kazem da volim da citam duge izvjestaje @djecak_sa_sibicama
Ima covjek svoj ĆOK!

Ima covjek svoj ĆOK!
- KatarinaKosaca
#5108 Re: Farma
+1fidoremilienko wrote:Ja samo da kazem da volim da citam duge izvjestaje @djecak_sa_sibicama![]()
Ima covjek svoj ĆOK!![]()
- It_is_a_Leclerc
#5110 Re: Farma
Jeeeee... Jedva čekam da vidim ponovni susret...
Bravo za zadrugu !
Bravo za zadrugu !
-
Igbala
#5111 Re: Farma
A SAD ADIO
SVE NAMJEŠTALJKA
IZGUBILI SU VJERNU GLEDATELJKU
SVE NAMJEŠTALJKA
IZGUBILI SU VJERNU GLEDATELJKU
- iPod
#5112 Re: Farma
Fuj. Raja veliki pozdrav, ovo sranje mi se vise ne gleda, do nekog narednog ciklusa.
-
dječak sa šibicama
#5113 Re: Farma
Koja je ovo ofirna farsa, jos doveli dva majmuna da se deru u publici, kao Mutavi ima podrsku.
Cak su i ovi razocarani, u studiju, a znali su sta slijedi.
Cak su i ovi razocarani, u studiju, a znali su sta slijedi.
-
jastuk1
#5114 Re: Farma
Ja fakat ne znam imal iko da mu se ova farsa ne gadi.
Degutantno do maksimuma.
Ovo je toliko grozno - jedino bi pobjeda užasne Vesne Rivas "smanjila" ovu farsu.

Degutantno do maksimuma.
Ovo je toliko grozno - jedino bi pobjeda užasne Vesne Rivas "smanjila" ovu farsu.
-
dječak sa šibicama
#5115 Re: Farma
Dule majstore, svaka cast, seljak je ali sve je dobro rekao.
-
obmana
#5117 Re: Farma
Sta on može da napravi ponovnim ulaskom.
Farmeri će biti prvo iznenađeni posle slijedi prcanje.
Sluge su odabrane,dečko samo može da se izblamira još vise.
Ali novac igra glavnu ulogu.
Nadam se da će gledaoci samo da komentarisu,nikako da glasaju.
Ako do sada nisu naučili,neće nikada.
Dom za vjesanje.
Farmeri će biti prvo iznenađeni posle slijedi prcanje.
Sluge su odabrane,dečko samo može da se izblamira još vise.
Ali novac igra glavnu ulogu.
Nadam se da će gledaoci samo da komentarisu,nikako da glasaju.
Ako do sada nisu naučili,neće nikada.
Dom za vjesanje.
- thesting
#5118 Re: Farma
Meni samo nije jasno odakle im ideja u produkciji da je ono izlezavanje njih dvoje po citav dan nekome interesantno pa da citavu farmu na tome baziraju. Odlicno je Dule sumirao na pitanje sta misli da ce se sad desiti kad se ovaj vrati. Nista, kao i dosad, valjat ce se po klupama i krevetima.
Ovaj ce zatalasati malo dan, dva koliko mu to inteligencija dozvoli i opet ce ici po starom lezanje uz tupave razgovore.
Ovaj ce zatalasati malo dan, dva koliko mu to inteligencija dozvoli i opet ce ici po starom lezanje uz tupave razgovore.
-
dječak sa šibicama
#5119 Re: Farma
Ja samo znam da sam okrenuo kanal, i trudicu se sto manje gledati tu farsu.
Mislio sam da je bar koliko toliko posteno, ali ovo... dno dna.
Mislim, libo me racku, meni ni iz djepa ni u djep, ali ne dozvoljavam da me budalom pravi nekakva tv kuca.
Mislio sam da je bar koliko toliko posteno, ali ovo... dno dna.
Mislim, libo me racku, meni ni iz djepa ni u djep, ali ne dozvoljavam da me budalom pravi nekakva tv kuca.
- insomnia78
#5120 Re: Farma
Od danas ne gledam vise farmu definitivno
s' moje sokoćalo
s' moje sokoćalo
-
obmana
#5121 Re: Farma
Volio bi i da memi ispadne sljedeće nedjelje.
Iznervirat će ga netko,može doći do fizičkog obračuna i ostade bez novaca.
Očito je da tamo ne bi pobijedio ni izet fazlinovic.
- thesting
#5123 Re: Farma
Ne znam sto se vi toliko potresate sto su ovoga vratili i sto stimaju ta glasanja. Ja gledam da vidim neku provalu, dobru svadju i onako posmatram ljudsko ponasanje iz jedinstvenog ugla.
Meni se ne svidja sto su ga vratili jedino zato sto ce opet 80% prenosa biti njih dvoje u kadru a nisu ni malo interesnatni.
Meni se ne svidja sto su ga vratili jedino zato sto ce opet 80% prenosa biti njih dvoje u kadru a nisu ni malo interesnatni.
- DoZeN
#5124 Re: Farma
Ne brini se ti za njega,cak I on u Staniji vidi neku "licnost" tamo na Farmiobmana wrote:Volio bi i da memi ispadne sljedeće nedjelje.
- amiliana
#5125 Re: Farma
Stvarno neznam jesu li ljudi toliko naivni.ili jednostavno ima ljudi koji pate ili koji su usamljeni nemaju nikoga,opustosen im je privatni zivot ceznu za ljubavi pa im WOW veza manekena i silikonije ili su dokone nista ne rade pa im zanimljivo njihovo cas svađanje cas mirenje neshvataju da je to toliko dosadno i da je nihova veza stvarno presla sve granice,jer kamera samo njih dvoje snima kad su zajedno nikako kucu i druge farmere i njih dvoje sve rade osim sto rade.Stanija usla na farmu nece da ima seks pred kamerama sa manekenom i jos se uvrijedi kad je neko nazove starletom,pa dobro onda neka nam sama kaze kakvim se poslom bavi i kako se taj njen posao zove,skida se gola a nece seks pred kamerama,eto kaca opet nije starleta pa je imala seks,a ona starleta pa se predomislja
,pa eto seks bi bio koliko toliko zabavniji od njihovog izlezavanja usotalom to je normalno za osobe u njihovim godinama,ali nema nista dosadnije od Stanijinog peglanja i sad kad se vrati maneken bice zagrljaji tri sata,nemam ja nista protiv toga ali barem ucinite uslugu gledaocima a ne sat vremena da gledamo njihove razmjerice i bukvalno se cijela farma se svodi na njih dvoje,nema niko nista protiv njihove veze. Ako se oni drze zajedno i cuvaju vez ok,a ne da je njihova veza centar svijeta i da se 0-24 prica o njima i jos da oni utripuju da neko nesto ima protiv njih,pravo je rekla Rdojka Saski hajde da zadignemo suknje pa da sijemo mozda steknemo gledanost,pa kad malo bolje razmislim to bih bilo zanimljivije,niko nema nista protiv njihove veze i da misli da bih oni trebli raskinuti naprotiv,samo je dosadno vise za gledanost kamera stalno u njih kao da su jedini i da se cijeli svijet vrti oko njihove veze i da je njihova veza glavna tema,de malo spustite loptu dajte malo rada malo igre malo Ekrema ako nista barem promjene reda radi.