Farma
Moderator: anex
- lazni liberal
#5051 Re: Farma
Stanija sve vjeruje Tarotu i Ljubu je stavila posto mu se u solji prikazalo da je najvise od zena mrzi Ljuba sto dosta govori o njoj .
- thesting
#5052 Re: Farma
Smislila Radojka izgleda taktiku da ostane malo duze,nagovori Ekremu svasta, racuna valjda da ima i dosta publike koja ga ne voli.
-
DooWhy
#5053 Re: Farma
U životu nisam poslao ni jedan SMS za emisije ovoga tipa, ali mi se čini da, kad bi moglo '1 sms, 1 manje glas', rado bih poslao stotinjak na Vesnino ime. 
- crni_86
#5054 Re: Farma
Ovo je dobro za tabure: Posto je gazda ne moze biti kaznjena 
- veljaca
#5055 Re: Farma
Radojka je svoje pravo lice pokazala kada je bila sluga - prema Eri i Sashki. A tako misli za sve ukucane - samo se pretvara .....thesting wrote:Smislila Radojka izgleda taktiku da ostane malo duze,nagovori Ekremu svasta, racuna valjda da ima i dosta publike koja ga ne voli.
- Sabirni centar
#5056 Re: Farma
Šojić sindrom.Picajzla wrote:Jeste li primijetili kad Sha govori da ne laze, da je iskren, sve se udara u obraze i samara ko' Memo![]()
Ustao Aki i neki monolog udario i onda na kraju rece da REMIZIRAM (umjesto rezimiram)
- Altsa
- kisni indijanac
#5058 Re: Farma
poprima ša memine čokovePicajzla wrote:Jeste li primijetili kad Sha govori da ne laze, da je iskren, sve se udara u obraze i samara ko' Memo![]()
Ustao Aki i neki monolog udario i onda na kraju rece da REMIZIRAM (umjesto rezimiram)
božinovska sinoć poslije optužbe od irvas da memo ima rušilačke nagone, njena reakcija je bila za respect
miki mi se čini ok lik, ne znam njegovu prošlost, ali na farmi je dobra raja.....
-
Igbala
#5059 Re: Farma
Picajzla wrote:Jeste li primijetili kad Sha govori da ne laze, da je iskren, sve se udara u obraze i samara ko' Memo![]()
Ubrzo će i Memo početi govoriti "tebriceee"
-
Igbala
#5060 Re: Farma
Silikoniji bio problem da se skine na pijaci i ostane u tangama, pa poslije da obuče helanke ili šta već...a obukla kratku potkošulju umjesto grudnjaka i kao nije ni to mogla skinuti jer nema kopčanja...a nije ni mogla grudnjak kad joj je prljav i jedan jedini koji nosi je onaj bež boje...što je fina, stidna i krasna 
- Neradnik
#5061 Re: Farma
Bogami ih je memiš zarazio od memiš stajla do samaranja i cokova 
- Partijaner
#5062 Re: Farma
To mu je bio cilj.Neradnik wrote:Bogami ih je memiš zarazio od memiš stajla do samaranja i cokova
- Neradnik
#5063 Re: Farma
samo je mangup nema dalje.ne vrijeđa ovu kuju irvas kad prica u vezi nje psovkama i slicno nego onako mangupski ova zena...gospođa.... 
-
Igbala
#5064 Re: Farma
Neradnik wrote:samo je mangup nema dalje.ne vrijeđa ovu kuju irvas kad prica u vezi nje psovkama i slicno nego onako mangupski ova zena...gospođa....
što će ti na avataru
- gnjev
#5065 Re: Farma
da mu ne ulaze raja na profilIgbala wrote:Neradnik wrote:samo je mangup nema dalje.ne vrijeđa ovu kuju irvas kad prica u vezi nje psovkama i slicno nego onako mangupski ova zena...gospođa....
što će ti na avataru
- Neradnik
#5066 Re: Farma
zar ne vidis da sam nik,avatar,lokaciju....Igbala wrote:Neradnik wrote:samo je mangup nema dalje.ne vrijeđa ovu kuju irvas kad prica u vezi nje psovkama i slicno nego onako mangupski ova zena...gospođa....
što će ti na avataru
-
boracha
#5067 Re: Farma
vratili su se s pijace, donijeli su svasta, al kad vec znaju da se svaki put skidaju na pijaci, pa ja bih obukla dva grudnjaka, tri majice, helanke, pa suknjicu preko, a ne tange...i staniji smeta kako ju je era gledao u pocetku, a sad dize majicu pred njim da pokaze kakav joj je grudnjak, a grudnjak sve se octrava...i kakav je to fazon sa skidanjem na pijaci, znam da je to pocelo na zadnjoj farmi kad su oni ponekad nesto skidali, prije je bilo da razmjenjuju stvari, i imali su zadatke da prave stvari koje ce nositi na pijacu, a ne majica od ovog, gace odo ovog, firci je pravio super stvari, tako je bilo i na hrvatskoj farmi...i danas nesto pricaju o janjetini, i prica era kako je bio u nekom motelu, i odsjeo u apartmanu gdje je bio karadzic, prvo totalno je nebitno ko je bio tu za njegovu pricu, jer je pricao kako nije znao tus ukljucit, drugo hej karadzic, trece memi to prica...a on to provlaci da privuce milos bojanic ciljnu grupu, i ovi mu govore opusti se, neces ti pobijedit, ma dabogda i stanija pobijedila, samo ne ovaj cetnicki pedofil
- kupačica
#5068 Re: Farma
Ko kome govori da neće pobijeditiboracha wrote: i ovi mu govore opusti se, neces ti pobijedit,
-
boracha
#5069 Re: Farma
ma eri, nisam uhvatila sve, ne znam sta je prije toga uradio, ali i inace su svi primijetili da se brine da mu neko ne bi oduzeo pobjedu, ekremu neko rece da ga ne moze gledat jer mu je glavna konkurencija, a kao dobar s njim, danas je istrcao da nosi najvece vrece na ledjima, dobro on i jeste vrijedan, al ponesi jednu, ima jos tu ljudi, miki je fino dosao s kolicima, a on vraca i uzima od akija vrecu, savio se pod njom a aki fino odseta praznih ruku...
-
dječak sa šibicama
#5070 Re: Farma
Ko Hin ebe, ja gledam jos danas i kaput.
Veceras vracaju mutavog, samo me zanima reakcija ostalih kad skontaju da su svi oni Oki Boki, ko u crtanom filmu kad patak ili onaj brkati skontaju da su magarci pa im se pojavi magareca glava na ramenima....
Ili ce se po ustaljenom obicaju, hinjski pozdravljati sa njim, "srdacno" i veselo zapjevati koju u cast mutavog i njegovog ekspresnog povratka.
Brate, neka im mame to gledaju, ja ne mogu, sve je toliko ofirno ali do sada izdrzljivo... sa ovim protaziranjem mutavog debila i silikonske ljepotice, postaje tragikomicno.
Veceras vracaju mutavog, samo me zanima reakcija ostalih kad skontaju da su svi oni Oki Boki, ko u crtanom filmu kad patak ili onaj brkati skontaju da su magarci pa im se pojavi magareca glava na ramenima....
Ili ce se po ustaljenom obicaju, hinjski pozdravljati sa njim, "srdacno" i veselo zapjevati koju u cast mutavog i njegovog ekspresnog povratka.
Brate, neka im mame to gledaju, ja ne mogu, sve je toliko ofirno ali do sada izdrzljivo... sa ovim protaziranjem mutavog debila i silikonske ljepotice, postaje tragikomicno.
- Neradnik
#5071 Re: Farma
ma opusteno ba ovde smo radi sebe da bacimo koji komentar i da se malo ismijemo meminim i ekijevim zajebancijama a oni nek rade sta hoce ko ih jebe.... 
- gnjev
#5072 Re: Farma
najnormalnijeNeradnik wrote:ma opusteno ba ovde smo radi sebe da bacimo koji komentar i da se malo ismijemo meminim i ekijevim zajebancijama a oni nek rade sta hoce ko ih jebe....
-
dječak sa šibicama
#5073 Re: Farma
Ne mogu brate, smori se od klikanja na mute kad su dva tuljana u kadru, sto je previse previse.
- gnjev