Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
LEDA

#4951 Re: Farma

Post by LEDA »

Vozdra i tebi :pipi:
Partijaner

#4952 Re: Farma

Post by Partijaner »

LEDA wrote:Vozdra i tebi :pipi:
:kiss:
thesting

#4953 Re: Farma

Post by thesting »

Stanija je rekla danas da Sha ima velike sanse da bude sljedeci gazda, pretpostavljam da aludira da ce jedan od sluga biti Memo ili Ljuba, a mozda i oboje.
kisni indijanac

#4954 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

thesting wrote:Stanija je rekla danas da Sha ima velike sanse da bude sljedeci gazda, pretpostavljam da aludira da ce jedan od sluga biti Memo ili Ljuba, a mozda i oboje.
o tome ja pričam na prethodnoj stranici....
Herr Flick

#4955 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Ovo smece od šoua ce vratiti Zoricu i manekena,zato sto sam sinoc gledao nest malo onaj grand show pa kad popovic rece:ne znamo mozda produkcija odluci da vrati 2 ukucana :-) :-)
dječak sa šibicama

#4956 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Pa onda je krajnje glupa, biti sluga ne znaci ici van, to samo njen mutavi pederko moze "uspjeti".

Zoricu ne smiju vratiti, izgubili bi licencu, danas su saopcili.
dječak sa šibicama

#4957 Re: Farma

thesting wrote:Stanija je rekla danas da Sha ima velike sanse da bude sljedeci gazda, pretpostavljam da aludira da ce jedan od sluga biti Memo ili Ljuba, a mozda i oboje.
Mozda racuna da za sluge stavi Sha i Ljubu pa kao kad Ljuba ispadne... mada ne kontam po kojoj racunici ona misli da ce onaj koga ona stavi za slugu, sigurno ici kuci.

Uglavnom ispadaju oni koje publika nominuje, osim sada kada je ispao njen mutavi stvor.
LEDA

#4958 Re: Farma

Post by LEDA »

Čini mi se da ih neće biti samo 2 u areni ,spominju se neke kazne ,tako da je sve moguće . A Stana ima pileći mozak ......nema kombinatorike ni malo ,samo osveta :trep1:
Neradnik

#4959 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ovaj drugi filip da je ispao niko se nebi ni vracao unutra u to sam ubjeđen 100%.
Prljavo igraju ...ako vrate ovog nazad imaju opravdanje glasala je publika sto se direktno kosi sa duelom i izbacivanjem u nedelju.Zbog cega duel onda i trosenje para glasaca ako ga vrate?Dismr na kilometar :lol:
LEDA

#4960 Re: Farma

Post by LEDA »

Partijaner wrote:
Jojjjjjjjj :namigusa:
thesting

#4961 Re: Farma

Post by thesting »

kisni indijanac wrote:
o tome ja pričam na prethodnoj stranici....
Pardon, nisam upratio da se spominjalo. Ne vjerujem da ce staviti Stanija nekog s kim se zamjerila kao sto su Vesna i Aki, osim ako ne smatra nekog od njih dvoje kao konkurenciju za pobjedu. Ona je proracunata i vjerovatno ce staviti dvoje za koje smatra da mogu ici u top 3 na kraju ili barem jednog takvog a drugo da stavi po revnasizmu. Moje nagadjanje za sluge Ljuba i Aki, ili Vesna i Memo. A volio bih kombinaciju Tarot i Ljuba pa da Tarot ide u arenu, ali sumnjam da je to moguce. Svjesna je Stanija i da Tarot laze i da se uvlaci svakom gazdi, ali ne vjerujem da ga smatra za konkurenciju pa da ga zato ne bi ni stavila za slugu.
Partijaner

#4962 Re: Farma

Post by Partijaner »

LEDA wrote:
Partijaner wrote:
Jojjjjjjjj :namigusa:
Priznaj da si se zacrvenila. :mrgreen:

Dokle sad tacno traje farma, je li do kraja ovog mjeseca, sad je bas lijepo gledati pregled dana kad znas da nema manekena, ako ga vrate ja odoh odmah na more na Ibizu. :lol:
Neradnik

#4963 Re: Farma

Post by Neradnik »

ne ide mi u glavu kako neko moze pomislit da mu memo moze bit konkurencija kad je i maloj djeci poznato da pare ostaju na "domacem terenu" :D

memo je tu ko maca da ih nasmijava....da nije njega i ekrema nista osim svađe za 3 mjeseca nebi vidjeli.
LEDA

#4964 Re: Farma

Post by LEDA »

Gospodin_bez_kravate wrote:ne ide mi u glavu kako neko moze pomislit da mu memo moze bit konkurencija kad je i maloj djeci poznato da pare ostaju na "domacem terenu" :D

memo je tu ko maca da ih nasmijava....da nije njega i ekrema nista osim svađe za 3 mjeseca nebi vidjeli.
Zato što oni gledaju iznutra , a mi spolja :) Kod njih emocije igraju najveću ulogu .
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4965 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

dječak sa šibicama wrote:Uglavnom ispadaju oni koje publika nominuje, osim sada kada je ispao njen mutavi stvor.
I Radojka je imala jednom najmanje glasova publike, nije učila, pa nije ispala. Nije pravilo da ispada onaj sa najmanje glasova publike.
A stanija će ići sračunato 100%, možda čak neće ni Vesnu, jer se Vesna 2 ili 3 x vratila iz arene, pa možda misli da dobro kotira vani.
Neradnik

#4966 Re: Farma

Post by Neradnik »

LEDA wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:ne ide mi u glavu kako neko moze pomislit da mu memo moze bit konkurencija kad je i maloj djeci poznato da pare ostaju na "domacem terenu" :D

Zato što oni gledaju iznutra , a mi spolja :) Kod njih emocije igraju najveću ulogu .
nju svakako obavjestava zadruga o svemu sto smo se mogli uvjerit do sada...ima ona i vanjske informacije.
thesting

#4967 Re: Farma

Post by thesting »

Spomenula je jednom da Memo ima vecinu glasova iz Bih sto i nije beznacajno kad se glasovi iz Srbije dijele na njih 15 ili koliko ih vec ima. Mada ako pretpostavimo da produkcija odlucuje pobjednika onda Memo nema sanse, ali mislim da bi morao biti na kraju barem u prvih 5.
Neradnik

#4968 Re: Farma

Post by Neradnik »

Ja svakako ne racunam na meminu pobjedu od pocetka.samo mi je glupo da iz bosne bude 1 a iz srbije 22-23 kolko ih je vec bilo do sada....i to uvjek neki pacjent odavde :lol:
LEDA

#4969 Re: Farma

Post by LEDA »

Gospodin_bez_kravate wrote:Ja svakako ne racunam na meminu pobjedu od pocetka.samo mi je glupo da iz bosne bude 1 a iz srbije 22-23 kolko ih je vec bilo do sada....i to uvjek neki pacjent odavde :lol:
A koga bi ti poslao iz BiH
Neradnik

#4970 Re: Farma

Post by Neradnik »

LEDA wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:Ja svakako ne racunam na meminu pobjedu od pocetka.samo mi je glupo da iz bosne bude 1 a iz srbije 22-23 kolko ih je vec bilo do sada....i to uvjek neki pacjent odavde :lol:
A koga bi ti poslao iz BiH
tebe :evil:

:lol:
Partijaner

#4971 Re: Farma

Post by Partijaner »

:lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#4972 Re: Farma

Ja koliko sam Memu shvatio, on je sa Stanijom razgovarao o slugama. On se ni malo ne plasi....

Ne mislim da je glup i naivan, daleko od toga, pa da joj vjeruje samo na rijec.

Ko zna sta oni tamo.... koji su to kontovi.

Jedino sam siguran da ni Stanija nije glupa, a svi znamo da joj Memo nije konkurencija. On nece pobijediti 10000%.
LEDA

#4973 Re: Farma

Post by LEDA »

Partijaner wrote::lol: :lol: :lol:
:lol: :serbo: :navijacica: :hulahop: :igra1:
Neradnik

#4974 Re: Farma

Post by Neradnik »

:D :D
kisni indijanac

#4975 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

dječak sa šibicama wrote:Ja koliko sam Memu shvatio, on je sa Stanijom razgovarao o slugama. On se ni malo ne plasi....

Ne mislim da je glup i naivan, daleko od toga, pa da joj vjeruje samo na rijec.

Ko zna sta oni tamo.... koji su to kontovi.

Jedino sam siguran da ni Stanija nije glupa, a svi znamo da joj Memo nije konkurencija. On nece pobijediti 10000%.
volio bih onu gnjidu tarota vidjeti kao slugu, ali nije joj ni on konkurencija, ako bude razmišljala o konkurenciji onda je aki sluga....ali prethodne gazdarice su išle na faktor iznenađenja....
Locked