Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#4877 Re: Farma
Ne ukopava on samo Memu, sad se naklatio na malog Hakija. Pa na Fitjka. Pa na Shaha.iPod wrote:Ipak Fufi rece Milanu da je lazov i da je to nervira kod njega. Kakav bi to samo bio fol da Tarota stavi za slugu i da mu sutra u facu kaze da je ukopavao Memu kod nje.
Sent from my GT-N7000
- Sabirni centar
#4878 Re: Farma
Zorka i Panajotović kod Popovića. 
-
obmana
#4879 Re: Farma
Laki je malo nervozannedimko17 wrote:do pobjede ekrem i stanija van mrš niki pederi svi i memo radojka ima najbolje sise a guz goca ostali pederi osim gospode
Nema sanse da silikonija pobijedi.
Tko ce jos glasati za starletu,sta vam je.
Pa koliko je soraja bolja od nje pa nije pobijedila u velikom bratu.
Najbolji dokaz je bio sinoc,siguran sam da je raja bila vise na strani fifija pa decko izleti ko firiz
Mene brine
U pocetku sam ga gotivio
Covjek sada spletkari okrece "publiku" na svoju stranu.
Ljencuga,pije jede dok se ne usere.
U njemu ima govana,cak od prosle godine(da izvinete na izrazu)
I memo nekada pretjera,pravi kixove koji mu mogu doci glave.
Prije nego je stanija trebala biti gazda,on kaze da bi trebala staviti ludog milojka(eru)za slugu,kao radi sHoua
A ovamo sa njim nabacuje peticu i kao gotivi ga.
Iritara me i njegovo smijanje,hahahah....iiiiiiiikh.....iiiiiiiikh.....iiiiiiikh.....iiiiiiiiiikh.
I Ekrem maloumni(mada i dalje navijam za njega)sinoc se smije kada krusko ogovara memu.
Umjesto da mu stane u zastitu.
Do sada me najpozitivnije iznenadio sha,svaka mu cast..ne zato sto je dobar sa memom vec opsirno.
Mogu ga opisati ono u fazonu...dobar,los zao..............predobar
- karanana
#4880 Re: Farma
Zaista su se promjenila misljenja o njima od pocetka farme. Na primjer na pocetku su mi pozitivci bili stanija, vesna, tarot. Negativci su mi bili zorica, shah, goca. Sad je obratno.
- klavirdžija
#4881 Re: Farma
Nema tu pozitivaca, sve bi to prodalo rođenu mater za nagradu. Jedino se može diskutovati ko manje zaslužuje da pobijedi u toj konkurenciji, a ko ne bi "smio" ni pod razno.
Po meni su Savka (oliti "modernije" Saška), Vesna i Tarot tu najveći negativci, mada kao što rekoh ni ostalima nije mane. Nije ni Memino maslo za ramazana, pa ni Ekremovo, džaba sav lokal-patriotizam.
Po meni su Savka (oliti "modernije" Saška), Vesna i Tarot tu najveći negativci, mada kao što rekoh ni ostalima nije mane. Nije ni Memino maslo za ramazana, pa ni Ekremovo, džaba sav lokal-patriotizam.
- Sabirni centar
#4882 Re: Farma
karanana wrote:Zaista su se promjenila misljenja o njima od pocetka farme. Na primjer na pocetku su mi pozitivci bili stanija, vesna, tarot. Negativci su mi bili zorica, shah, goca. Sad je obratno.
Evo sad čujem moguće je da se i Zorica vrati na farmu...kakav bi to bio šok za ostatak farmera..pogotovo za Ljubu i Staniju.
-
iscrtani čovek
#4883 Re: Farma
Šta Memo lupeta, poznaje ga 10 000 ljudi, a milion zna za njega ?
Ja nikad nisam čuo za njega pre Farme.
- kisni indijanac
#4884 Re: Farma
velika je stvar javno pred cijelim ondašnjim auditorijumom reći za memu da je najbolji čovjek na farmi za njega i ša vidim baš fakat gotivi memu....memo čovjek sa manama i vrlinama, svojim dolaskom je svjesno ili nesvjesno izvukao ono najpozitivnije iz ša...opet kažem gledam na to kao na neke nove mostove između sarajeva i beograda, pa i na ovakav način...ša mi je favorit za pobjedu 
- gnjev
#4885 Re: Farma
iscrtani čovek wrote:Šta Memo lupeta, poznaje ga 10 000 ljudi, a milion zna za njega ?
Na hayatu se nekad emitiralo mescini , to je dobio poslije pobjede na onom nasem rijalitiju sto se snimao negdje u planini. Kako god iritantan mi je nesto tad bio , sad manje malo
-
nedimko17
#4886 Re: Farma
toooooooo filip se vraća evo sad slavlja tooo saće u selu da pođu pucati minibacači od sreće stanija volimo te i ekrema isto
- Neradnik
#4887 Re: Farma
Ma sta te briga ko sta kaze bitno je da gledas sta se tebi sviđa.Njima su mozda bolje serije,trac partije live....KatarinaKosaca wrote: Danas na nekom poslovnom sastanku spomenu netko kao gleda se "neka serija Farma", a svi kao pojma nemaju, ne gledaju, prevrću očima, samo ja kažem ja gledam![]()
-
iscrtani čovek
#4888 Re: Farma
Filip kaže ništa nije grešio, Stanija ga voli, ne manipuliše s njim, puno je uradila za njih...
Nema njemu spasa.
Nema njemu spasa.
- Partijaner
#4889 Re: Farma
Zorka nekulturna zena, ja nju ngm da shvatim, zena imala srcani udar, ima 3 bajpasa i mjesto da se odmara kod kuce ona opet dosla vamo da se zajebava, jos ono izrugivanje onim slusaocima stvarno za nepovjerovati, odron od zene i ovaj Popovic govno veliko, ciganija zesca ocm.
-
obmana
#4890 Re: Farma
Ja ovo ispratim i good baj charli.
Nekada davno pratio jednu seriju..pa boze dragi u sto mi prodje Godina dana
Prosle godine,ZMBT5,..nikada vise.
Ove godine i ne prebacujem na hajat...ono boli me.
Dosta mi je namjestaljki i nerviranja.
Pa boze dragi,svi gotov piju i ucahure se od svinjetine i jagnjetine..idu u vanski wc
a opet odu puse izvan tog istog vanskog wc-a i razglabaju udisu smradove,i posle kada se posvadjaju
ti si smrdljivko i tako to.
Medo krusko jednom popio i kaze za sha,da je debeli smrdljivko
Najveca provala na farmi
Ajdont KER
Nekada davno pratio jednu seriju..pa boze dragi u sto mi prodje Godina dana
Prosle godine,ZMBT5,..nikada vise.
Ove godine i ne prebacujem na hajat...ono boli me.
Dosta mi je namjestaljki i nerviranja.
Pa boze dragi,svi gotov piju i ucahure se od svinjetine i jagnjetine..idu u vanski wc
a opet odu puse izvan tog istog vanskog wc-a i razglabaju udisu smradove,i posle kada se posvadjaju
ti si smrdljivko i tako to.
Medo krusko jednom popio i kaze za sha,da je debeli smrdljivko
Najveca provala na farmi
Ajdont KER
- gnjev
#4891 Re: Farma
Rece bubno Jovanu za 6 dana veze
-
obmana
#4892 Re: Farma
To on samo da se vrati,uhar je jos koji OJRO.iscrtani čovek wrote:Filip kaže ništa nije grešio, Stanija ga voli, ne manipuliše s njim, puno je uradila za njih...
Nema njemu spasa.
- Sabirni centar
#4893 Re: Farma
Priznao je jutros u jutarnjem da se Stanija ne sviđa njegovim roditeljima..obmana wrote:To on samo da se vrati,uhar je jos koji OJRO.iscrtani čovek wrote:Filip kaže ništa nije grešio, Stanija ga voli, ne manipuliše s njim, puno je uradila za njih...
Nema njemu spasa.
-
obmana
#4894 Re: Farma
A tko je ONDE kulturan.Partijaner wrote:Zorka nekulturna zena, ja nju ngm da shvatim, zena imala srcani udar, ima 3 bajpasa i mjesto da se odmara kod kuce ona opet dosla vamo da se zajebava, jos ono izrugivanje onim slusaocima stvarno za nepovjerovati, odron od zene i ovaj Popovic govno veliko, ciganija zesca ocm.
Kao sto karanana kaze,svaki dan te neko iznevjeri.
Ja sad zivcan,imam deset bajpasa i trebam sjediti kuci.
Zasto,kada mogu zaraditi novaca na moju bolest.
Ovo pisem za zoricu
- Partijaner
#4895 Re: Farma
Znaci ti bi dao svoje zdravlje za novac ?obmana wrote:A tko je ONDE kulturan.Partijaner wrote:Zorka nekulturna zena, ja nju ngm da shvatim, zena imala srcani udar, ima 3 bajpasa i mjesto da se odmara kod kuce ona opet dosla vamo da se zajebava, jos ono izrugivanje onim slusaocima stvarno za nepovjerovati, odron od zene i ovaj Popovic govno veliko, ciganija zesca ocm.
Ovo pisem za zoricu
-
obmana
#4896 Re: Farma
Jest tesko jovanu bibnut,plati joj dva jegera(ne moras sedam).gnjev wrote:
Rece bubno Jovanu za 6 dana vezeKo bi reko da je fucker
-
obmana
#4897 Re: Farma
Vec ga dajem,samo sto pratim ovaj sHou.Partijaner wrote:Znaci ti bi dao svoje zdravlje za novac ?obmana wrote:A tko je ONDE kulturan.Partijaner wrote:Zorka nekulturna zena, ja nju ngm da shvatim, zena imala srcani udar, ima 3 bajpasa i mjesto da se odmara kod kuce ona opet dosla vamo da se zajebava, jos ono izrugivanje onim slusaocima stvarno za nepovjerovati, odron od zene i ovaj Popovic govno veliko, ciganija zesca ocm.
Ovo pisem za zoricu
- Partijaner
#4898 Re: Farma
Jos ako saljes poruke, mogu mislit stresa.
- gnjev
#4899 Re: Farma
Ma znam al on ko mekusac djeluje , mozda je ona njega bubnula ipakobmana wrote:Jest tesko jovanu bibnut,plati joj dva jegera(ne moras sedam).gnjev wrote:
Rece bubno Jovanu za 6 dana vezeKo bi reko da je fucker
-
obmana
#4900 Re: Farma
Samo u humanitarne svrhePartijaner wrote:![]()
![]()
![]()
Jos ako saljes poruke, mogu mislit stresa.