Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
obmana

#4551 Re: Farma

Post by obmana »

gnjev wrote:Ima Memo klikere ne moze mu se sta reci . Kad je uspio ona crtanja osnovca da prodaje za debele pare moze on svasta.
:thumbup:

Jah slikara.
Melja nesto po daskama :lol:
Neka je dao stapic kome on hoce ali provaliti kao glasa za ljubav :roll:
Fifi ce ispasti...
Evo gotov svi farmeri deru rakiju,slavlje pocinje.
jastuk1

#4552 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Na kraju krajeva, prije par sedmica je Radojka imala onaj "idiotic power-play" kad je nešto optužila Memu, ne mogu se sjetit šta, znam da joj je on odmah zamjerio i rekao nije joj to fino jer nije bilo osnovano a i da je branio Duleta.

Na što mu je ova rekla - nemoj ti da ga braniš. Onako lagani, bezvezni šuk. Naravno da bi Memo svakako dao njoj štapic.

A Ša, ha ha. Svašta je moguće eventualnim egzodusom manekena.

Al najbolje da onaj mali ispadne. Kofrči se, dosadan je, bezličan.
dječak sa šibicama

#4553 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Ako mali fitjko ispadne, Haki je novi gazda... ko su sluge, sta mislite?
gnjev

#4554 Re: Farma

Post by gnjev »

dječak sa šibicama wrote:Ako mali fitjko ispadne, Haki je novi gazda... ko su sluge, sta mislite?
Sumnjam da je halalio Eri ono za mamu sto mu se nagovorio . Zenski mozda Stanija.
iPod

#4555 Re: Farma

Post by iPod »

Bio sam spriječen da gledam dodjelu štapića, može li neko napisati ko je otišao u izolaciju?
Sabirni centar

#4556 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

iPod wrote:Bio sam spriječen da gledam dodjelu štapića, može li neko napisati ko je otišao u izolaciju?
Filip maneken i Filip mali. :)
kisni indijanac

#4557 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

Gospodin_bez_kravate wrote:Ha jasta da je dao filipu :D posro bi se na ono sto je prico sinoc staniji i ispo bi muljator.Sa ovim su dokazali i on i sha da svako ima svoje misljenje i da nema dogovora.
ma i poklopilo mu se što je saška odlučivala, mog'o je taktizirati.....
iPod

#4558 Re: Farma

Post by iPod »

Sabirni centar wrote:
iPod wrote:Bio sam spriječen da gledam dodjelu štapića, može li neko napisati ko je otišao u izolaciju?
Filip maneken i Filip mali. :)
Hvala. To je odlična kombinacija, nekako bi mi bilo draže da ispadne fifi maneken jer ništa ne radi sem što prosipa bolesnu ljubomoru.
Neradnik

#4559 Re: Farma

Post by Neradnik »

na zalost bice obrnuto jer ovog je ipak publika izabrala ili ce se mozda poigrat sa stanijom pa ga namjerno izbacit.sve je moguce. :D
Igbala

#4560 Re: Farma

Post by Igbala »

prošao Gile :tooo:
Mustang1

#4561 Re: Farma

Post by Mustang1 »

Jel govorio Ekrem ovo ili ga furaju ?
Herr Flick

#4562 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Koliko sam ja upucen u sve 3 farme su pobijedili grandovci.Ne nije namjesteno :-) :-) Ocekujem i ovde da grandovac pobjedi :D :D
kisni indijanac

#4563 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

ma ne sviđa mi se ni memino ponašanje u intervjuima, ono pozivanje na obraz, 'ajd ok u svađi sa tarotom bio je u pravu, al' one gestikulacije kod intervjua, udaranje po obrazima su mu pravo šibicarske, mislim drag mi je, ali sklon je pretjerivanju....
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4564 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

kisni indijanac wrote:ma ne sviđa mi se ni memino ponašanje u intervjuima, ono pozivanje na obraz, 'ajd ok u svađi sa tarotom bio je u pravu, al' one gestikulacije kod intervjua, udaranje po obrazima su mu pravo šibicarske, mislim drag mi je, ali sklon je pretjerivanju....
Istina. Izgledao je sumanuto sa onim šamaranjem sam sebe :D
Dakle, 2 Filipa i Danijel u areni. Dakle, sljedeći gazda Stanija, Aki ili Jovana. :roll:
insomnia78

#4565 Re: Farma

Post by insomnia78 »

Od kud sad Danijel u areni, zar nije aamo osto bez sedmicnog honorara?

s' moje sokoćalo
Herr Flick

#4566 Re: Farma

Post by Herr Flick »

insomnia78 wrote:Od kud sad Danijel u areni, zar nije aamo osto bez sedmicnog honorara?

s' moje sokoćalo
Ma nema Kosaca pojma,2 Filipa su Areni :D :D
dječak sa šibicama

#4567 Re: Farma

gnjev wrote:
dječak sa šibicama wrote:Ako mali fitjko ispadne, Haki je novi gazda... ko su sluge, sta mislite?
Sumnjam da je halalio Eri ono za mamu sto mu se nagovorio . Zenski mozda Stanija.
Osim ako Tarot opet ne izlobira, ovaj put Memu :D

Ali kako ga Memo sinoc pogleda kad ga Ognjen dize, ovaj vec razglasio da Memu niko ne voli, da ce ispasti ko i Nazif, kakva Bosna, nema Memo podrsku i tako dalje...

On fakat ne razumije neke stvari, za Memu niko ne mora glasati, dovoljan je ugostiteljski lobi :D

A i ono sto mu je Memo obecao, da vise nikada nece naci angazman u Sarajevu, takodje je izvedivo.

Glupi Tarot, a po njegovoj prici, glavni angazmani su mu kod nas, poznaje covjek Sarajevo bolje od mene :D
Abid Sakalaš

#4568 Re: Farma

Post by Abid Sakalaš »

Image

vidi mu stava i debilskog pogleda, ovo je retardirana osoba. mislio sam se da se pravi debil al sam se zajebo.
debilko
Partijaner

#4569 Re: Farma

Post by Partijaner »

Seronja, obicni lazljivac, kad ga uhvatis u lazi, ne zna sta ce, onda samo pocne izmisljati stvari, bas debil covjek.
dječak sa šibicama

#4570 Re: Farma

Sta znam, raja ga hvalila, ja kontao covjek zajebant, nikad ga nisam nesto gledao, one njegove gluposti od emisija, ali ko nije cuo za Tarota... kad ono, degenerik klasicni. Par puta je Fitjku, Hakiju i Manekenu pricao izmisljene basne, ono treba slusati, covjek moze sat vremena mljeti gluposti, izmisljati kretenizme, o nekakvim prcvoljcima koji imaju trubu na nosu i na te trube seru zlato, i slicne gluposti. Covjek ne prestaje sa pricom, izmislja, iz glave mu lazi izlaze kao na traci.

Jos kad se dva puta ukenjao u gace, pitao sam se sta nije u redu sa tim covjekom. Bilo mi ga zao... papak :D

Realno, covjek zaradjuje pare na laganju ljudima.

Na stranu sad sto se sa Memom zakacio, sutra oni mogu biti najveci jarani mada mislim da Memo ne polize ono sto pljune, sa Vesnom nema vise nikakav kontakt... ova svadja sa Memom mi ga je samo jos dodatno razotkrila. Da je onako lagao o Vesni, zgadio bi mi se. Ali nece on o Vesni, kad su isti :D
It_is_a_Leclerc

#4571 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

Memo je strašno iritantan, nazor gura sarajevski sleng, općenito je bez stava, što pokušava kompenzirati neartikulisanim pošalicama...

Čuvaju ga jer s njim imaju jedan glas više protiv ostalih koji nisu dio klana.
dječak sa šibicama

#4572 Re: Farma

A Haki mi je na momente simpatican, iako ne podnosim umisljene balavce :D

Sad bleji sa Shahom i Memom, jer nema vise Fitjka (cuj mene sto usvajam shahove postapalice :D) i komentarisu Staniju koja se sad svezala Ekrema, kaze Haki "isisace mu i ova dva litra krvi sto su mu preostala" :lol: :lol:

Kaze moMe "ja sam sinoc glasao za ljubav bla bla" a Shah njemu "tebrice, znam te, nemoj meni" :lol:
Herr Flick

#4573 Re: Farma

Post by Herr Flick »

Memo je namazan lik,proracunat,jest da je nas ali tako je.Kad je dosao na farmu prvi put rekao je da ce silikonija sutnut manekena,da ce ga iskoristit a sad kofol on nesto za ljubav,bla,bla i te price :roll: :roll:
dječak sa šibicama

#4574 Re: Farma

Pa ne bas, on kao vidi da Maneken voli Staniju, stapic je dao Manekenu, ne Staniji. Odnosno, dao je Radojci, ali nije dao Makenenu :D

Za nju se svi slazu da je pijavica i da ona manekena voli ko Bajro mater.
Last edited by dječak sa šibicama on 02/06/2013 12:23, edited 1 time in total.
varijabilni

#4575 Re: Farma

Post by varijabilni »

kakvi su ovde izljevi nacionalizma to je strašno. ko dirne memu nacionale odmah postane državni neprijatelj br. 1. jebo vas memo, klasična debilčina, volite ga samo zato što je musliman. tarot ga je provalio, ko fol on poštenjačina, obrazli čovjek, druželjubiv, otvorenog srca i čiste duše, došao na farmu da se bratimi i pokaže obraz svoj čaršijanerski. :lol: :lol: :lol: :lol: kad ga čovjek sluša pomislio bi da u sarajevu žive sve sami vitezovi templari kako se samo u tom gradu drži do obraza. u gradu gdje se niko ni ne počeše kad im u tramvaju ubiju dijete ni krivo ni dužno. u gradu gdje bez štele ne možeš ni košpice prodavati. u gradu u kojem vedre i oblače spodobe poput ese radeljaša i hanke vajzović. on se našo da priča o obrazu. ide mu na ruku jedino to što farmeri nemaju pojma o sarajevu nego i dalje imaju predstavu o gradu posebnog duha i dobrih ljudi pa im može pričat bajke i stvarat iluziju idealnog grada i dobrih ljudi u koju i sam ne vjeruje ali ubjedjuje i sebe i njih da je to istina. kad se neko toliko kune u obraz i lupa u njega jasno je da mu je obraz ko šumadijski opanak ili ko o čemu kurva o poštenju.
Locked