Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
amiliana

#4401 Re: Farma

Post by amiliana »

KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:I meni se cini da bi ona volila primiti shahovog pijuna.
Ko o čemu stanija o poštenju :roll:
:thumbup: :thumbup:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4402 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Rubbie wrote:
KatarinaKosaca wrote:U pravu je ipak @dječak sa šibicama.. evo Stanija fakat vjeruje u Milanovu šolju i insistira da joj kaže šta kaže šolja koja je žena najviše mrzi u kući... :-)
pa sta joj rece, nisam ga cuo kad sapucu... koja je voli namjanje :D
Mislim da nije ništa konkretno. Ili ni ja nisam čula, pisala sam post :D
Igbala

#4403 Re: Farma

Post by Igbala »

KatarinaKosaca wrote:
Rubbie wrote:
KatarinaKosaca wrote:U pravu je ipak @dječak sa šibicama.. evo Stanija fakat vjeruje u Milanovu šolju i insistira da joj kaže šta kaže šolja koja je žena najviše mrzi u kući... :-)
pa sta joj rece, nisam ga cuo kad sapucu... koja je voli namjanje :D
Mislim da nije ništa konkretno. Ili ni ja nisam čula, pisala sam post :D

ako sam dobro čula, Ljuba
jastuk1

#4404 Re: Farma

Post by jastuk1 »

KatarinaKosaca wrote:
karanana wrote:I meni se cini da bi ona volila primiti shahovog pijuna.
Ko o čemu stanija o poštenju :roll:
Catalina de Cosecha,

Stanija je jedno profinjeno biće koje još uvek smelo pehlivani tananim nitima etike. Nemoj joj zameriti. ekavica FTW :D
karanana

#4405 Re: Farma

Post by karanana »

sta seru. ekrem je apsolutno u pravu. pogledajte covjeka. osusio se. ne trazi vola ni janjce, covjek trazi hljeba a ostala gamad ga optuzuje da je prezahtjevan.
KatarinaKosaca

#4406 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:sta seru. ekrem je apsolutno u pravu. pogledajte covjeka. osusio se. ne trazi vola ni janjce, covjek trazi hljeba a ostala gamad ga optuzuje da je prezahtjevan.
Ma, Ekrem je i na prošloj Farmi na kojoj je bio smršao jer se prebija od alkohola, a izgleda je od onih ljudi koji kad piju ne jedu. Koliko sam skontala krivo im je što nije pristao na izazov da dobiju brašno, a priča o brašnu i njih tjera da pričaju o tome. Iako, Ša kaže da je Vesna Rivas to sve zakuhala. Ipak, najviše ih nervira kod Ekrema što priča o finalu i prvom mjestu, na to pizde.
dječak sa šibicama

#4407 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Brate, ne znam od cega se on osusio, svaki petak imaju gozbu, imali su nekoliko gozbi mimo petka, svake srijede rostiljaju, cetvrtak rostiljaju, beli on kod kuce jede bolje ili kolicinski vise.

Sav je ko stiglic, i dosao je na farmu ko cackalica. Samo po rakiji udara, kad se jede, ovi ga mole da jede. On ko vrabac.

Samo rakiju trazi.

Brasna nemaju zadnjih sedmicu ipo, prije toga su uredno imali.

Mislim da je on sam sebi najveci neprijatelj, neka smanji rakiju, pojaca hranu, nije da nemaju nista za jesti.
Partijaner

#4408 Re: Farma

Post by Partijaner »

Ma nek nije htio ucestvovat u igri, cuj Boga ti zadatka vezati se sa nekim 24 sata da bi dobili hljeb, pa ovo je klasicno izivljavanje od strane zadruge nad farmerima, pa nisu u logoru jbt.
astrid

#4409 Re: Farma

Post by astrid »

Partijaner wrote:Ma nek nije htio ucestvovat u igri, cuj Boga ti zadatka vezati se sa nekim 24 sata da bi dobili hljeb, pa ovo je klasicno izivljavanje od strane zadruge nad farmerima, pa nisu u logoru jbt.
...ali niko nije rekao..."hebo ovo..i honorar..odoh ja"..Svima pare drage.
gnjev

#4410 Re: Farma

Post by gnjev »

astrid wrote:
Partijaner wrote:Ma nek nije htio ucestvovat u igri, cuj Boga ti zadatka vezati se sa nekim 24 sata da bi dobili hljeb, pa ovo je klasicno izivljavanje od strane zadruge nad farmerima, pa nisu u logoru jbt.
...ali niko nije rekao..."hebo ovo..i honorar..odoh ja"..Svima pare drage.
Satro dosli na druzenje. Pa nisi kreno u izvidjace jbt
kisni indijanac

#4411 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

nekako se najniže strasti bude petkom...stanija raskida da bi bila solo na žurci gdje privlači pažnju trbušnjacima..onda oni koji kontaju da su najugroženiji glasovima pomamljuju se..slučaj tarot, valjda bi režija tj. produkcija prikazivala to navodno memino lobiranje, a zapravo sam čuo svojim ušima kako tarot nagovara sašku da ne stavlja ša i staniju za sluge i da im ne daje marketing..što se tiče tračeva na farmi, ne branim ih, ali poslije toliko dana život na farmi i događaji to im je aktuelan život, pa više i nemaju o čemu pričati nego jedni o drugim, samo što neki bacaju otrove, onako hinjski kao tarot,ali još je tragičnije što se pojedini primaju na to..slušam danas tarot priča saški kao memo nije uopšte bio na vađenju zuba i kao to što je pokazao da zuba nema..ne mora ništa značiti, jer ga je mogao izvaditi prije nego je ušao na farmu :mrgreen: ....samo nije mi jasno šta tarot konta gdje zapravo memo bio, ako nije bio kod zubara....danas mu je kod saške komentirao i to što galami, nešto se na memu pravo naklatio.....
nedimko17 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Popili su malo, Haki i Memo :lol:
muslimani veliki pjani stalno a bitno samo da nejedu svinjetinu stoka šugava
ne kontam ovaj komentar na dječakov post jer koliko znam haki je aki, a preimenovan je na forumu, što se tiče meme, iskreno nisam ga vidio da pije na farmi, za privatan život ne znam....
Last edited by kisni indijanac on 31/05/2013 21:41, edited 1 time in total.
lazni liberal

#4412 Re: Farma

Post by lazni liberal »

karanana wrote:sta seru. ekrem je apsolutno u pravu. pogledajte covjeka. osusio se. ne trazi vola ni janjce, covjek trazi hljeba a ostala gamad ga optuzuje da je prezahtjevan.
Tacno tako. I ne znam sto stalno naglasavaju sto jede sardine i sto mu oni to cuvaju . Prije nekoliko Vesna sad Ficko. Neka oni 3 mjeseca jedu samo sardine ako misle da je to nesto extra. Oni imaju i mogu da jedu sve imaju i sad bi jos to njegovo da pojedu. Da ne pricam o tome da nije tacno da bas cuvaju posto su vise puta stekovali sardine za sebe ali i da nije tako to nije nesto sto je za naglasavanje.
dječak sa šibicama

#4413 Re: Farma

Upravo, potpisali su ugovor, niko ih nije silio... previse brate sazaljevate ljude kojima u zivotu nista ne fali, skoro svaki svaka vozi dobra kola, stanovi, restorani, hoteli, ovo ono, bar ova jaca imanea, realno nije mi ih zao.

Nisu na farmu usli da primaju milju sedmicno sto ce lezati, spavati i jesti svaki dan kavijar. Za takvo zadovoljstvo se ide u kucu VB.

Kome se ne svidja, trebao je davno ici kuci. Brate mili, gotivim Ekrema, ali on vec mjesec dana i vise sjedi ko uvrijedjeno dijete i hoce da ide kuci jer mu se nista ne radi, sva mu je prica o finalu, o bodovima, smara i gledaoce i farmere, tacno vidis da je tamo preko kurca i da ceka kraj farme odnosno on je ubjedjen u pobjedu.

Laje na farmere, niko nije dostojan njega, ne svidja mu se raja, isto ko kad neki nabjedjeni reper dodje na Balkan pa se preserava, daj mu Kristal sampanjac 120 boca, daj mu pticijeg mlijeka, i jos mu mrsko izaci na binu.

Spusti se jarane. I svi ostali. Znaju se rugati duletu i radojki da su kao "malo poletili, nemaju nimalo postovanja do nas, koji imamo imena i prezimena". Serem vam se u imena :D
Opalaopa12

#4414 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Bravo Ekreme legendo , od sinoc si mi jos vise porastao u ocima , jos vise ti zelim da pobijedis , ako ne ti , onda Memo ..

Htio je hljeb i brasno , ali mislim stvarno , da te vezu za nekoga 24 sata da bi dobio to je jadan i bijedan zadatak , bravo Eki , mogu pricati sta hoce , ali si jedini covjek tamo koji ima svoje ja . Svaka cast Eki ! ;)
jastuk1

#4415 Re: Farma

Post by jastuk1 »

Ekrem pravi šovove. Ekrem ko eurokrem, naravna stvar, FTW.

Bez njega i njegovih začkoljica ova Farmkrmetina bi se totalno usmrđela. :D

I šta se ovaj mali Filip fićfirić pekmezi. nja, nja, nja...FUJ! Kritikuje Ekrema naravno, a ne bi protiv smrdivas ništa rekao. Dupli standardi.

Njemu je u stvari krivo jer bez brašna ne mogu do izražaja doći njegove kuharske sposobnosti i ubiranje poena kod ukućana. hehe Neće moći.

INAČE, mislim da je vezanje kretenizam, idijotizam i odlaženje u sfere s kojima se nije šaliti!!!!
insomnia78

#4417 Re: Farma

Post by insomnia78 »

Haj ne lupaj, oni su tamo zbog para, pare donose gledaoci, dakle oni su tamo zbog nas a mi hocemo sovove.
Nek se malo igraju, odradjuju zadatke, treba na lezanje i traceve da uzmu pare?
Sto bi reko u mene ahbab, nema na kurac med:mrgreen:

s' moje sokoćalo
KatarinaKosaca

#4418 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Opalaopa12 wrote:Bravo Ekreme legendo , od sinoc si mi jos vise porastao u ocima , jos vise ti zelim da pobijedis , ako ne ti , onda Memo ..

Htio je hljeb i brasno , ali mislim stvarno , da te vezu za nekoga 24 sata da bi dobio to je jadan i bijedan zadatak , bravo Eki , mogu pricati sta hoce , ali si jedini covjek tamo koji ima svoje ja . Svaka cast Eki ! ;)
to je igra. U kojoj participiraju za pare. Nije logor da ih žalimo. Kako sam karakterno najsličnija Ljubi u smislu savjesti obavljanja zadatka, tako još manje razumijem ljude koji potpišu, naplaćuju učešće u igri, onda odbijaju.
karanana

#4419 Re: Farma

Post by karanana »

a da li je u ugovorima pisalo da na farmi sedmicama nece biti hljeba?

seru i iskoristavaju ekrema onakvog ko cackalicu i njegovu zelju za hljebom. da on nije spominjao i kukao da mu najvise fali hljeb, nikad ne bi ni organizovali igru gdje je nagrada hljeb.
Last edited by karanana on 31/05/2013 21:50, edited 1 time in total.
Neradnik

#4420 Re: Farma

Post by Neradnik »

igra koja ima svoja pravila.survivor je jedno tu razumijem da nema hrane al ovde ne razumijem.na kojoj farmi nema brasna?
KatarinaKosaca

#4421 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

karanana wrote:a da li je u ugovorima pisalo da na farmi sedmicama nece biti hljeba?
Vjerovatno je pisalo nešto u stilu da zadruga zadržava pravo.. ovo ono.. sigurno.. Nije pisalo da će imati švedski stol na raspolaganju 24h.
Osim toga, nisu se puno ni potrudili da ono samelju ili lupaju. Sem Ere , Ljube i Mikija, ljenčuge samo takve
astrid

#4422 Re: Farma

Post by astrid »

karanana wrote:a da li je u ugovorima pisalo da na farmi sedmicama nece biti hljeba?
.. koliko se sjecam i na prosloj farmi nije bilo hljeba,pa su tucali psenicu i pravili brasno...i hljeb.
kisni indijanac

#4423 Re: Farma

Post by kisni indijanac »

što se tiče tog vezivanja, ja nekako vjerujem da je zadruga više htjela da provjeri.....ko će se javiti, a ko ne, i da je to bila zajebancija i da bi dobili brašno samim javljanjem da su za to..
Opalaopa12

#4424 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

KatarinaKosaca wrote:
Opalaopa12 wrote:Bravo Ekreme legendo , od sinoc si mi jos vise porastao u ocima , jos vise ti zelim da pobijedis , ako ne ti , onda Memo ..

to je igra. U kojoj participiraju za pare. Nije logor da ih žalimo. Kako sam karakterno najsličnija Ljubi u smislu savjesti obavljanja zadatka, tako još manje razumijem ljude koji potpišu, naplaćuju učešće u igri, onda odbijaju.

Postujem , svako ima pravo na svoje misljenje :)

Ali ja Ekija u potpunosti podrzavam , rekao je fino nek umrem ovdje bez hljeba i brasna , ali to necu da radim , mislim stvarno cuj 24 sata vezan za nekoga da budes da bi brasno dobio , to je valjda normalno da se dobije .. Da su im ponudili neku ogromnu nagradu , ako budu vezani 24 sata ok , ali za brasno je bas bas idiotski bilo od zadruge ..
dječak sa šibicama

#4425 Re: Farma

I vi ko da ce ih vezati naglavacke.

Vezanje po dvoje ne podrazumjeva onemogucavanje kretanja, vec je naglaseno, mogu se odvezati kad spavaju, kad idu u wc, kad se kupaju, nebi bili vezani jedno uz drugo vec jedno za drugo nekim konppcem duzine recimo metar, to je shou da bi bilo zanimljivo vidjeti kako dvije osobe mogu provesti 24h jedno pored drugog.

ako njima ne smeta, sto smeta vama, gledaocima? sta treba, svaki dan da se izlezavaju, tracaju, svadjaju.

Koliko sam ja citao, nisa gledao ali pise i sami ovi farmeri govore, na proslim farmama je bilo period ane bez brasna, vec bez ikakve hrane. Mislim da su na Macinoj farmi jeli cak stocnu hranu, jer nisu imali nista drugo, jeli ljudi ono sto se daje kokoskama, svinjama, ovcama, kravama.

Naravno da im to pise u ugovoru, kuhanje na vatri, nema telefona, nema televizije, nema tekuce vode, vise puta su spomenuli "zivot kao 100 godina prije", cak su spominjali da im u ugovoru pise da svu hranu moraju proizvesti ili zaraditi, njima se puno popusta da nebi pocrkali od gladi.
Locked