...e moj Gospode na što da budem ljubomorna, na ruglo u svakome smislu!
Farma
Moderator: anex
- ho oponopono
#4101 Re: Farma
...plus mi smo svi sa foruma ljubomorni na nju, to si zaboravio partijaneru!
- gnjev
#4102 Re: Farma
Al Bojanic reko Eri da provodi vrijeme na livadi radeci nesto HAHA i ovaj se primio .Dao mu hint kako da bolje prodje sta li . Valjda neko sazno i sinoc ga Tarot proziva. Era se iscrnjacio 
- LEDA
#4103 Re: Farma
gnjev wrote:Al Bojanic reko Eri da provodi vrijeme na livadi radeci nesto HAHA i ovaj se primio .Dao mu hint kako da bolje prodje sta li . Valjda neko sazno i sinoc ga Tarot proziva. Era se iscrnjacio
-
dječak sa šibicama
#4104 Re: Farma
Teorijom zavjere receno, starleta igra ulogu u saradnji sa rezijom, nekako mi zvuci nevjerovatno da ona odlicno zna sta se desava "napolju", ko je popularan, koga kamere prate, kako razmisljaju gledaoci, a da joj niko ne prenosi te informacije.
Ili izlazi sa farme, ili joj neko prenosi podatke, ili je ona vidovita a ne Tarot.
A fakat ne radi nista, bar je ja nisam vidio, ako opere sudje onda ga opere tako da svi imaju stomacne probleme kasnije, skuhala jedan rucak ali i to je vise sjeckala mrkvu a neko drugi je kuhao ne znam vise ko, osisala je ovcu istina ali ne sama, i plakala je u stali. Ne znam jel jos sta radila, ja nisam vidio ali ja ne gledam bas uvijek, sve ostalo vrijeme provodi u drustvu sa ovim pederkom, izlezavaju se, grle se, mumljaju a ne pricaju, i onda kao svi su ljubomorni na nju
Znam da je sve stimaljka, ali nadam se da njoj nece nastimati pobjedu, meni ni u djep ni iz djepa ali definitivno volim vidjeti kako "veliki pokvareni planovi" padaju u vodu. Ko onaj plan familije Gegaj da slanjem miliona sms glasova, donesu pobjedu Izoniju u bjelasnickom Lostu

Ili izlazi sa farme, ili joj neko prenosi podatke, ili je ona vidovita a ne Tarot.
A fakat ne radi nista, bar je ja nisam vidio, ako opere sudje onda ga opere tako da svi imaju stomacne probleme kasnije, skuhala jedan rucak ali i to je vise sjeckala mrkvu a neko drugi je kuhao ne znam vise ko, osisala je ovcu istina ali ne sama, i plakala je u stali. Ne znam jel jos sta radila, ja nisam vidio ali ja ne gledam bas uvijek, sve ostalo vrijeme provodi u drustvu sa ovim pederkom, izlezavaju se, grle se, mumljaju a ne pricaju, i onda kao svi su ljubomorni na nju
Znam da je sve stimaljka, ali nadam se da njoj nece nastimati pobjedu, meni ni u djep ni iz djepa ali definitivno volim vidjeti kako "veliki pokvareni planovi" padaju u vodu. Ko onaj plan familije Gegaj da slanjem miliona sms glasova, donesu pobjedu Izoniju u bjelasnickom Lostu
- Partijaner
#4105 Re: Farma
Ma zna ona sve, ona kad ode kod ljekara, na pregled garant sazna neke informacije, eto prvi primjer kad je rekla da Memo huska Sha na nju, kako je to ona uspjela saznati kad su njih dvojica pricali samo sa sebe tj. u tajnosti, pa nismo ni mi budale jbt.
- Neradnik
#4106 Re: Farma
To je to samo je ona na zalost glupa pa prica stvari koje samo zna publika.Odaje se ko posljednji levat.
- LEDA
#4107 Re: Farma
Joj koliko pišete o Staniji
kao da je jedini učesnik. Totalno neinteresantan lik ili su vas obline obandžijale 
- Neradnik
#4108 Re: Farma
Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
- LEDA
#4109 Re: Farma
Koje nepravdeGospodin_bez_kravate wrote:Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
- gnjev
#4110 Re: Farma
Ma kucka jarane a ne kaze to otvoreno , pa sve nerviraLEDA wrote:Koje nepravdeGospodin_bez_kravate wrote:Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
- Partijaner
#4111 Re: Farma
Jel to smajli Vesne Rivas, izgleda mi ko ona sa kikicama.LEDA wrote:Koje nepravdeGospodin_bez_kravate wrote:Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
- Neradnik
#4112 Re: Farma
da zna sta se desava vani,ko sta prica o njoj,da je kamere vise snimaju nego sto snimaju ostale farmere a pritom nista ne radi nego sto lezi i vrti pricu u krug sa svojim deckom.....mnogi ne samo ovde nego i sire misle da su joj namjestili pobjedu.LEDA wrote:Koje nepravdeGospodin_bez_kravate wrote:Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
Ti ili ne pratis farmu il se englez pravis cim ovo pitas.
-
dječak sa šibicama
#4113 Re: Farma
Pa logicno je da se najvise pise o onome ko je najvise na teveju tijekom shova.LEDA wrote:Joj koliko pišete o Stanijikao da je jedini učesnik. Totalno neinteresantan lik ili su vas obline obandžijale
Nismo mi krivi sto je ona stalno u gro planu, uglavnom pisemo iz revolta.
A ko nas jebe sto to i gledamo, realno
- ho oponopono
#4114 Re: Farma
LEDA wrote:Joj koliko pišete o Stanijikao da je jedini učesnik. Totalno neinteresantan lik ili su vas obline obandžijale
...moramo kad nas njen fan vazda vuče za jezik!
...koje obline, malo zdepasto, užas
- gnjev
#4115 Re: Farma

Ekrem i Big Boss
- LEDA
#4116 Re: Farma
Ne ,zaista nisam razumjelaGospodin_bez_kravate wrote:da zna sta se desava vani,ko sta prica o njoj,da je kamere vise snimaju nego sto snimaju ostale farmere a pritom nista ne radi nego sto lezi i vrti pricu u krug sa svojim deckom.....mnogi ne samo ovde nego i sire misle da su joj namjestili pobjedu.LEDA wrote:Koje nepravdeGospodin_bez_kravate wrote:Da je rijec o zorici koja je ispala isto bi pisali.pogresno mislis nije stvar stanije nego nepravde koju svi vide ...
Ti ili ne pratis farmu il se englez pravis cim ovo pitas.
Meni je najogavnija Irvaska , silikonija mi je sporedni lik
- LEDA
#4117 Re: Farma
Držite jezik za zubima ,a prstiće na tastaturiho oponopono wrote:LEDA wrote:Joj koliko pišete o Stanijikao da je jedini učesnik. Totalno neinteresantan lik ili su vas obline obandžijale
...moramo kad nas njen fan vazda vuče za jezik!![]()
...koje obline, malo zdepasto, užas... žali Bože para za silikone!
![]()
- Neradnik
#4118 Re: Farma
Paznja joj se daje iz razloga sto mnogi vide kako podlo igra i poslje jos svojim izjavama pisha po farmerima i nama koji to gledamo.Kako ona moze znat sta sha i memo pricaju o njoj kad to samo njih dvojca znaju i mi sto gledamo.LEDA wrote: Ne ,zaista nisam razumjelavala mi je na vrh glave ova silikonska "ljepotica" jer mislim da joj se daje previše na znacaju. Samo to .
Umjesto da suti ona to namjerno ili sto ja ipak mislim ne namjerno(jer je glupa)plasira u javnost.
- ho oponopono
#4119 Re: Farma
LEDA wrote:Držite jezik za zubima ,a prstiće na tastaturiho oponopono wrote:LEDA wrote:Joj koliko pišete o Stanijikao da je jedini učesnik. Totalno neinteresantan lik ili su vas obline obandžijale
...moramo kad nas njen fan vazda vuče za jezik!![]()
...koje obline, malo zdepasto, užas... žali Bože para za silikone!
![]()
![]()
...čemu onda sloboda govora!

- LEDA
#4120 Re: Farma
SVI imaju pripremljenu taktiku , nekom uspijeva nekome ne . Neko je ne zna sakriti ,neko da......puna je farma takvih likova . Evo i onaj zaleđeni Tarot se polako otkrivaGospodin_bez_kravate wrote:Paznja joj se daje iz razloga sto mnogi vide kako podlo igra i poslje jos svojim izjavama pisha po farmerima i nama koji to gledamo.Kako ona moze znat sta sha i memo pricaju o njoj kad to samo njih dvojca znaju i mi sto gledamo.LEDA wrote: Ne ,zaista nisam razumjelavala mi je na vrh glave ova silikonska "ljepotica" jer mislim da joj se daje previše na znacaju. Samo to .
Umjesto da suti ona to namjerno ili sto ja ipak mislim ne namjerno(jer je glupa)plasira u javnost.
-
obmana
#4121 Re: Farma
Halo tarote.
Sta si ti pričao za moju guzu.
Sta se tebe tiče moja guza.
Stidi se ti si oženjen a gledaš moju guzu.
Od kuda ti pravo da komentarises moju guzu.
Moja guza nije silikonska.
Moja guza je prirodna.
Sta ste navalili svi na moju guzu.
...... i farmu, i zadrugu i sve u pm
Sta si ti pričao za moju guzu.
Sta se tebe tiče moja guza.
Stidi se ti si oženjen a gledaš moju guzu.
Od kuda ti pravo da komentarises moju guzu.
Moja guza nije silikonska.
Moja guza je prirodna.
Sta ste navalili svi na moju guzu.
...... i farmu, i zadrugu i sve u pm
- LEDA
#4122 Re: Farma
[quote="
... žali Bože para za silikone!
[/quote]
Držite jezik za zubima ,a prstiće na tastaturi
[/quote]
[/quote]
Nisam ni spomenula govor .....samo JEZIK ( organ )
Držite jezik za zubima ,a prstiće na tastaturi
[/quote]Nisam ni spomenula govor .....samo JEZIK ( organ )
- ho oponopono
#4123 Re: Farma
LEDA je napisao/la:
...pa ja zato sam ja jezikara glavna!

- LEDA
#4124 Re: Farma
s težištem na GLAVNAho oponopono wrote:LEDA je napisao/la:
...pa ja zato sam ja jezikara glavna!