Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
obmana

#3676 Re: Farma

Post by obmana »

Prije jedno desetak stranica ja napisa za eru da je
cheto u jagnjecoj koži.
Postao je drzak,i još kaže za fichka da je nedonoshce.
Kao da je on nešto visociji od njega :lol:

Memo nedorečen,pa samim time i dosadan.
Ekrem kralj,car,lav.....humor živi :lol:
Želim mu sve najbolje,da pobijedi ove gramzive i pohlepne "farmere"
Partizzanka

#3677 Re: Farma

Post by Partizzanka »

Misa mu malenog pokvariste temu!
Ja dodjem ovdje da odmorim mozak i procitam ima li sta novo i zanimljivo na farmi, vi ste me i navukli da pocnem traziti video da gledam, a vi se uhvatili ko sta jede i ko je nacionalista i sta vec.
Oni tamo mlate pare i magarcu bi dupe polizali za novac a vi se ovdje svadjate ni oko cega!

Nego ova mi je vesna uuuh uuuh nju bi trebalo razapeti (feministkinje nek zatvore oci)
Kako ona okrece vodu na svoj mlin
Danas gledam (boga pitaj kad je to bilo) prica sa erom i nesto kaze kako mu mora dati stapic jer saski ne moze ona joj je cestitala vaskrs bla bla
Ali spomenu kako je memo njoj dao stapic a nije ekremu jer bi ga zena ubila, i ona jos ono eri kao "znas zasto jel" - hoce da ljudi misle da je memo nacionalista a ustvari memo ne smije od zene jer mu zena voli ekrema
iPod

#3678 Re: Farma

Post by iPod »

Partizzanka wrote:Misa mu malenog pokvariste temu!
Ja dodjem ovdje da odmorim mozak i procitam ima li sta novo i zanimljivo na farmi, vi ste me i navukli da pocnem traziti video da gledam, a vi se uhvatili ko sta jede i ko je nacionalista i sta vec.
Oni tamo mlate pare i magarcu bi dupe polizali za novac a vi se ovdje svadjate ni oko cega!

Nego ova mi je vesna uuuh uuuh nju bi trebalo razapeti (feministkinje nek zatvore oci)
Kako ona okrece vodu na svoj mlin
Danas gledam (boga pitaj kad je to bilo) prica sa erom i nesto kaze kako mu mora dati stapic jer saski ne moze ona joj je cestitala vaskrs bla bla
Ali spomenu kako je memo njoj dao stapic a nije ekremu jer bi ga zena ubila, i ona jos ono eri kao "znas zasto jel" - hoce da ljudi misle da je memo nacionalista a ustvari memo ne smije od zene jer mu zena voli ekrema
Tako to bude kad dođu ove nacionaliste poput kupačice, koji zagade nacionalizmom svaku iole normalnu temu.
obmana

#3679 Re: Farma

Post by obmana »

Ja nisam ni znao za ovu farmu do prošle godine.
A nebi nikada ni čuo da eki nije ušao u nju :lol:
Pregledo par klipova i plakao od smijeha.
Dobro sada, nije pobijedio u prošloj a sada sve osim pobjede bila bi prevara.
Čovjek jednostavno diže gledanost.

Ovo sve ostalo nije interesantno ni sekunde.

Sta jedna stanija traži na farmi a sama kaže da radi negdje u Americi
Samo se smjeska i zarađuje 1500 dolara :lol:
Madrfaker :lol:
karanana

#3680 Re: Farma

Post by karanana »

Mozda nisam upratio svaku stranicu teme, pa ne kontam sta je to konretno kupacica rekla da vas je izpizdilo? Ako imate taj njen nacionistickocetnicki post bio bih zahvalan da ga procitam.
gnjev

#3681 Re: Farma

Post by gnjev »

karanana wrote:Mozda nisam upratio svaku stranicu teme, pa ne kontam sta je to konretno kupacica rekla da vas je izpizdilo? Ako imate taj njen nacionistickocetnicki post bio bih zahvalan da ga procitam.
Uprosteno Vesna i Saska su joj olicje dobra i postenja. A te dvije gora do gore :-D
Partijaner

#3682 Re: Farma

Post by Partijaner »

gnjev wrote:
karanana wrote:Mozda nisam upratio svaku stranicu teme, pa ne kontam sta je to konretno kupacica rekla da vas je izpizdilo? Ako imate taj njen nacionistickocetnicki post bio bih zahvalan da ga procitam.
Uprosteno Vesna i Saska su joj olicje dobra i postenja. A te dvije gora do gore :-D
Te dvije su odron od zena, ja bih se stidio da su mi one mater. Ljigave zesnke gnjide, svadzali su se prvi na farmi i zaklela se Saska da nece progovorit do kraja farma sa njom a vidi sad se udruzile jer su ih napali muskarci ahahah nmg da vjerujem ciganija brate da ne moze gora biti.

Sve neki vjernici, opsova Era Boga a poslije par sekundi prekrsti se i kaze oprosti mi Boze :lol: :lol: alkoholicari svi redom, da je para a da ne mrdnu nista, ja im ne bi nista dao jest, pa nek crknu.
LEDA

#3683 Re: Farma

Post by LEDA »

Tema je da nemateme , svi se uhvatili prehranbenih navika našeg Meme ....te jede klempu te ne jede ,pije ne pije ...ona nešto ubacuje ,a kako ne razlikuje Č i Ć zaboravila sam ..... sve u svemu haos a trebalobi biti šega šala zajebancija ...
Dobar dan :roza:
obmana

#3684 Re: Farma

Post by obmana »

Vesnu kao da je ruža otelila :D

Evo kisica im pada, eki već poodavno počeo udarati po vatrenoj vodici.
Pije frajer čitav dan i večeras će ih opet sve napiti i zadnji ce leći da spava :-)
dječak sa šibicama

#3685 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

obmana wrote:Ja nisam ni znao za ovu farmu do prošle godine.
A nebi nikada ni čuo da eki nije ušao u nju :lol:
Pregledo par klipova i plakao od smijeha.
Dobro sada, nije pobijedio u prošloj a sada sve osim pobjede bila bi prevara.
Čovjek jednostavno diže gledanost.

Ovo sve ostalo nije interesantno ni sekunde.

Sta jedna stanija traži na farmi a sama kaže da radi negdje u Americi
Samo se smjeska i zarađuje 1500 dolara :lol:
Madrfaker :lol:
Ja sam maloprije vidio snimak na kojem Eki pjeva Vendi za njen rodjendan "hapi brdvej tu ju, hapi brdvej ju tu tu" i ne znam... malo je reci da sam legao na pod :lol:
Sabirni centar

#3686 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

obmana wrote:Vesnu kao da je ruža otelila :D

Pije frajer čitav dan i večeras će ih opet sve napiti i zadnji ce leći da spava :-)
:lol: :lol:
Zna i da pretjera :janpi:
LEDA

#3687 Re: Farma

Post by LEDA »

Ekiju netreba davati vatrenu vodu .....žao mi ga ,samo pije ,vrlo malo jede i to najviše hljeb :place:
dječak sa šibicama

#3688 Re: Farma

LEDA wrote:Ekiju netreba davati vatrenu vodu .....žao mi ga ,samo pije ,vrlo malo jede i to najviše hljeb :place:
A kruha i brasna nemaju.

Ne znam, meni ovo vec prelazi na zlostavljanje, zadruga covjeka zlostavlja sa tim. On nije mlad, covjek je ko hodajuca avet, noge kao cackalice, a oni za izgladnjuju vec par dana. Sve ok, sho je sho, ali moze naskoditi covjeku.

I taj odnos do zivotinja... ne mozes ti ovce i svinje ostaviti u ruke jednog Tarota, i zabraniti drugima da im prinesu hranu. To je zlostavljanje.
LEDA

#3689 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama wrote:
LEDA wrote:Ekiju netreba davati vatrenu vodu .....žao mi ga ,samo pije ,vrlo malo jede i to najviše hljeb :place:
A kruha i brasna nemaju.

Ne znam, meni ovo vec prelazi na zlostavljanje, zadruga covjeka zlostavlja sa tim. On nije mlad, covjek je ko hodajuca avet, noge kao cackalice, a oni za izgladnjuju vec par dana. Sve ok, sho je sho, ali moze naskoditi covjeku.

I taj odnos do zivotinja... ne mozes ti ovce i svinje ostaviti u ruke jednog Tarota, i zabraniti drugima da im prinesu hranu. To je zlostavljanje.
Tačno . A ja se sve nadam da tamo ipak neki stručniji nadgledaju životinje ,bez obzira na farmere . Ja ništa ne bih znala oko životinja , ali bih se potrudila naučiti.

Stvarno mi žao Ekija :? :?
obmana

#3690 Re: Farma

Post by obmana »

Sabirni centar wrote:
obmana wrote:Vesnu kao da je ruža otelila :D

:lol: :lol:
Zna i da pretjera :janpi:
Makar se nije usr'o kao tarot milan :lol: :lol:
obmana

#3691 Re: Farma

Post by obmana »

dječak sa šibicama wrote:
A kruha i brasna nemaju.

Neda im zadruga brasno,hoće da ih izgladne pa da se počnu tući.

Maloprije sjede vani eki,goca,miki i era a kraj njih ono malo magare pase travulju
i kaže eki.... ja ću njega da jaHnem malo za koji dan :lol: :lol:
iscrtani čovek

#3692 Re: Farma

Post by iscrtani čovek »

Životinje zaista treba gledati, to moraju paziti.
A što se tiče njih, nek rade, pa nek zarade hranu. Pola ih se izležava tamo po ceo dan, Stanija, Filip, Aki, a Ekrem najviše. nemoj mene na drva, nemoj mene za sudove, al oću da jedem, oću pare. Pa brate mili, oni tamo tuku nedeljne honorare koji su veći od 90% mesečnih plata ljudi u regiji, i sad bi trebalo da ih žalim, što ništa povazdan ne rade pa zbog tog jedan dan ne dobiju ručak. Moš' mislit nepravde i strahote...
LEDA

#3693 Re: Farma

Post by LEDA »

iscrtani čovek wrote:Životinje zaista treba gledati, to moraju paziti.
A što se tiče njih, nek rade, pa nek zarade hranu. Pola ih se izležava tamo po ceo dan, Stanija, Filip, Aki, a Ekrem najviše. nemoj mene na drva, nemoj mene za sudove, al oću da jedem, oću pare. Pa brate mili, oni tamo tuku nedeljne honorare koji su veći od 90% mesečnih plata ljudi u regiji, i sad bi trebalo da ih žalim, što ništa povazdan ne rade pa zbog tog jedan dan ne dobiju ručak. Moš' mislit nepravde i strahote...
Nemoj da si na kraj srca Ekija olU noge i pravi šovove :dajba:
obmana

#3694 Re: Farma

Post by obmana »

Vesna spava evo skoro sat vremena :-)
Vidjet će mo kako će je zadruga kazniti.
kupačica

#3695 Re: Farma

Post by kupačica »

Kako vrijeme prolazi, mali Filip mi se sve više dopada, onako karakterno. Otvara se polako. Dugo mi nije bilo jasno ko je, ko za njega navija itd. međutim, momak je OK. Karakterno ponajbolji farmer, pod uslovom da mi je nije promaklo nešto što bi opovrglo ovo napisano...
kupačica

#3696 Re: Farma

Post by kupačica »

m@gm@ wrote:Ne kontam sta ima lose sto jede neke svinjske proizvode? Pa nije sa tespihom u ruci usao na farmu. A ocito ne jede svinjetinu sa raznja.
:lol: :lol: :lol: :)
Znači li to da može da jede malo neke :D svinjske proizvode, sve dok ne jede svinjetinu :lol: sa ražnja.
Čuj svinjetina sa ražnja. :lol:
veljaca

#3697 Re: Farma

Post by veljaca »

kupačica wrote:
m@gm@ wrote:Ne kontam sta ima lose sto jede neke svinjske proizvode? Pa nije sa tespihom u ruci usao na farmu. A ocito ne jede svinjetinu sa raznja.
:lol: :lol: :lol: :)
Znači li to da može da jede malo neke :D svinjske proizvode, sve dok ne jede svinjetinu :lol: sa ražnja.
Čuj svinjetina sa ražnja. :lol:
Kupacice - ne smiji se i ne vrijedjaj ljude koji ne jedu svinjetinu ....
kupačica

#3698 Re: Farma

Post by kupačica »

Nema govora o uvredi, to ja ne radim. Smiješno mi je ono svinjetina sa ražnja, kaže se prasetina sa ražnja.
Ne paranojiši džabe. :roll:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#3699 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

kupačica wrote:Nema govora o uvredi, to ja ne radim. Smiješno mi je ono svinjetina sa ražnja, kaže se prasetina sa ražnja.
Ne paranojiši džabe. :roll:
Kupačice puši li se tebi kad se kupaš :D ?
u pravu si ti, treba se i nasmijati, vidjeh neko pise nije zabranjen alkohol ,tj zabranjen je al eto moze malo :mrgreen:
dječak sa šibicama

#3700 Re: Farma

Od svinjetine sa raznja se moze samo sracka dobiti :D staro pa masno...

Jesu li Stanija i fifi sada raskinuli, ili nisu??? jel moguce skontati prirodu njihovog odnosa.
Locked