Gospodin_bez_kravate wrote:Svako je ovde zbog para a ne zbog druzenja...DoZeN wrote:Memo i Nazif su usli na Farmu zbog para, a i Farma je gledana bogamiLEDA wrote:Voljela bih da se Memo sabere i iskulira sve, da izignorira Vesnu ,Sašku,Eru i ostale koji slično razmišljaju. Ne mogu ni zamisliti kako im je na farmi ,ali voljela bih da sve iskulira.On pobijediti neće- jasno je kao dan ,ali nikome ne želim bespotrebno nerviranje. Ljudi iz Srbije ne mogu razmišljati 100% kao ljudi iz Bosne i obrnuto,ali tamo su svi ljudi sa svojim manama i vrlinama,pucaju i pucaće.....samo treba smoći snage i ne padati u vatru. Ignore je penicilin za osobe tipa Vesne .Sovinizma i Nacionalizma ima svagdje , zasto ne i na jednoj Farmi? Tamo nikada nece uci jedan Rambo Amadeus,Senad Basic ili Haris Djinovic,samo oni koji nemaju gde drugo da uberu novac, pa se prodaju i ponizavaju i budu ponizeni.
A ovim sto ne vole sarajlije porucujem povucite nas za donju pipu
Farma
Moderator: anex
-
ekonomistica78
#3601 Re: Farma
-
varijabilni
#3602 Re: Farma
memo je tamo otišao s ciljem da im jebe mater, odnosno kako on u svojoj glavi zamišlja, da srbima farmerima pokaže šta je bošnjak, sarajlija i gradska raja a s druge strane da svom glasačkom tijelu, svojoj ciljanoj grupi pokaže da je pravi musliman i patriota koji srbima u sred srbije hairliše, halališe, haramiše i još se ljubi dvaput sa njima.
ako se poljubi triput izgubiće dio svog muslimanstva. i tako memo hadžija i feslija liječi svoje komplekse skupa sa njegovom publikom koja svršava u transu na svaku meminu tursku riječ izgovorenu na farmi. svaki memin akt se burno proživljava. smjenjuju se suze i smijeh ali i briga za našeg memiša u mrskoj srbiji. nane u granapu vele samo da živu glavu izvuče pored onijeh ćetnika. ćevabdžije neumorno šalju sms-ove, cijelo sarajevo je uz našeg memu koji sigurno ostaje do samog kraja ali naravno da pobijediti neće. pinkova kasa se puni, saša popović i željko mitrović zadovoljno trljaju ruke. stojadinka ovce šiša, pripomaže ju radiša, janjci bleju makaze zvekeću, zvec zvec.
- m@gm@
#3604 Re: Farma
Možeš li ti uopšte da sročiš prosto-proširenu rečenicu?kupačica wrote:E tu si se prevarila.m@gm@ wrote:ti opasno naginjesm@gm@ wrote:Oprosti, a odakle si ti?
A dje vidis da sam se tebi obratila
- Sabirni centar
#3605 Re: Farma
Jok ba, svršavamo od tvog posta.varijabilni wrote:memo je tamo otišao s ciljem da im jebe mater, odnosno kako on u svojoj glavi zamišlja, da srbima farmerima pokaže šta je bošnjak, sarajlija i gradska raja a s druge strane da svom glasačkom tijelu, svojoj ciljanoj grupi pokaže da je pravi musliman i patriota koji srbima u sred srbije hairliše, halališe, haramiše i još se ljubi dvaput sa njima.ako se poljubi triput izgubiće dio svog muslimanstva. i tako memo hadžija i feslija liječi svoje komplekse skupa sa njegovom publikom koja svršava u transu na svaku meminu tursku riječ izgovorenu na farmi. svaki memin akt se burno proživljava. smjenjuju se suze i smijeh ali i briga za našeg memiša u mrskoj srbiji. nane u granapu vele samo da živu glavu izvuče pored onijeh ćetnika. ćevabdžije neumorno šalju sms-ove, cijelo sarajevo je uz našeg memu koji sigurno ostaje do samog kraja ali naravno da pobijediti neće. pinkova kasa se puni, saša popović i željko mitrović zadovoljno trljaju ruke. stojadinka ovce šiša, pripomaže ju radiša, janjci bleju makaze zvekeću, zvec zvec.
![]()
Ti si naš
-
dječak sa šibicama
#3606 Re: Farma
Ovdje ima istine, koja ce naravno mnogima smetati.varijabilni wrote:memo je tamo otišao s ciljem da im jebe mater, odnosno kako on u svojoj glavi zamišlja, da srbima farmerima pokaže šta je bošnjak, sarajlija i gradska raja a s druge strane da svom glasačkom tijelu, svojoj ciljanoj grupi pokaže da je pravi musliman i patriota koji srbima u sred srbije hairliše, halališe, haramiše i još se ljubi dvaput sa njima.ako se poljubi triput izgubiće dio svog muslimanstva. i tako memo hadžija i feslija liječi svoje komplekse skupa sa njegovom publikom koja svršava u transu na svaku meminu tursku riječ izgovorenu na farmi. svaki memin akt se burno proživljava. smjenjuju se suze i smijeh ali i briga za našeg memiša u mrskoj srbiji. nane u granapu vele samo da živu glavu izvuče pored onijeh ćetnika. ćevabdžije neumorno šalju sms-ove, cijelo sarajevo je uz našeg memu koji sigurno ostaje do samog kraja ali naravno da pobijediti neće. pinkova kasa se puni, saša popović i željko mitrović zadovoljno trljaju ruke. stojadinka ovce šiša, pripomaže ju radiša, janjci bleju makaze zvekeću, zvec zvec.
![]()
Mnogi na Memu gledaju isto kao i na Merlina u BG, "zajebo je cetnike". To su kompleksasi.
Inace, Memo uredno jede krmetinu, ali sov gleda i raja
- Sabirni centar
#3607 Re: Farma
Dječak, da li si ga ikad lično vidio da konzumira isto..gdje i kad?dječak sa šibicama wrote:Ovdje ima istine, koja ce naravno mnogima smetati.varijabilni wrote:memo je tamo otišao s ciljem da im jebe mater, odnosno kako on u svojoj glavi zamišlja, da srbima farmerima pokaže šta je bošnjak, sarajlija i gradska raja a s druge strane da svom glasačkom tijelu, svojoj ciljanoj grupi pokaže da je pravi musliman i patriota koji srbima u sred srbije hairliše, halališe, haramiše i još se ljubi dvaput sa njima.ako se poljubi triput izgubiće dio svog muslimanstva. i tako memo hadžija i feslija liječi svoje komplekse skupa sa njegovom publikom koja svršava u transu na svaku meminu tursku riječ izgovorenu na farmi. svaki memin akt se burno proživljava. smjenjuju se suze i smijeh ali i briga za našeg memiša u mrskoj srbiji. nane u granapu vele samo da živu glavu izvuče pored onijeh ćetnika. ćevabdžije neumorno šalju sms-ove, cijelo sarajevo je uz našeg memu koji sigurno ostaje do samog kraja ali naravno da pobijediti neće. pinkova kasa se puni, saša popović i željko mitrović zadovoljno trljaju ruke. stojadinka ovce šiša, pripomaže ju radiša, janjci bleju makaze zvekeću, zvec zvec.
![]()
Mnogi na Memu gledaju isto kao i na Merlina u BG, "zajebo je cetnike". To su kompleksasi.
Inace, Memo uredno jede krmetinu, ali sov gleda i raja![]()
- LEDA
#3608 Re: Farma
Ovdje neki "znaju" koje Memi i pupak podvezao 
- m@gm@
#3609 Re: Farma
LEDA wrote:Ovdje neki "znaju" koje Memi i pupak podvezao
-
varijabilni
#3610 Re: Farma
hoću da kažem sve ono čega su se normalni ljudi gnušali a nadrealisti ismijavali je postalo mainstream. pa je tako sha urbani beogradjanin a memo pravi sarajlija. i jos obojica umjetnici.Sabirni centar wrote:Misliš da ne znam kako hoćeš da kažeš kako su prave sarajlije izašle iz grada '92, a ostali ovi kako ih ti opisa, ali u tu priču me nećeš uvući.varijabilni wrote:ako su današnje sarajlije umjetnici s izgledom mesara bez imalo produhovljenosti u sebi, polupismene ćevabdžije, krezavi jalijaši, iskompleksirani turbo vjernici, lažne lokal patriote, uliziice koji su jaki u čoporu a pred ženom plaču, foliranti, prevaranti, šibicari, ološ, onda mi je drago što ne znam šta su sarajlije.Sabirni centar wrote: Štati znaš šta je sarajlija, živ bio![]()
Vesna Irvas pokušaj kopije Miloša Bojanića teleće glave.![]()
Moje sarajlije su moje komšije, i ovi i oni, i oni bez škole, i oni sa fakultetom..i ćevabdžije, i šibicari, i akademici...moja raja...raja sa dušom, hercikom...raja koja je izdržala mnogo, ostala i opstala, inša'Allah.
- Sabirni centar
#3611 Re: Farma
LEDA wrote:Ovdje neki "znaju" koje Memi i pupak podvezao
Sad sam zadeveran da li je Skaka ikad navraćao u kuću Haljevaca.
- kupačica
#3612 Re: Farma
Inace, Memo uredno jede krmetinu, ali sov gleda i raja![]()
Nova drama je na pomolu. Da li je Memo jeo krmetinu, da li je moguće, ljudi!!!Dječak, da li si ga ikad lično vidio da konzumira isto..gdje i kad?
Last edited by kupačica on 24/05/2013 12:26, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#3613 Re: Farma
Pa vidim recimo da neki Danijelu vire u tanjir... sve to ima svoje zasto i zato, a to Memo odlicno zna.
-
dječak sa šibicama
#3614 Re: Farma
Recimo da provjereno znam da mu roditelji konzumiraju krmetinu.Sabirni centar wrote: Dječak, da li si ga ikad lično vidio da konzumira isto..gdje i kad?
Osim ako ga punac nije "doveo" tobe
Ali tema je opcenito glupa, boli me dupe sta ko jede, samo primjecujem neke stvari.
-
Quemero
#3615 Re: Farma
Da li je moguce da idete tako daleko i da ce jos ispasti da Memo jede svinjetinu?!
Iskreno djecace sa sibicama ovo sam ocekivao od ovo dvoje- troje nacionalistickih provokatora, od tebe ne!
Iskreno djecace sa sibicama ovo sam ocekivao od ovo dvoje- troje nacionalistickih provokatora, od tebe ne!
- LEDA
#3616 Re: Farma
JaštaSabirni centar wrote:LEDA wrote:Ovdje neki "znaju" koje Memi i pupak podvezao![]()
Sad sam zadeveran da li je Skaka ikad navraćao u kuću Haljevaca.![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#3617 Re: Farma
A sta i da jede, jel to neki zlocin?Quemero wrote:Da li je moguce da idete tako daleko i da ce jos ispasti da Memo jede svinjetinu?!![]()
Koji vam je qrac ljudi.
-
dječak sa šibicama
#3618 Re: Farma
Jutros su ovih 8 koji su se htjeli vezati, dobili burek, i jeli su ga dok su ostali morali gledati.
- klavirdžija
#3619 Re: Farma
Bitno je u smislu hipokrizije tipa pravljenja mučenika ili velikog vjernika pred gledaocima, a ovamo… Inače njegova lična stvar, nek svako radi šta hoće, ali taj vid licemjerja se treba spočitati ako postoji.
- LEDA
#3620 Re: Farma
Ma hebe mi se šta Memo jede ili ne jede.....ako i jede najvjerovatnije su to suhomesnati proizvodi ,npr. pršut ......ali kuhano na svinjskoj masti i kuhanu prasetinu , e to ne vjerujem .....na to nije naučio ...... uostalom koliko voliš sarajevskih kršćana koji ne jedu ,masna im ili više vole teletinu....i haj više dosta s prehrambenim navikama sudionika 
-
Quemero
#3621 Re: Farma
Zlocin nikako, samo nije zdravo.dječak sa šibicama wrote:A sta i da jede, jel to neki zlocin?Quemero wrote:Da li je moguce da idete tako daleko i da ce jos ispasti da Memo jede svinjetinu?!![]()
Koji vam je qrac ljudi.
Ali ako kazes da te ne zanima sta ko jede i sl. onda nemoj ni iznositi te neistine, i "provjerene" informacije kako njegovi roditelji jedu svinjetinu i sl.
Toliko o hrani s moje strane
- Sabirni centar
#3622 Re: Farma
Quemero wrote:Zlocin nikako, samo nije zdravo.dječak sa šibicama wrote:A sta i da jede, jel to neki zlocin?Quemero wrote:Da li je moguce da idete tako daleko i da ce jos ispasti da Memo jede svinjetinu?!![]()
Koji vam je qrac ljudi.
Ali ako kazes da te ne zanima sta ko jede i sl. onda nemoj ni iznositi te neistine, i "provjerene" informacije kako njegovi roditelji jedu svinjetinu i sl.
Toliko o hrani s moje strane
-
dječak sa šibicama
#3623 Re: Farma
Ne, evo ukratko, znam zenu koja je prvi komsija njegovih roditelja stan do stana na M. Dvoru, nekakvi smo rodjaci ali da ne duzim, sjedimo mi i bila prica o Farmi i ona mi sa smjeskom kaze pa Memini roditelji jedu svinjske proizvode.
Totalno nebitno, meni je ta tema komicna, covjek pije visnjevacu i dva puta se zarakijao sa Ekremom, ali sad je bitno jede li govedji ili svinjski prsut.
Samo eto ne volim to glumatanje, zbog raje. Onako... bitno sta se jede, a sto se loce alkohol, to cemo zanemariti. Ili oboje, ili nijedno, zna se sta islamska vjera nalaze.
Iskreno, uvijek sam se gnusao takvih "vjernika", nedo bog pojesti komad svinjske kobasice, ali piva, rakija, konjak, visnjevaca se pije u hektolitrima. Nigdje veze.
Totalno nebitno, meni je ta tema komicna, covjek pije visnjevacu i dva puta se zarakijao sa Ekremom, ali sad je bitno jede li govedji ili svinjski prsut.
Samo eto ne volim to glumatanje, zbog raje. Onako... bitno sta se jede, a sto se loce alkohol, to cemo zanemariti. Ili oboje, ili nijedno, zna se sta islamska vjera nalaze.
Iskreno, uvijek sam se gnusao takvih "vjernika", nedo bog pojesti komad svinjske kobasice, ali piva, rakija, konjak, visnjevaca se pije u hektolitrima. Nigdje veze.
- LEDA
#3624 Re: Farma
Vjernici na baterije ......možda Memo hoće u glumce ,pa vježba , ko će ga znat*.dječak sa šibicama wrote:Ne, evo ukratko, znam zenu koja je prvi komsija njegovih roditelja stan do stana na M. Dvoru, nekakvi smo rodjaci ali da ne duzim, sjedimo mi i bila prica o Farmi i ona mi sa smjeskom kaze pa Memini roditelji jedu svinjske proizvode.
Ali 50.000 je 50.000 eurića ....i sve mu se smiju
-
Quemero
#3625 Re: Farma
Pretpostavljao sam da je to ta prica, rekla kazala, zena od zene koja zna zenu koja zna ovog...dječak sa šibicama wrote:Ne, evo ukratko, znam zenu koja je prvi komsija njegovih roditelja stan do stana na M. Dvoru, nekakvi smo rodjaci ali da ne duzim, sjedimo mi i bila prica o Farmi i ona mi sa smjeskom kaze pa Memini roditelji jedu svinjske proizvode.
A ja stvarno nisam primjetio da covjek glumi nekog velikog vjernika tamo, da je tako onda bi i obavljao namaze.
Ja licno ne jedem svinjetinu i ne bi je nikad probao, a s alkoholom nemam problema