Farma
Moderator: anex
- Neradnik
#2526 Re: Farma
Joj meme kralja ne dadose ovo juce kod nas u pregledu.
-
dječak sa šibicama
#2527 Re: Farma
Cini mi se da je za sada ovako, Dule, Zlorica, Saska sigurno daju stapic Memisu.
Stanija, Filip, Ljuba, Sha, Ficko, Tarot, Goca (ona ima pravo na dva glasa kao gazda) po meni sigurno daju stapic Vesni.
Za ostale jos ne znam procijeniti, Era mi je vise da ce dati Vesni, Miki takodje ali on je prelivoda, za Jovanu i Danijela ne znam ali mislim da ce Jovana dati Memi jer je jaranica sa ovim babama, Ekiju nikad ne znas ali mislim da ce dati Vesni. Bio bi red. Radojka po meni daje Vesni.
Dora ce ici na eci peci pec, isto kao i glumica.
Stanija, Filip, Ljuba, Sha, Ficko, Tarot, Goca (ona ima pravo na dva glasa kao gazda) po meni sigurno daju stapic Vesni.
Za ostale jos ne znam procijeniti, Era mi je vise da ce dati Vesni, Miki takodje ali on je prelivoda, za Jovanu i Danijela ne znam ali mislim da ce Jovana dati Memi jer je jaranica sa ovim babama, Ekiju nikad ne znas ali mislim da ce dati Vesni. Bio bi red. Radojka po meni daje Vesni.
Last edited by dječak sa šibicama on 10/05/2013 15:05, edited 1 time in total.
-
obmana
#2529 Re: Farma
Bolje da ekrem da stapic memi.dječak sa šibicama wrote:Cini mi se da je za sada ovako, Dule, Zlorica, Saska sigurno daju stapic Memisu.
Jer ako bude dao vesni sigurno će reci..
... Izvini Vesna,ali je nemogu dati memi stapic on je isto musliman kao ja.
Glup je, jer tom logikom bi svi onda trebali dati stapic memi.
Nije mu prvi put da to pominje,i već mi ide na nerve.
- karanana
#2530 Re: Farma
A ovaj stanijin je dero jovanu van farme?!
-
Labbtec
#2531 Re: Farma
Da hoce neko ispast iz ove grupe:Dule,Sha,Ljuba,gej patuljak Filip,Stanija i njen ker,poganijih ljudi ne vidih odavno..
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
- leki hz
#2533 Re: Farma
Joj Meme isprazni im sve stolove na pijaci, lud je ko strujaAsamoah Gyan wrote:Memiš razvalio na pijaciŠteta što ovo sinoć nije prikazano na našem Pinku. Izbacili taj dio, skratili zbog one neke emisije o NATO-u.
-
Labbtec
#2534 Re: Farma
Ljubo zdero pojeo pola kuce fola poseban rezim ishrane

- iPod
#2535 Re: Farma
Eki se obraća Željki Mitroviću sa zahtjevom da izbaci vanredno Zoricu i Staniju

Kakav lik majko mila, kaže mu Zorica "Ti ćeš da me izbaciš?", a Eki odgovara "Very soon"
Kakav lik majko mila, kaže mu Zorica "Ti ćeš da me izbaciš?", a Eki odgovara "Very soon"
Last edited by iPod on 10/05/2013 21:26, edited 2 times in total.
- Sabirni centar
#2536 Re: Farma
Chisum wrote:Bebi boginja.
Al' kako ovi razni brdjani bleje u nju... da se jos dva puta rode ne bi je mogli dekodirati.
- karanana
#2537 Re: Farma
Hahaha. Joj ekrema. Ma nece on dati stapic bratu muslimanu. A vidis da ima moc da naredjuje zadruzi i mitrovicu.
- iPod
#2538 Re: Farma
Eki: Željko molim te nemoj to da radite, Zoricu da izbacite
Hahahahahahahahahaahahahah

Hahahahahahahahahaahahahah
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#2539 Re: Farma
i napravio je mistejkiPod wrote:Eki se obraća Željki Mitroviću sa zahtjevom da izbaci vanredno Zoricu i Staniju![]()
![]()
![]()
![]()
- karanana
#2540 Re: Farma
Hahaha. Eto urgiro je za zoricu da ostane do finala. Vidjecemo je li uticajan.
-
dječak sa šibicama
#2541 Re: Farma
A sta su Saska, Vesna, Zlorica, nisu pogane?Labbtec wrote:Da hoce neko ispast iz ove grupe:Dule,Sha,Ljuba,gej patuljak Filip,Stanija i njen ker,poganijih ljudi ne vidih odavno..
Pa jebote, ova Saska je zlo od zene.
- amiliana
-
Labbtec
#2543 Re: Farma
Mogu im se i one komotno pridruzit al ova gore mi grupa posebno iritantna,,imaju u sebi neki hinjaluk podmukli....dječak sa šibicama wrote:A sta su Saska, Vesna, Zlorica, nisu pogane?Labbtec wrote:Da hoce neko ispast iz ove grupe:Dule,Sha,Ljuba,gej patuljak Filip,Stanija i njen ker,poganijih ljudi ne vidih odavno..
Pa jebote, ova Saska je zlo od zene.
-
dječak sa šibicama
#2544 Re: Farma
Jovana i Stanija su u sustini iste.
Mala je prostakusa svoje vrste, fackala se sa shabanom, pa je on odbio... onda je nesto obigravala oko Mikija
i na kraju se usidrila kod Danijela. On se zacopao, a meni se cini da ce ga nogirati cim taktika "mi smo par, ne dirajte nas, imajte srca vidite kako smo slatki" prestane djelovati.
Slatka je, radisna, ali njen stil je odbojan.
Takodje, njeno surovanje sa Vesnom i Saskom, ogovaranje, opanjkavanje, ko da je starmala. A Saska, rijetko vidjeno govno od covjeka, Goca oprala ves Hakiju jer decko ne zna, a ova "sto si prala, ko ga jebe, neka mu se ubudza". Da ne govorim o onom njenom koketiranju sa Fickom, pa kad je vidjela da ta prica nece biti odigrana, onda je pokazala prostacko lice.
Uzas od ljudi.
Mala je prostakusa svoje vrste, fackala se sa shabanom, pa je on odbio... onda je nesto obigravala oko Mikija
Slatka je, radisna, ali njen stil je odbojan.
Takodje, njeno surovanje sa Vesnom i Saskom, ogovaranje, opanjkavanje, ko da je starmala. A Saska, rijetko vidjeno govno od covjeka, Goca oprala ves Hakiju jer decko ne zna, a ova "sto si prala, ko ga jebe, neka mu se ubudza". Da ne govorim o onom njenom koketiranju sa Fickom, pa kad je vidjela da ta prica nece biti odigrana, onda je pokazala prostacko lice.
Uzas od ljudi.
- Neradnik
#2545 Re: Farma
Odron odron...
koliko sam upucen stanija ga jos nije primila od filipa a ova jovanka jest od crnogorca sto znaci da je ipak jebeniji igrac od stanije.
koliko sam upucen stanija ga jos nije primila od filipa a ova jovanka jest od crnogorca sto znaci da je ipak jebeniji igrac od stanije.
-
dječak sa šibicama
#2546 Re: Farma
Ono izmedju Jovane i Danijela nije vidjelo sexa... ona ga zajahala a na njoj trenerka, na njemu trenerka.Gospodin_bez_kravate wrote:Odron odron...
Ako su kroz pantole, onda svaka cast
- amiliana
#2548 Re: Farma
Ljuba Moljac wrote:pantole sluze kao kondomi
- karanana
#2549 Re: Farma
meni se jednu noc ucinilo kao i da ga je filip pristavljo staniji, ali vjerovatno nije. lezali su i ona je okrenula guzu prema njemu i bilo je pomjeranja dole ispod pokrivaca i on je cesto dizao pokrivac i gledao sta se desava dole.
- P308
#2550 Re: Farma
http://www.scandal.rs/samo-jos-seks-da- ... o-staniju/karanana wrote:meni se jednu noc ucinilo kao i da ga je filip pristavljo staniji, ali vjerovatno nije. lezali su i ona je okrenula guzu prema njemu i bilo je pomjeranja dole ispod pokrivaca i on je cesto dizao pokrivac i gledao sta se desava dole.
Ovo?