Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma neka Stane sada, neka kasni i radi šta hoće!
Kada je sinoć bila sa Memom, samo mi je bilo da ne pobijedi ona!
Memo je pokazao potpuno svoju emociju i bio je presrećan dok je mislio da je uzeo 2. mjesto. Dopao mi se istinski i stvarno mi je jako drago da je pobijedio.
Kir Janja wrote:
prvo pa umalo musko… sve ti je to ko bonbona, ali je zakljucak
upravo taj princip linije manjeg otpora je i kriv za to sto sada jos i moras sam sebi pjevusiti kakvu romanticnu pjesmicu dok nemilice primas. nije kasno, nikad.
mislim da je buđenje zakasnilo. crta je pređena, karta jednom pravcu kupljena.
a uostalom, ovo još nije dno.
dno je kad stanije, ave, nikolićke dobiju...
l. pozdrav.
ja koja je ovo zayebancija kakvi likovi sumanuti se javljaju....ona neka poce pricu o nekom ubijanju srpske djece ....ova jadna voditeljica se slomi da drži na nekom nivou citav ovaj cirkus
Kir Janja wrote:
prvo pa umalo musko… sve ti je to ko bonbona, ali je zakljucak
upravo taj princip linije manjeg otpora je i kriv za to sto sada jos i moras sam sebi pjevusiti kakvu romanticnu pjesmicu dok nemilice primas. nije kasno, nikad.
mislim da je buđenje zakasnilo. crta je pređena, karta jednom pravcu kupljena.
a uostalom, ovo još nije dno.
dno je kad stanije, ave, nikolićke dobiju...
l. pozdrav.
dječak sa šibicama wrote:Glas Srbije.... svaki drugi sovinist, oni su sjebani do balcaka zbog memine pobjede, srpska silikonska princeza sa osmjehom odmahuje.
Buduci da je ova sezona Farme gotova dalja potreba za temom ne postoji.
Ja sam imala namjeru temu ostaviti jos par dana ali buduci da ste nastavili po starom i pored mog jutrosnjeg ciscenja, tema ide pod kljuc i ne otvarajte nove teme jer ce iste biti zakljucane.
Sve prijave kojih srecom ne fali cu pregledati i ako bude banova objaviti ih ovdje.