Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Mustang1

#18326 Re: Farma

Post by Mustang1 »

andr0id wrote:
Samo grudi. Straznjicu je sex dotjerao. Visina zadovoljava. Vilica i ostalo ok. Kako god.. svakom muskarcu je upala u oko. Ma da je par krpica cini savrsenom.ali je ipak bomba. Straznjica da ne govorim. Ne gleda mi se niti me vise interesuje. Ali je bolja od sve jedne bila. Fizicki naravno. A to fufica.. mislim da je vecih fufica od nje bilo na farmi.. a cak i djecu imaju..

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Jel me zajebajes ? :D
Igbala

#18327 Re: Farma

Post by Igbala »

andr0id wrote:
Igbala wrote:
andr0id wrote:Sto je na njoj pvc osim grudi? To ti procitala negdje naslov gdje je neka zavidna kucka provocira pa se sad i ti kacis za to. Daj svoje misljenje. Ne tudje.

Bog joj dao ljepotu. Povecala grudi. Putuje zivi radi provodi se dotjeruje se oblaci se..lijepa zgodna.. ljepsa od mnogih. Dok nekima slauf raste na stomaku... ona fenomenalno izgleda..

Je li fufica.. ti to neznas.. dala ili ne dala.. proglasit ce je fuficom.. ali opet je odlicna

Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.
Ako je tebi zgodna, metar i žilet, kratke noge, ok, uživaj i gledaj.
Po mojoj procjeni, ona nije dobra žeMska i tako.
Samo grudi. Straznjicu je sex dotjerao. Visina zadovoljava. Vilica i ostalo ok. Kako god.. svakom muskarcu je upala u oko. Ma da je par krpica cini savrsenom.ali je ipak bomba. Straznjica da ne govorim. Ne gleda mi se niti me vise interesuje. Ali je bolja od sve jedne bila. Fizicki naravno. A to fufica.. mislim da je vecih fufica od nje bilo na farmi.. a cak i djecu imaju..

Ako je tebi ok njena visina, onda si i ti patuljak :skoljka:
Na žurkama je bilo itekako dobrih žeMskih, što ona za moj pojam nije.
Djubre_

#18328 Re: Farma

Post by Djubre_ »

Igbala wrote:
andr0id wrote:
Igbala wrote: Stražnjica, grudi, kosa, vilica, osmijeh, cvijetni stajling, proračunatost, maltretiranje fgfdha i još mnogo toga što mi se ne sviđa.
Ako je tebi zgodna, metar i žilet, kratke noge, ok, uživaj i gledaj.
Po mojoj procjeni, ona nije dobra žeMska i tako.

Ako je tebi ok njena visina, onda si i ti patuljak :skoljka:
Na žurkama je bilo itekako dobrih žeMskih, što ona za moj pojam nije.
Visina..? Manje bitna. Grudi, straznjica i lice.. to je bitno kod vanjskog izgleda. Vecinom ste i manje. :x

Igbala

#18329 Re: Farma

Post by Igbala »

andr0id wrote:
Eto ti si bez sminke ljepsa :lol:

Ja se šminkam samo kad na neku svadbu idem, zar nisi čuo kad je Eki rekao u studiju, kad mu je voditeljica žaba dala kozmetiku Aura. :lol:
Djubre_

#18330 Re: Farma

Post by Djubre_ »

Hahahaha :lol:

Odoh spavat. Slucajno ja uleti na ovu temu. Pozz

lijan

#18331 Re: Farma

Post by lijan »

aldinjo

#18332 Re: Farma

Post by aldinjo »

Jeli istina da se nije moglo iz Amerike glasati?
Kal El

#18333 Re: Farma

Post by Kal El »

aldinjo wrote:Jeli istina da se nije moglo iz Amerike glasati?
Jeste

Sent from my LT26i using Tapatalk 4 Beta
aldinjo

#18334 Re: Farma

Post by aldinjo »

Kal El wrote:
Jeste

Pa sad mi je tek jasno koliko je Ekrem imao manje glasova zbog toga. :-)
lijan

#18335 Re: Farma

Post by lijan »

Polomi je Memo

Kal El

#18336 Re: Farma

Post by Kal El »

aldinjo wrote:
Kal El wrote:
Jeste

Pa sad mi je tek jasno koliko je Ekrem imao manje glasova zbog toga. :-)
Pa dobro,ali mozda su ti njegovi imali crnogorske brojeve ili neke druge :) Eki vazda kad je pozdravljao govorio da su cesto u CG..
Ali Ekrem je dosta fanova iz Srbije izgubio sa svojom pricom.

Kal El

#18337 Re: Farma

Post by Kal El »

Memo Legendo ! Laku "noc"

zilog

#18338 Re: Farma

Post by zilog »

iscrtani čovek wrote:Voleo bi da jedna Farma bude organizovana i u BIH, pa da vidim kakvi bi vi bili domaćini. Da li bi neko odavde na ,,vašoj'' farmi mogao da nosi svoju nošnju, šal Zvezde ili Partizana, da peva pesme o Srbiji, a da ne bude u roku od pet minuta proglašen četnikom ?
MOZE, 8-)
ali da se ta farma u Srbiji emituje sa televizije ciji je vlasnik "Bosnjo" iz Sarajeva. "Pobedniku" bi gazda licno Svilen konac odsvirao. 8-)
muha_sa

#18339 Re: Farma

Post by muha_sa »

dječak sa šibicama wrote:On ce bar castiti farmere, Stanija bi sve odnijela u ameriku :D

Sad bar vidite da nema stimanja :D ne smiju oni to, pokusali su napraviti ljubavnu pricu od farme, ali nista od toga.
dobro jutro :-D
napisaste od sinoc roman koji evo pola sata citam a još ne dodjoh ni do pola :lol: :lol:

izvinjenje Pinku u moje ime pošto sam bio ubjedjen da su naštimali SRaniji, toliko su je forsirali da sam takav dojam steko al eto--ne dade im se :lol:

gong oznaci kraj glasanja a meni nestade struje :lol: :lol:
jedno desetak minuta nije bilo al dodje taman pred proglašenje :) odgledah dizanje ruke i slavlje :-D

cestitke Memi a bogme i glasacima :-D
neocekivana_sila

#18340 Re: Farma

Post by neocekivana_sila »

e da mi je neko pričao da ću uopšte glasati za reality, i to za Memu. :D :D :D

Ne samo ja, mnogi ljudi su se nešto aktivirali za Bosnu pa kako god, Maca npr. nije probudio želju da iko ima išta s reality-em. Gile, reprezentacija, JMBG ili ko zna šta.
Još samo da nije bio sitan, ali hajde sad.

:bih: :bih: :bih: :bih:
Lekler

#18341 Re: Farma

Post by Lekler »

Cestitke Memi na pobjedi iako sam navijao za Gocu,nije mi krivo sto je Memis pobjedio,jbga bio je koliko toliko zanimljiv.I sigurno nikada vise necu gledati ovo smece od televijzije i show-a 100% i ovaj sam pratio vise preko foruma nego ovako ali stas'
MOSALJOZE

#18342 Re: Farma

Post by MOSALJOZE »

Dobar je Memo... :bih:
kremali

#18343 Re: Farma

Post by kremali »

Ovi rijalitiji samo služe da se u regionu pojačaju i opravdaju stereotipci o glupom Muji i Sulji, tj glupim Bosnjacima ali koji su, eto, raja.

Uvijek izaberu neke klošare, seljake ili retardirane maloumnike (Lignjoslav, onaj sto je poginuo iz Tuzle, Memo, Ekrem, Adnan, "najpoželjniji neženja" iz Sarajeva, onaj tranvestit) neprestano tako stvarajuci i sireći SVOJU i iskrivljenu sliku o muslimanima na Balkanu kao sto su to nekad radile europske zemlje sa svojim kolonijama.

Vidim budale slave Meminu pobjedu. Ne shvaćaju da je sigurno preko milijun poziva za ova 3 mjeseca otislo iz Bosne u Pink (tj Srbiji). Osim toga, Pink je jos vise ucvrstio svoju poziciju u BiH. Ocekujem da naredne sezone Zvezde Granda, Veliki Brat i Farma imaju jos vecu gledanost, da se Ceca i Aca jos vise slusaju itd
StrelacAB80

#18344 Re: Farma

Post by StrelacAB80 »

Svaka cast za Memu i njegovu pobjedu,uzivaj Memo,50 000 je "leglo" -ce "leci" na racun ;),i laganice! ;)

Pametno "odigrano" od strane pink produkcije u "dogovoru" sa Memom ;)

I naravno,slazem se sa komentarom iznad,ljudi su glupi! Zaista!

I sto je najzalosnije,a ovo sam citao u nekom stampanom mediju,i ziva je istina,kada se glasalo za Gileta(svaka cast Giletu kao covjeku),narod je za 1.sat vremena poslao poruka u vrijednosti 100 000 km i vise,a da je trebalo za sat vremena skupiti bolesnom djetetu za operacije hitno,kao sto su svakodnevni apeli,narod ne bi ni za mjesec dana poslao toliko poruka,jer ne zeli,narodu nije to zanimljivo,da spasu zivot nekome,itd,i sl... Sramite se! Sramota,tuga!
...............................................................................................................................................

Samo par od mnogobrojnih komentara blic.rs,itd,i sl:

komentar sa blic android Popovic
Ponedeljak, 08. 07. 2013. 00:09h
neregistrovan korisnik
Pinku je stalo do popularnosti u BiH. Pobednik Zvezda granda je odatle, a izgleda i pobednik Farme. Los ukus nema granice.
...............................................................................

"NIKO
Ponedeljak, 08. 07. 2013. 00:21h
neregistrovan korisnik
Mitrovic osvaja bosansko trziste. Iz istog razloga je u Zvezdama granda pobedio takmicar iz BiH. I sad pricajte kako je sve bilo fer. Teska namestaljka za naivne ljude!"....
Sabirni centar

#18345 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

StrelacAB80 wrote:Svaka cast za Memu i njegovu pobjedu,uzivaj Memo,50 000 je "leglo" -ce "leci" na racun ;),i laganice! ;)

Pametno "odigrano" od strane pink produkcije u "dogovoru" sa Memom ;)

I naravno,slazem se sa komentarom iznad,ljudi su glupi! Zaista!

I sto je najzalosnije,a ovo sam citao u nekom stampanom mediju,i ziva je istina,kada se glasalo za Gileta(svaka cast Giletu kao covjeku),narod je za 1.sat vremena poslao poruka u vrijednosti 100 000 km i vise,a da je trebalo za sat vremena skupiti bolesnom djetetu za operacije hitno,kao sto su svakodnevni apeli,narod ne bi ni za mjesec dana poslao toliko poruka,jer ne zeli,narodu nije to zanimljivo,da spasu zivot nekome,itd,i sl... Sramite se! Sramota,tuga!
...............................................................................................................................................

Samo par od mnogobrojnih komentara blic.rs,itd,i sl:

komentar sa blic android Popovic
Ponedeljak, 08. 07. 2013. 00:09h
neregistrovan korisnik
Pinku je stalo do popularnosti u BiH. Pobednik Zvezda granda je odatle, a izgleda i pobednik Farme. Los ukus nema granice.
...............................................................................

"NIKO
Ponedeljak, 08. 07. 2013. 00:21h
neregistrovan korisnik
Mitrovic osvaja bosansko trziste. Iz istog razloga je u Zvezdama granda pobedio takmicar iz BiH. I sad pricajte kako je sve bilo fer. Teska namestaljka za naivne ljude!"....
:shock: :lol: :lol: :lol:
Image

Memo svaka čast! :bih: :bih:
Comrad

#18347 Re: Farma

Post by Comrad »

Memo je pobjedio zbog cinjenice da u Srbiji popluarnost farme opada. Pink zeli nova trzista, pa me tako ne bi cudilo da se sljedeca farma organizuje u BiH.

Sve je do onih 0.59 feninga koje budale zovu i trose. Ja taj mentalni sklop nikad necu skontati, ali hajd.

Mitrovic prepametan, igra igru velikih brojeva. Ide u regiju, logicno je da ce vise glasova tj. 59 feninga nakupiti od 20+ miliona ljudi, nego od 7-8 milinoa.

Bravo za Mitrovica AKA 59 Cent :thumbup:

A ovce glasajte i dalje i 'osvajajte BG' :lol: :lol: :lol: :lol: :-)
StrelacAB80

#18348 Re: Farma

Post by StrelacAB80 »

Comrad wrote:Memo je pobjedio zbog cinjenice da u Srbiji popluarnost farme opada. Pink zeli nova trzista, pa me tako ne bi cudilo da se sljedeca farma organizuje u BiH.

Sve je do onih 0.59 feninga koje budale zovu i trose. Ja taj mentalni sklop nikad necu skontati, ali hajd.

Mitrovic prepametan, igra igru velikih brojeva. Ide u regiju, logicno je da ce vise glasova tj. 59 feninga nakupiti od 20+ miliona ljudi, nego od 7-8 milinoa.

Bravo za Mitrovica AKA 59 Cent :thumbup:

A ovce glasajte i dalje i 'osvajajte BG' :lol: :lol: :lol: :lol: :-)

To je sustina! Naravno da im je trebao 1 bosanac u farmi,da bi pokupili milione iz BiH,jer ovako sve srbijanski ucesnici,ne bi imali tolike koristi od sms_a,i dalje,dogovori,pregovori,50 000 ,itd,. isl....eee,moji ljudi,nego slijedeci apel za pomoc djetetu nekome za operacije,pa posaljite toliki novac za operaciju za sat vremena. Sramota! I ponavljam,u svom prvom postu gore,naravno da mi je od srca drago za Memu,bas zbog onih dusmana,Vesne Irvas,Mine Kostic,itd,itd.... Naravno da mi je drago,ali "druga prica" se "vrti" u pozadini!
Last edited by StrelacAB80 on 08/07/2013 10:09, edited 4 times in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#18349 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Memo je pobijedio zato što je imao najviše glasova. Tačka.
Dalje, diskusrs njegovog prijatelja koji je došao iz Sarajeva :thumbup: , Ša mu je pomogao tokom boravka, Vesna mu je pomogla kad je spomenula Sarajevo tad sam ga prvi put glasala i ona nesretna pjevaljka MIna je pomogla da proradi inat.
Ovdje mu je pomogao @dječak sa šibicama, jer nas je suptilno ubijedio da se ima navijati za Memu iz Sarajeva.
Bravo Memo :thumbup: :bih:
Još kad su sinoć zapjevali "Bosno moja"...baš damu ..

btw... Čujem da je danas Oliveru dženaza.. hoćel ko ić :D
Mračajski proto

#18350 Re: Farma

Post by Mračajski proto »

A šta reče ta PVC sisulja pa ste svi kivni na nju?
Locked