Koja si ti ljisicalijan wrote:
Farma
Moderator: anex
- Havatar
#17376 Re: Farma
- P308
#17377 Re: Farma
KatarinaKosaca wrote:Zanimljivo je kako prorade seoski geni pa Radojka favorit. Reče i onaj političar sinoć kako je Radojka rasturila kad je uz inat Eremu dala Memi štapić, kao ako je Ekrem Memi brat i ona je Staniji..
Ove regionalne šovove treba praviti ili da bude pola pola učesnika iz svije zemlje (kao što je bilo u surviveru srbija Hrvatska) ili na ignore što se BIH tiče.. Čitati takav izliv mržnje prema Bošnjacima na srpskim portalima je degutantno. Najjače je da je Memo ubijao Srbe po Sarajevu, a po svakoj računici tad je imao 10-11 godina kad je bio rat
Je li fkt neko pisao da je Memo ubijao
- Havatar
#17378 Re: Farma
Danijel: Stanija i Filip neće biti na mojoj svadbi!
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... joj-svadbi
SKUĆILI SE: Daria i Sale kupili stan od 200.000 evra
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... 00000-evra
KO ĆE SVE BITI U "FARMI 5": Suzana Mančić u Lisoviću
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... u-lisovicu
STANIMETAR!
http://www.pulsonline.rs/s-neba-pa-u-re ... stanimetar
http://www.pulsonline.rs/farma-4/sva-de ... joj-svadbi
SKUĆILI SE: Daria i Sale kupili stan od 200.000 evra
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... 00000-evra
KO ĆE SVE BITI U "FARMI 5": Suzana Mančić u Lisoviću
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... u-lisovicu
STANIMETAR!
http://www.pulsonline.rs/s-neba-pa-u-re ... stanimetar
- insomnia78
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#17380 Re: Farma
Da, daP308 wrote:e li fkt neko pisao da je Memo ubijaoKoji bolesnici, covjece!
- vozdrica
#17383 Re: Farma
Ode ekrem u historiju cudo ga nisu ranije izbacili.Zahvaljuci njegovom lajanju se ono juce desilo.Pobjedit svakako nije mogao jer nije ni zasluzio.Seljacina.Sinoc mitrovica kaze onoj da mu zovu ma sjedi dole seljacino i budi zahvalan sto si ko anonimac dovde doguro.
-
Pescanik
#17384 Re: Farma
vozdrica wrote:Ode ekrem u historiju cudo ga nisu ranije izbacili.Zahvaljuci njegovom lajanju se ono juce desilo.Pobjedit svakako nije mogao jer nije ni zasluzio.Seljacina.Sinoc mitrovica kaze onoj da mu zovu ma sjedi dole seljacino i budi zahvalan sto si ko anonimac dovde doguro.
-
Igbala
#17385 Re: Farma
PescanikPescanik wrote:vozdrica wrote:Ode ekrem u historiju cudo ga nisu ranije izbacili.Zahvaljuci njegovom lajanju se ono juce desilo.Pobjedit svakako nije mogao jer nije ni zasluzio.Seljacina.Sinoc mitrovica kaze onoj da mu zovu ma sjedi dole seljacino i budi zahvalan sto si ko anonimac dovde doguro.
-
RtrnOfSalisbury
#17386 Re: Farma
haj da i ja reknem koju:
malo sam gledo i ne znam kako se to i sta boduje, jel namjesteno il nije, vjerovatno se broje glasovi pa se onda dostimava prema potrebi ili tako nekako. uglavnom od ovije sest ima za svakog ponesto. ja licno i personalno ne vidim sta tu radi stanojka i ona zvezda od granda tj. ne vidim ih ko pobjednike. spekulise se da ce stanojka dobit emisiju, lice sa i za tv itd. zbilja tesko mi je zamislit tu emisiju dje ce ona bit voditelj, malo sam gledo sta prica sa svog momka: razumeees breee, tripujes se i pusti me breeee, do jaja breeee, napusis ga i tripujes breee pusti me na miru, razumes; rekla sam ti kad je on rekao breee a ti nista breeee. kako mozes breeeee, pa iskuliraj, nisi rekao da sam ja rekla, tripujes se bez razloga breee, kuliras bree a ne treba razumes. ja brale nista ne razumijem ali sam uspio nac emisiju za nju. rtl je imo izmedju 3 i sest ujutro onaj kamin dje gori vatra i stanojka bi mogla dobit tu emisiju, da je parkiraju na neku fotelju kraj kamina i tako nek tri sata bude pored vatre, ne mora nista pricat a (ogromne) dojke bi pravile igru svjetla i sjene kraj kamina na zidovima
ona zvezda od granda je valjda tude za mlade glasace: da i oni konja (pored kobile) za trku imaju. od ovo cetvero imamo intelektualce: slikara i repera (koji znaju sve hiteve sa estradu), morebit da bi i pikaso da je ziv znao sve te hitove a morebit da bi im i omote crto-ko ce ga znat. za ruralnu okolinu imamo radojku a i jos jednu izvodjacicu narodnije pjesmi, radnicu, vrijednicu, kucanicu, iskrenu i postenu kojoj nije stalo do nagrade
zanimljivo.
jos bi dodo fux notu glede djipsi minke i ekrema. neki bih patrijoti tvrde da su u bukvarima za osnovce mujo, haso, suljo i co. uvijek prikazivati ko nepismeni, glupi, tupi, prljavi, ruzni i zli. a ovi ostali ko pametni, cisti, vrijedni itd. i da ce oni to promijeniti. e sad kakve to ima veze sa ekremom ne bih znao rijet ali u nekoj buducoj farmi morebit da dovedu nekog invalida bez nogu i daju mu zadatak da trci tri kruga oko farme, ne bi me iznenadilo. a djipsi minki je lako, ne mora na kvarcanje i suncanje, jebote u startu je dobra iljadu ojra.
ako pozovu nikolu nikica mogli bi vala i kemuru malovcica, samo morali bi se malo modernizovat: ono znas: do jaja breee, tripuju se, napusio si ga breee, kraj svijeta, nema dalje, ono mislim ja kazem da on kaze a ti ne kazes breee, do jaja, ima neke tripove jebote raumes kad ga je ona napusila on samo suti ko icka raumes, nije breee pa to je do jaja kraj sveta nema dalje ...
malo sam gledo i ne znam kako se to i sta boduje, jel namjesteno il nije, vjerovatno se broje glasovi pa se onda dostimava prema potrebi ili tako nekako. uglavnom od ovije sest ima za svakog ponesto. ja licno i personalno ne vidim sta tu radi stanojka i ona zvezda od granda tj. ne vidim ih ko pobjednike. spekulise se da ce stanojka dobit emisiju, lice sa i za tv itd. zbilja tesko mi je zamislit tu emisiju dje ce ona bit voditelj, malo sam gledo sta prica sa svog momka: razumeees breee, tripujes se i pusti me breeee, do jaja breeee, napusis ga i tripujes breee pusti me na miru, razumes; rekla sam ti kad je on rekao breee a ti nista breeee. kako mozes breeeee, pa iskuliraj, nisi rekao da sam ja rekla, tripujes se bez razloga breee, kuliras bree a ne treba razumes. ja brale nista ne razumijem ali sam uspio nac emisiju za nju. rtl je imo izmedju 3 i sest ujutro onaj kamin dje gori vatra i stanojka bi mogla dobit tu emisiju, da je parkiraju na neku fotelju kraj kamina i tako nek tri sata bude pored vatre, ne mora nista pricat a (ogromne) dojke bi pravile igru svjetla i sjene kraj kamina na zidovima
jos bi dodo fux notu glede djipsi minke i ekrema. neki bih patrijoti tvrde da su u bukvarima za osnovce mujo, haso, suljo i co. uvijek prikazivati ko nepismeni, glupi, tupi, prljavi, ruzni i zli. a ovi ostali ko pametni, cisti, vrijedni itd. i da ce oni to promijeniti. e sad kakve to ima veze sa ekremom ne bih znao rijet ali u nekoj buducoj farmi morebit da dovedu nekog invalida bez nogu i daju mu zadatak da trci tri kruga oko farme, ne bi me iznenadilo. a djipsi minki je lako, ne mora na kvarcanje i suncanje, jebote u startu je dobra iljadu ojra.
ako pozovu nikolu nikica mogli bi vala i kemuru malovcica, samo morali bi se malo modernizovat: ono znas: do jaja breee, tripuju se, napusio si ga breee, kraj svijeta, nema dalje, ono mislim ja kazem da on kaze a ti ne kazes breee, do jaja, ima neke tripove jebote raumes kad ga je ona napusila on samo suti ko icka raumes, nije breee pa to je do jaja kraj sveta nema dalje ...
- Partijaner
#17387 Re: Farma
U sljedecu farmu treba uvest Zmaja od Sipova i Kaleta gospodara vremena eh to bi bio show.

-
Igbala
#17388 Re: Farma
Pescanik wrote:
Moraju njega pitati "a zašto Memo" i zna li sad ko je Đoković
- Lillium_lilly
- kandelabar
#17390 Re: Farma
Stvarno bezobrazluk sinoc ono ponasanje u studiju MIne i onog nacionaliste politicara..Izdizu jednu RAdojku koja je 3mj samo mjesila hljeb,a za Ekrema je dundara moze je preje bat kako hoce čak je i krava zaradila mastitis od njene muže znači nije naučila za svoga zivota ni da pomuze kravu..
Ekrem nije iskvaren covjek to sto je pozdravio Tačija,sto je pitao sta pjeva DJokovic ili vec da ne zna ko je CEca mislim da mu ne treba uzeti za zlo ali naravno ljudi su jedva docekali da ga popljuju jer im je krivo sto "nepismeni musliman" ima toliku popularnost i da njihove školovane VIP-ovce sje be u sekundi..Samo da vidim kome ce se smijati u septembru
Ekrem nije iskvaren covjek to sto je pozdravio Tačija,sto je pitao sta pjeva DJokovic ili vec da ne zna ko je CEca mislim da mu ne treba uzeti za zlo ali naravno ljudi su jedva docekali da ga popljuju jer im je krivo sto "nepismeni musliman" ima toliku popularnost i da njihove školovane VIP-ovce sje be u sekundi..Samo da vidim kome ce se smijati u septembru
-
Igbala
#17391 Re: Farma
kandelabar wrote:Stvarno bezobrazluk sinoc ono ponasanje u studiju MIne i onog nacionaliste politicara..Izdizu jednu RAdojku koja je 3mj samo mjesila hljeb,a za Ekrema je dundara moze je preje bat kako hoce čak je i krava zaradila mastitis od njene muže znači nije naučila za svoga zivota ni da pomuze kravu..
To je taj Ekijev čok
-
Igbala
- Havatar
-
Igbala
#17394 Re: Farma
Ode Hrvatska u EU
Bosna u Brazil
A Srbija u Kakanj da sluša Gileta

Bosna u Brazil
A Srbija u Kakanj da sluša Gileta
-
kremali
#17395 Re: Farma
Da bas evo citam fanovi iz Nisa i Kragujevca dolaze autobusima da slusaju Gileta.
Ocekuje se veliki broj ljudi sa svih kontinenata da vide ovo cudo
- amiliana
#17396 Re: Farma
I bit ce Giletova cura Aleksandra Prijovic 
-
Igbala
#17397 Re: Farma
kremali wrote:Da bas evo citam fanovi iz Nisa i Kragujevca dolaze autobusima da slusaju Gileta.
Kiša će im napraviti dodatnu atmosferu
Tako će možda dolaziti i u čevabdžinicu Meminog punca
http://www.ekskluziva.ba/PODRSKA-Sarajl ... 32881.html
-
Igbala
#17398 Re: Farma
Gleda li danas neko farmu, dešava li se šta zanimljivo 
- Havatar
#17399 Re: Farma
Nema nista samo cekaju kraj , pripremaju se za nocas i takoIgbala wrote:Gleda li danas neko farmu, dešava li se šta zanimljivo
- vozdrica
#17400 Re: Farma
leze diraju se po spolnim organima