Ja, a zasto ispod moga postaIgbala wrote:furaju se na Fiću sa ovim, kada im se obraća Irvasobmana wrote:Sta bla bla djecacedječak sa šibicama wrote:bla bla bla
Nisam ja irvas,ja sam zec,12345...o izvini tata
Moderator: anex
Ja, a zasto ispod moga postaIgbala wrote:furaju se na Fiću sa ovim, kada im se obraća Irvasobmana wrote:Sta bla bla djecacedječak sa šibicama wrote:bla bla bla
dugo će trajati ovo između Ljube i Zoricekaranana wrote:ohoho...
a ja taman htio komentarisati kako je veceras dosadno.
uvijek nešto lupka, kucka, vrti...unervozi se od njih, smor do smorakaranana wrote:trandza bi je nokautirala poluudarcem.
sto je memo nesto nervozan. udara u stol.
Pitao ga Eki kako mu je na farmi, fale li mu njegovi, i poceo Memo "meni je super sa vama, ja bi mogao ovako da se zezam sa vama 7 godina, ali nekad mi dodje misao, sta li rade moja Lejla i Ajan, pitam se hoce li me sincic zaboraviti"VenomousV wrote:sto, sta je to memo pric'o?
ja sam primijetila da se češljala i sve dlake iz češlja/četke bacila na pod...pogandječak sa šibicama wrote:I jos da dodam, vidim niko nije primjetio, neki dan stanojka regularno uze noz i zarovi po onom stolu, ispisa svoje ime od 20 cm, kamere snimaju, stanojka rovi li rovi... ko da joj je babovina.