Dobar danlijan wrote:
Nekad davno sam gledala njen video,nastup slican,ali je vidno bila pod uticajem droge,alkohola..sta li vec
...a ovdje....na cemu je
Moderator: anex
Dobar danlijan wrote:
Nisu se baš posvađali, nego Ekrem misli kako se Vendiju sviđa Miki, kaže i Goci B. se on sviđa pa mu krivo.Havatar wrote:Miki i Vendi su se posvadjali posto je ona za njega napolju izjavila da je intelektualno biciklista sa vunenim carapama a ovo za Ekrema i Vendi ne znam ni da su se posvadili .HARIS96 wrote:@Igbala jesi ispratila do kraja Farmu ??
Zasto su se Ekrem i Vendi posvadjali ?
Zasto su se Miki i Vendi sukobili ??
Meni nista nije jasno
REAL MADRID CFC wrote:imam dojavu iz pinka da danas ispada stanija
astrid wrote:Dobar danlijan wrote:![]()
![]()
Nekad davno sam gledala njen video,nastup slican,ali je vidno bila pod uticajem droge,alkohola..sta li vec![]()
...a ovdje....na cemu je
astrid wrote:REAL MADRID CFC wrote:imam dojavu iz pinka da danas ispada stanija
Havatar wrote:vira wrote:forumasiili dobar dan kako hocete
Havatar wrote:Igbala wrote:
Današnje vijesti na bg portalima, garant treba glasova za pjevače pa malo pusti ovakve vijesti a možda im je izvor ovaj madridist sa forumaPublika proteklih nedelju dana najviše glasa za Filipa i Memu. Stanija drži treće mesto,
TheWatcher wrote:RTV Pink
VECERAS ISPADAJU DVA FARMERA.
bice zanimljivo
Radojka i ...TheWatcher wrote:RTV Pink
VECERAS ISPADAJU DVA FARMERA.
bice zanimljivo
Nista ti vise nevjerujemoREAL MADRID CFC wrote:imam dojavu iz pinka da danas ispada stanija
Pijan ko zemljaIgbala wrote:Jesu ovo Ekremu pustili kuća pos'o, a on počeo nešto drugo pjevati pa mu ovi govore koja je pjesma
![]()
![]()
![]()
![]()