Samo su to rekli ,on kao ,kako to ,ja mislio samo 1 sedmicuDead Man Walking wrote:Sta su rekli, zasto Cemo nije mogao za slugu?
U tom fazonu nesto
Moderator: anex
Samo su to rekli ,on kao ,kako to ,ja mislio samo 1 sedmicuDead Man Walking wrote:Sta su rekli, zasto Cemo nije mogao za slugu?
Požega zapadna Srbija, Zlatiborski okrug. Mokra Gora, Kusta, fazoni .... zato je i igrala kod njega.KatarinaKosaca wrote:Mislim da je iz Crne Gore, a kako živi u Bgd, priča polu ekavski.. pa ispadne ta nesretna kombinacija naglaska.
pa troje će ih biti u dueluobmana wrote:A možda ih bude opet troje u duelu ima valjda i onaj sa najmanje glasova.Igbala wrote:Ćemo ne može za slugu...Ekrem slugajoj cirkusa, Ekrem neće...evo svađe
Vesna hahaha
Marija znači ispada
Goca neki izmišljeni portparol
Vesna će dobiti više štapića
Možda bas čita bude treći pa ako prodje onda će reci da je bio na zadatku
i da je sada punopravni član.
Bravo ti ga bate
neće Ekrem još ispasti, kakvo štimanje glasova, gledanost bi se smanjilaobmana wrote:Pa možda ne može za slugu,ali mogu reci da je imao najmanje glasova.
Sve se stima,pa kako ne i ovaj polu-nastimani shou.
Ma da,za cemu, a kako nije nastimano sinoc emisija na pinku javljaju se gledaoci i 97% zeli da zorica ide vaniIgbala wrote:neće Ekrem još ispasti, kakvo štimanje glasova, gledanost bi se smanjilaobmana wrote:Pa možda ne može za slugu,ali mogu reci da je imao najmanje glasova.
Sve se stima,pa kako ne i ovaj polu-nastimani shou.
neće Ekrem ni u arenu otići, Vesna će dobiti više štapića
ovo je samo da se šovovi prave, Ekrem da se ljuti
a to ti za Ćemu govoriš, sorry
Nemoj tako bateGospodin_bez_kravate wrote:joj jevrića da ga hoce izbacit volio bih vise nego ista
ha?Gospodin_bez_kravate wrote:joj jevrića da ga hoce izbacit volio bih vise nego ista
karanana wrote:ha?Gospodin_bez_kravate wrote:joj jevrića da ga hoce izbacit volio bih vise nego ista
nemoj zaebavat.
Nagovorit ce njega produkcija da bude sluga,a i da je odma pristao ne bi isao u duel.Kal El wrote:@obmana
Ma većina poruka se vrti u krug stalno
Trebao je Silikonku ili njenog psa staviti,a on po ekiju..uh nikad ga onakog ljutog nisam vidio i opet će biti dosadno,jer eki će se čuvati da ne pravi belaj da ne bi dobio štapiće ,al ako večeras ostane na farmi...ako bude legao u sobi,gotovo mu je, vjeruj te.
U 23:35 počinje na Pinku a u 23:53 na PinkBH
KatarinaKosaca wrote:Jel još ljut, gleda li ko uživo? Mada, fakat, ovo mu je treći put da je sluga, tek završio prošlu sedmicu ne bi nikom bilo pravo, ruku na srce. Ša izjavi da je farma krenula niz brdo što su on i Ljuba bili sluge![]()
![]()
Nego, sumnjam baš da će izaći, jer koliko znam u ugovoru za dobrovoljni izlazak ili namjerno kršenje pravila ne samo da ne dobivaju dnevnice nego još love trebaju dati. Zato se toliko i čuvaju. Inače bi poneko i izašao.
Nisam neki fun Ekrema, ali Miki Mećava se još jednom pokazao kao klasičan dupljak. Zato onu Zoricu koja jeste luda kao struja, ali cijenim kad je razbila klan sa Ša i Ljubom..
Herr Flick wrote:
![]()
![]()
![]()
meni radi na satelitskojKal El wrote:Neće stream,jesam li jedini?
Ma gledam na mobuGospodin_bez_kravate wrote:meni radi na satelitskojKal El wrote:Neće stream,jesam li jedini?
Pa farma je toGospodin_bez_kravate wrote:generalno seljacku politiku ne mogu.cuj ti njemu izjave da nije njega nebi bilo ni farme drugim rijecima ko jebe ostale. da hoće coban ispast pa da ga malo prizemlje.i nije mi jasno sto je bitno u krajnjem slucaju ako su ga izabrali.ako je tako jak kao sto prica nebi imao cega da se plasi.