Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
klavirdžija

#16301 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Neradnik wrote:nije sto gotivim memu al ono pomirenje je dokazalo da je ljudina....mogo je komotno da je ne pogleda do kraja al bez obzira na nju pruzio je tarotu ruku kad se vratio i progovorio sa irvaskom.to samo moze covjek :thumbup:
To može samo beskičmenjak, ali nema veze. Pri tom uvaliti "najboljeg jarana" može samo niko i ništa, jad jadova.
afannedim

#16302 Re: Farma

Post by afannedim »

Eto nek ti Sha valja, poljubio se sa Vesnom kad je izlazila
Neradnik

#16303 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:
Neradnik wrote:nije sto gotivim memu al ono pomirenje je dokazalo da je ljudina....mogo je komotno da je ne pogleda do kraja al bez obzira na nju pruzio je tarotu ruku kad se vratio i progovorio sa irvaskom.to samo moze covjek :thumbup:
To može samo beskičmenjak, ali nema veze. Pri tom uvaliti "najboljeg jarana" može samo niko i ništa, jad jadova.
kojeg jarana je uvalio ako mislis na sha pa i on sam uvjek se ljepo obrati staniji a plus se poljubio sa irvaskom kad je ispala....
klavirdžija

#16304 Re: Farma

Post by klavirdžija »

To je Šahova stvar i njegov obraz. Činjenica je da ga je branio i protiv "jarana iz vana" kada su ga svi redom napadali, činjenica je isto tako da mu jučer Ljigo, nakon svih zakletvi i preseravanja, uzvrati time što ga podlo ukopa ("možda je Ša pričao, ja se jadan samo tu zateko") da bi se izgrlio sa nekom usranom starleticom koja ga non stop (pokazalo se i sa pravom) pljuvala.

Ako je to "veliki čovjek" u našoj mahali, nije ni čudo što smo u govnima do grla, ko što neko već napisa.
Last edited by klavirdžija on 05/07/2013 13:08, edited 1 time in total.
LEDA

#16305 Re: Farma

Post by LEDA »

MeŠĆini da je svima na vrh glave svađa i tih ljudi oko njih i kamera i zatvorenog prostora i kombinatorike. Svi bi da nekako "prespavaju" ova 3 dana i idu kući,porodici. Vjerovatno zbog toga sklapaju primirja . Možda bih i ja tako uradila . Da mogu biti sama sa svojim mislima,da ne trošim energiju razmišljanjem o drugim,o svađama .....Eto vam ja rekoh ,pa se i dalje prepucavajte jel ljigo ili nije :D
Neradnik

#16306 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:To je Šahova stvar i njegov obraz. Činjenica je da ga je branio i protiv "jarana iz vana" kada su ga svi redom napadali, činjenica je isto tako da mu jučer Ljigo, nakon svih zakletvi i preseravanja, uzvrati time što ga podlo ukopa ("možda je Ša pričao, ja se jadan samo tu zateko") da bi se izgrlio sa nekom usranom starleticom koja ga non stop (pokazala se i sa pravom) pluvala.

Ako je to "veliki čovjek" u našoj mahali, nije ni čudo što smo u govnima do grla, ko što neko već napisa.
jarane ti si se uzivio u ovu farmu maximalno ko da je pitanje zivota.....tu su svi da se igraju....mnogi ne biraju sredstva....ljudski je oprastati a ti ces daleko dogurat sa takvim razmisljanjem.
klavirdžija

#16307 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Ja sam sasvim dovoljno daleko dogurao sa takvim razmišljanjem, zadovoljan sam. Da sam, nedajbože, beskičmenjak kao Memo dogurao bih po mahalskim kriterijima još dalje, ali pošto nisam neki nestabilni balavac, za iste mi se živo hebe.

Što se tiče "ljudski je praštati", ljudski je praštati ljudima. Niti je starletica čovjek, niti je to ljigavi Memo, niti joj je on šta oprostio. Radi se o jeftinoj predstavi za naivne u mahali i one koji bi to željeli biti.
Neradnik

#16308 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:Ja sam sasvim dovoljno daleko dogurao sa takvim razmišljanjem, zadovoljan sam. Da sam, nedajbože, beskičmenjak kao Memo dogurao bih po mahalskim kriterijima još dalje, ali pošto nisam neki nestabilni balavac, za iste mi se živo hebe.

Što se tiče "ljudski je praštati", ljudski je praštati ljudima. Niti je starletica čovjek, niti je to ljigavi Memo, niti joj je on šta oprostio. Radi se o jeftinoj predstavi za naivne u mahali i one koji bi to željeli biti.
a sto ti gledas tu jeftinu predstavu kad si daleko doguro?mrzis sve redom ba rokni se :lol:
LEDA

#16309 Re: Farma

Post by LEDA »

Hajde ,vi muški što se neprekidno prepucavate,odgovorite mi : Kakav čovjek ,karakter, trebaš biti pa ući u ovakav profil rialitija ? Pođite od toga, jer ,koliko vidim,niko od učesnika nije gladan i bez posla -naprotiv :)
Igbala

#16310 Re: Farma

Post by Igbala »

LEDA wrote:
Sabirni centar wrote:
Za našu @Igbalu, koja je najveća vrijednica u trećoj smjeni, pregršt poljubaca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Jes vala ,evo se i ja pridružujem pozdravima i čestitkama za vrijednu Igbalu :cmok: :cmok: :cmok: :cmok:
:trep1: :pasamoj: :ljubi1: :kiss:
Igbala

#16311 Re: Farma

Post by Igbala »

Kemp wrote:
Sabirni centar wrote: Za našu @Igbalu, koja je najveća vrijednica u trećoj smjeni, pregršt poljubaca :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
:vozdra:
I od mene za Igbalu :kiss: :kiss: :kiss: .

:cao: :kiss:
klavirdžija

#16312 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Neradnik wrote:
klavirdžija wrote:Ja sam sasvim dovoljno daleko dogurao sa takvim razmišljanjem, zadovoljan sam. Da sam, nedajbože, beskičmenjak kao Memo dogurao bih po mahalskim kriterijima još dalje, ali pošto nisam neki nestabilni balavac, za iste mi se živo hebe.

a sto ti gledas tu jeftinu predstavu kad si daleko doguro?mrzis sve redom ba rokni se :lol:
Inteligentniju repliku od tebe nisam ni očekivao, ali hajde da ti odgovorim.

Gledam jer mi je interesantno gledati kako raznoraznim smradovima padaju maske, sami sebe ukopavaji i batrgaju se. Još mi je interesantije gledati kako još gori od njih od takvih na zor sebi žele načiniti idole, u nedostatku bilo kakve samosvijesti.

Ne vjerujem da si išta od ovoga i shvatio, ali ti možda kada odrasteš nešto postane i jasnije, ko zna.
Neradnik

#16313 Re: Farma

Post by Neradnik »

LEDA wrote:Hajde ,vi muški što se neprekidno prepucavate,odgovorite mi : Kakav čovjek ,karakter, trebaš biti pa ući u ovakav profil rialitija ? Pođite od toga, jer ,koliko vidim,niko od učesnika nije gladan i bez posla -naprotiv :)
ma slusaj nesto ne treba dizat prasinu jer oni nakon svađa i dalje funkcionisu...vecina ako ne svi se foliraju i nisu onakvi kakvi su vani to smo do sad mogli cuti milion puta....nema smisla raspravljat stvarno i ponasat se ko da su na liniji a ne na farmi... :lol:
Igbala

#16314 Re: Farma

Post by Igbala »

karanana wrote:pa bacala mu ga je iza sijena.
Možda nije ona, možda je sam razmišljajući o Stevi :wink:
Pescanik

#16315 Re: Farma

Post by Pescanik »

U ovom slucaju bi Gospoda rekao: "Ja ovde nista ne razumijem" a onda bi htio nesto da priupita cetiri mi sina: "Jesil je*o ti sta? Kar*s li sa strane? ili ga samo bacas u nesvijest? " I iskreno da mi odgovoris, mi smo ovde svi isti, svi se znamo i narod nas sve gleda, cetiri mi sina.

http://youtu.be/Ph4gTlOh9d8?t=33m52s
Neradnik

#16316 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:
Neradnik wrote:

Gledam jer mi je interesantno gledati kako raznoraznim smradovima padaju maske, sami sebe ukopavaji i batrgaju se. Još mi je interesantije gledati kako još gori od njih od takvih na zor sebi žele načiniti idole, u nedostatku bilo kakve samosvijesti.

Ne vjerujem da si išta od ovoga i shvatio, ali ti možda kada odrasteš nešto postane i jasnije, ko zna.
ne ne ti gledas jer si bezposlicar i sto te zanima sta je ko reko-kazo.to se vidi po tvojim komentarima uzivio si se ko da ti je najrođeniji tamo..... :lol: :lol:
klavirdžija

#16317 Re: Farma

Post by klavirdžija »

LEDA wrote:Hajde ,vi muški što se neprekidno prepucavate,odgovorite mi : Kakav čovjek ,karakter, trebaš biti pa ući u ovakav profil rialitija ? Pođite od toga, jer ,koliko vidim,niko od učesnika nije gladan i bez posla -naprotiv :)
Uglavnom govanca, mada se (greškom ili ne) zna desiti i da neki solidan karakter uđe. Doduše, oni najčešće u startu ispadnu, narod voli lažove i prevarante kao sliku samog sebe.
karanana

#16318 Re: Farma

Post by karanana »

ekrem do pobjede moder fakersi.
klavirdžija

#16319 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Pescanik wrote:

U ovom slucaju bi Gospoda rekao: "Ja ovde nista ne razumijem" a onda bi htio nesto da priupita cetiri mi sina: "Jesil je*o ti sta? Kar*s li sa strane? ili ga samo bacas u nesvijest? " I iskreno da mi odgovoris, mi smo ovde svi isti, svi se znamo i narod nas sve gleda, cetiri mi sina.

http://youtu.be/Ph4gTlOh9d8?t=33m52s
Ekrem je stvarno autoritet po tom pitanju, skoro pa ko ti.
Neradnik

#16320 Re: Farma

Post by Neradnik »

i nemoj vise klavirđija da se ofiras nastavi i dalje kurcu da sviras :lol: :lol: :lol: :lol:
LEDA

#16321 Re: Farma

Post by LEDA »

Igbala wrote:
Igbalaaaaa :kiss: sestro nikada ti se nisam ovoliko obradovala :)

Muškinje se prepucava ,niko ništa o dešavanjima ne piše. Svađaju se k'o da je fudbal u pitanju :lol:
klavirdžija

#16322 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Neradnik wrote:
klavirdžija wrote:
Neradnik wrote:a sto ti gledas tu jeftinu predstavu kad si daleko doguro?mrzis sve redom ba rokni se :lol:

ne ne ti gledas jer si bezposlicar i sto te zanima sta je ko reko-kazo.to se vidi po tvojim komentarima uzivio si se ko da ti je najrođeniji tamo..... :lol: :lol:
Sve jadnije, napreduješ. U pravu si, ja gledam da vidim ko je šta rekao i uradio, a kakav je stvarno. Ti slobodno gledaj namještanja frizura i poza, naguzivanja i tako, to ti je i krajnji domet. Sretno na socijali i birou, za boljeg ni nisi.
Neradnik

#16323 Re: Farma

Post by Neradnik »

ja se ne svađam samo objasnjavam ovom sviraću kako se uzivio :lol:
Igbala

#16324 Re: Farma

Post by Igbala »

neocekivana_sila wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=NKb5h7Vwca4

mali je sumnjiv, što jest jest

Sa oduševljenjem ovo priča, osmijeh je tu :shock:
Igbala

#16325 Re: Farma

Post by Igbala »

LEDA wrote:
Igbala wrote:
Igbalaaaaa :kiss: sestro nikada ti se nisam ovoliko obradovala :)

Muškinje se prepucava ,niko ništa o dešavanjima ne piše. Svađaju se k'o da je fudbal u pitanju :lol:
Moramo mi nešto veselije započeti :wink: :kiss:
Locked