MeŠĆini da je ova Vendija pretjerano samouvjerenaSabirni centar wrote:http://www.kurir-info.rs/vendi-za-kurir ... nak-876571
Farma
Moderator: anex
- LEDA
#16276 Re: Farma
- astrid
#16277 Re: Farma
Apsolutno se slazem.Ili..kako je Akijevoj majci slusati one uvrede od ono dvoje futavaca....Strasno!LEDA wrote:I ja imam sina ,pa stalno razmišljam o Fifijevim roditeljima.Kako li je njima gledati sina u željeznom stisku iskusne FufiZnam da bih ja bila na infuziji sredstava za smirenje i uz brdo papirnatih maramica
![]()
![]()
Užas.
- LEDA
#16279 Re: Farma
Ma sve je užasno. Poražavajuća je i ona poruka Stanijine majke:.....popravi krunu i..... zemljo Indijo gdje to mi (društvo) tonemoastrid wrote:Apsolutno se slazem.Ili..kako je Akijevoj majci slusati one uvrede od ono dvoje futavaca....Strasno!LEDA wrote:I ja imam sina ,pa stalno razmišljam o Fifijevim roditeljima.Kako li je njima gledati sina u željeznom stisku iskusne FufiZnam da bih ja bila na infuziji sredstava za smirenje i uz brdo papirnatih maramica
![]()
![]()
Užas.
- astrid
#16280 Re: Farma
Odjavljujem se...
Navratim poslije
Navratim poslije
- LEDA
#16281 Re: Farma
OVO MI SE DOPALO Нико није завршио факултет о васпитању деце, али искуство кеже: колико уложиш толико се враћа...
ко жели добро дете мора много да бди и ради са њим, а га мало испустиш из вида, оде мас у пропас...
углавном васпитач, родитељ мора прво себе добро да познаје, да познаје своје слабости и да зна да је то његово дете, које ће наследити све од родитеља.. и ако је родитељ негде у свом животу омануо, мора добро да ради на деци да им се то не догоди...
Лепо је кад човек добије прилику у животу да заради неку лову, та лова тражи жртве и одрицања, на једној страни добијеш
на другој губиш... живот није лак.
ко жели добро дете мора много да бди и ради са њим, а га мало испустиш из вида, оде мас у пропас...
углавном васпитач, родитељ мора прво себе добро да познаје, да познаје своје слабости и да зна да је то његово дете, које ће наследити све од родитеља.. и ако је родитељ негде у свом животу омануо, мора добро да ради на деци да им се то не догоди...
Лепо је кад човек добије прилику у животу да заради неку лову, та лова тражи жртве и одрицања, на једној страни добијеш
на другој губиш... живот није лак.
- astrid
#16282 Re: Farma
..potonuli smoLEDA wrote:Ma sve je užasno. Poražavajuća je i ona poruka Stanijine majke:.....popravi krunu i..... zemljo Indijo gdje to mi (društvo) tonemoastrid wrote:Apsolutno se slazem.Ili..kako je Akijevoj majci slusati one uvrede od ono dvoje futavaca....Strasno!LEDA wrote:I ja imam sina ,pa stalno razmišljam o Fifijevim roditeljima.Kako li je njima gledati sina u željeznom stisku iskusne FufiZnam da bih ja bila na infuziji sredstava za smirenje i uz brdo papirnatih maramica
![]()
![]()
Užas.
![]()
..sad
- Havatar
#16284 Re: Farma
Filip Panajotovic kupuje glasove
[youtube] https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Adi8#at=22 [/youtube]
[youtube] https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Adi8#at=22 [/youtube]
Last edited by Havatar on 05/07/2013 11:52, edited 3 times in total.
- Sabirni centar
- klavirdžija
#16286 Re: Farma
Ona je to od nje i napravila, o čemu vi to. Nismo svi isti niti imamo isti odnos prema životu. Meni se ovako na daljinu čini da je Sranija čak i manje loše i proračunata osoba u poređenju sa majkom...LEDA wrote:Ma sve je užasno. Poražavajuća je i ona poruka Stanijine majke:.....popravi krunu i..... zemljo Indijo gdje to mi (društvo) tonemoastrid wrote:Apsolutno se slazem.Ili..kako je Akijevoj majci slusati one uvrede od ono dvoje futavaca....Strasno!LEDA wrote:I ja imam sina ,pa stalno razmišljam o Fifijevim roditeljima.Kako li je njima gledati sina u željeznom stisku iskusne FufiZnam da bih ja bila na infuziji sredstava za smirenje i uz brdo papirnatih maramica
![]()
![]()
Užas.
![]()
- Partijaner
#16287 Re: Farma
Taj svoj ego je naslijedila od majke, tako da me nista ne cudi koliko se treba hvali nekim svojim postupcima a i sama zna da laze, tako hladnu osobu jos u zivotu nisam sreo, toliko joj se daje medijski prostor za nista, obicna zeMska nista vise od toga, eto ljudi nikad nisu vidjeli sisu i guzicu.
- LEDA
#16288 Re: Farma
Klavirdžija -znam ,zato sam i zaprepaštena.Majka pravi zaradu preko kćerkinog tijela i obraza.Moralne vrijednosti nula. Ono što je do jučer bila sramota -danas,izgleda, dika .......................nekada se osjećam da ne pripadam ovom vremenu ,a nikako nisam konzervativna 
-
dječak sa šibicama
#16289 Re: Farma
Stanija je otisla "u krivo" jos kad se rodila i dobila ime Stanija.
Koja majka djetetu daje ime Stanija, nego ona koja na silu zeli od djeteta napraviti "jedinstvenu princezu".
Nije isto biti Maja, i Stanija. Maja ima milion, a Stanija je samo jedna.
Cuj Stanija, koje glupo ime.
Koja majka djetetu daje ime Stanija, nego ona koja na silu zeli od djeteta napraviti "jedinstvenu princezu".
- LEDA
#16290 Re: Farma
Stanija je staro ime. Ime može da ti sviđa ili ne ,ali glupodječak sa šibicama wrote:Stanija je otisla "u krivo" jos kad se rodila i dobila ime Stanija.
- Neradnik
#16291 Re: Farma
i meni je dno da mater ide dzabaluka sa cerkom na njena "poslovna" putovanja gdje joj se djete slika golo za neki casopis....kolko lud trebas bit jebote 
dobro jutro raja
dobro jutro raja
- Sabirni centar
#16292 Re: Farma
Neradnik wrote:i meni je dno da mater ide dzabaluka sa cerkom na njena "poslovna" putovanja gdje joj se djete slika golo za neki casopis....kolko lud trebas bit jebote
dobro jutro raja
- LEDA
#16293 Re: Farma
ma gdje si bonaNeradnik wrote:i meni je dno da mater ide dzabaluka sa cerkom na njena "poslovna" putovanja gdje joj se djete slika golo za neki casopis....kolko lud trebas bit jebote
dobro jutro raja
- veljaca
#16294 Re: Farma
Sabirni centar wrote:Neradnik wrote:i meni je dno da mater ide dzabaluka sa cerkom na njena "poslovna" putovanja gdje joj se djete slika golo za neki casopis....kolko lud trebas bit jebote
dobro jutro raja![]()
![]()
- Neradnik
#16296 Re: Farma
nije sto gotivim memu al ono pomirenje je dokazalo da je ljudina....mogo je komotno da je ne pogleda do kraja al bez obzira na nju pruzio je tarotu ruku kad se vratio i progovorio sa irvaskom.to samo moze covjek 
- LEDA
#16297 Re: Farma
Ti ćeš dobiti 10 u pola s kajmakom ............badžaNeradnik wrote:nije sto gotivim memu al ono pomirenje je dokazalo da je ljudina....mogo je komotno da je ne pogleda do kraja al bez obzira na nju pruzio je tarotu ruku kad se vratio i progovorio sa irvaskom.to samo moze covjek
- Neradnik
#16298 Re: Farma
more i u cjeli
- LEDA
#16299 Re: Farma
U tebe ti oči gladneNeradnik wrote:![]()
![]()
more i u cjeli
- Neradnik
#16300 Re: Farma
i tebi bi bile da neradis