Farma
Moderator: anex
-
tetaissa
#15951 Re: Farma
Slušam Irvasa dok priča sa Stanijom i ne mogu da vjerujem... Mir, mir i samo mir. Čista harmonija.
- klavirdžija
#15952 Re: Farma
Nebitno, idu mi ovakvi ljigavci na neku stvar, posebno kada se na sve načine trude da pokažu kako i mene i čitav grad predstavljaju. On donio miris šehera, prdež najobičniji.LEDA wrote:Što si ti nešto naoštren večerasklavirdžija wrote:Nema šanse da mu Šah oprosti ono podlo svaljivanje na njega kada vidi snimak, žvaljenje bi i mogao.dječak sa šibicama wrote:a sto su ovi zapeli za zvaljenje sa trofrtaljkom.. lice mi na Tarota, on je 5 sedmica za redom Memu izbacivao u fildzanu, pa Memo u finalu a Tarot gudbaj carli.
Ili sto se kaze, sto se bai htilo, to se babi snilo...Iskuliraj tebrice,tebi ni u džep ni iz džepa ( ako ne glasaš )
![]()
![]()
![]()
- LEDA
#15953 Re: Farma
Nije ,čini mi se, Memo neko veliko zlopamtilo . A i shvatio da je kraj pa će vako na svoju stranu ......nije to nikakav grozan potez .....opuštenodječak sa šibicama wrote:Ma zapeli su za ovo pomirenje Stanije i Meme veceras, suocio ih Ognjen i na kraju balade "hocete li se pomiriti?" i Memo kaze hocu vala da sa hajrom docekam kraj, dosta mu kao svadja i prepucavanja... i zagrlili se, onako reda radi.kurty wrote:na sta mislis??? ko,koga, s cim, cega???klavirdžija wrote:Kada Šah vidi snimak žvaljenja sa trofrtaljkom, gud baj Čarli.
Baš me interesuje kako će mu Ljigo to opisati i objasniti...
Tolika prica oko sasvim normalne stvari... sto nebi na to gledali kao na potez oprastanja
- astrid
#15954 Re: Farma
Pa, glasajHARIS96 wrote:Jebiga ja imam neku potrebu da glasam osjecam nekakvu obavezu -.- Glasao sam i za Gileta glasat cu i za Memu i eto tako![]()
![]()
- bingov buraz
#15955 Re: Farma
mislila je na fifija,on ima 23,degutantno je koliko voditeljica navlaci za njih dvojeastrid wrote:Zna li ova Aleksandra brojatiKaze Aki je mlad..ali zaboravljamo da je Filip M samo 4 godine stariji
-
dječak sa šibicama
#15956 Re: Farma
I Usranko se lize sa njom.tetaissa wrote:Slušam Irvasa dok priča sa Stanijom i ne mogu da vjerujem... Mir, mir i samo mir. Čista harmonija.
Memo njoj nije ni tepao ni promijenio misljenje o njoj, tako da tu mu skidam kapu, i kad su se pomirili spomenuo je da se za njeno dobro nada da ce spanska sapunica, 468 epizoda, imati hepi end na kraju
Ja ga ne krivim sto pruzi ruku protivniku, po meni je to vrlina, ne mana... oprostis neprijatelju, to je za mene pozitivna stvar.
- klavirdžija
#15957 Re: Farma
Ono što je grozno je aluzija da je Šah kriv, čovjek koji ga je branio kada su ga svi gazili.LEDA wrote: Nije ,čini mi se, Memo neko veliko zlopamtilo . A i shvatio da je kraj pa će vako na svoju stranu ......nije to nikakav grozan potez .....opušteno
Žvaljenje je tek jadno, kao i on sam.
- LEDA
#15958 Re: Farma
Klavirdžija Memo predstavlja SAMO SEBE -nije on Olimpijada pa da predstavlja zemlju . Samo šega ,šala ,zahebancija i

- Partijaner
#15959 Re: Farma
Joj jbt oko cega frku pravite , nedo Bog da je se 3 puta poljubio sa njom, bilo bi Memo na lomacu, stvarno mi niste jasni.
Last edited by Partijaner on 04/07/2013 22:12, edited 1 time in total.
-
Igbala
#15960 Re: Farma
Ambrozija wrote:Evo konacno ulazi i Vendi:
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi će u petak veče biti specijalni gost na imanju u Lisoviću.
- U petak ulazim na Farmu i biću na žurci. Ako Ekrem ne ispadne večeras moj ulazak će za njega biti najveća premija. On bi se odrekao glavne nagrade samo da mene vidi - rekla je Vendi za "Kurir".
U petak je poslednja žurka u četvrtoj sezoni, a ukoliko ne bude izbačen večeras, ne sumnjamo da će Ekrem zajedno sa Vendi napraviti pravi šou.
A znaš li da sam ja dozvolila Ekremu da ide na farmu samo pod uslovom da dotična ne prilazi imanju
- astrid
#15961 Re: Farma
Hulk do pobjede

-
navigare
#15962 Re: Farma
http://www.youtube.com/watch?v=Sc5X7fEhH6g
o staniji vise nista ne treba reci laze dovoljan dokaz njena usta ne lazu
o staniji vise nista ne treba reci laze dovoljan dokaz njena usta ne lazu
- LEDA
#15963 Re: Farma
Igbala
e nek si joj rekla . Kakva Vendikakvi bakrači 
- Havatar
#15964 Re: Farma
Nije svalio na Shaha nego je rekao onako kako jeste da nije on nagovarao Shaha nego je Shah dolazio kod njega i pricao mu da mu ona salje signale i to je on uvijek i pricao i na sastancima i onu noc kad su se prepirali sa jedne strane Fifi i gospodjica u lazi su kratke noge i sa druge Memo i Shah.klavirdžija wrote:Ono što je grozno je aluzija da je Šah kriv, čovjek koji ga je branio kada su ga svi gazili.LEDA wrote: Nije ,čini mi se, Memo neko veliko zlopamtilo . A i shvatio da je kraj pa će vako na svoju stranu ......nije to nikakav grozan potez .....opušteno
- astrid
#15965 Re: Farma
Nisi nimalo liberalnaIgbala wrote:Ambrozija wrote:Evo konacno ulazi i Vendi:
Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi će u petak veče biti specijalni gost na imanju u Lisoviću.
- U petak ulazim na Farmu i biću na žurci. Ako Ekrem ne ispadne večeras moj ulazak će za njega biti najveća premija. On bi se odrekao glavne nagrade samo da mene vidi - rekla je Vendi za "Kurir".
U petak je poslednja žurka u četvrtoj sezoni, a ukoliko ne bude izbačen večeras, ne sumnjamo da će Ekrem zajedno sa Vendi napraviti pravi šou.
A znaš li da sam ja dozvolila Ekremu da ide na farmu samo pod uslovom da dotična ne prilazi imanju
- klavirdžija
#15966 Re: Farma
Znam ja to i bez tebeLEDA wrote:Klavirdžija Memo predstavlja SAMO SEBE -nije on Olimpijada pa da predstavlja zemlju . Samo šega ,šala ,zahebancija i![]()
![]()
![]()
Ne znači da mi je to poremetilo krvni pritisak, tek izazvalo nagon za povraćanjem.
-
navigare
- klavirdžija
#15968 Re: Farma
Eno ti videa pa pogledaj šta je onomad priča, glupo je da se lažemo i pravimo budalama, posebno oko jednog ljigavca.Havatar wrote:Nije svalio na Shaha nego je rekao onako kako jeste da nije on nagovarao Shaha nego je Shah dolazio kod njega i pricao mu da mu ona salje signale i to je on uvijek i pricao i na sastancima i onu noc kad su se prepirali sa jedne strane Fifi i gospodjica u lazi su kratke noge i sa druge Memo i Shah.klavirdžija wrote:Ono što je grozno je aluzija da je Šah kriv, čovjek koji ga je branio kada su ga svi gazili.LEDA wrote: Nije ,čini mi se, Memo neko veliko zlopamtilo . A i shvatio da je kraj pa će vako na svoju stranu ......nije to nikakav grozan potez .....opušteno
Danas je rekao da je on možda samo bio tu dok je recimo Šah pričao, u tom fazonu. Ako to nije jadno i podlo svaljivanje, ne znam šta je.
- LEDA
#15969 Re: Farma
klavirdžija wrote:Znam ja to i bez tebeLEDA wrote:Klavirdžija Memo predstavlja SAMO SEBE -nije on Olimpijada pa da predstavlja zemlju . Samo šega ,šala ,zahebancija i![]()
![]()
![]()
, zato sam juče i rekao da je odvratno to što se non stop krije iza Sarajeva. Svejedno, valjda imam pravo reći da je odvratan lik, kao što je i dokazao.
Ne znači da mi je to poremetilo krvni pritisak, tek izazvalo nagon za povraćanjem.
- Havatar
#15970 Re: Farma
Nisi nimalo liberalnaastrid wrote:Igbala wrote:Evo konacno ulazi i Vendi:
Ona je lazno liberalna
-
navigare
#15971 Re: Farma
http://www.youtube.com/watch?v=Sc5X7fEhH6g
PODLO
PODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOV
OD STANIJE LAZE SVE STO KAZE CIM ZINE SLAZE
PODLO
PODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOPODLOV
- LEDA
#15972 Re: Farma
Navijaćemo da StanFil izlegne , ništa ti ne brigajnavigare wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Sc5X7fEhH6g
PODLO
Stanija AUT
- Havatar
#15973 Re: Farma
Ona hoce da kaze da je on nagovarao Shaha a to nije istina nego je prvo Shah dolazio da mu prica kako mu ona daje signale i sta su ga pitali na intervjuima pa je ona dolazila da prica kako joj treba pravi muskarac a Filip to nije tako da tu nema njegove krivice i on je ispricao onako kako jeste a ja sam cuo da to govori i kad je Shah tu i on je to potvrdjivao.
-
dječak sa šibicama
#15974 Re: Farma
Goca kraljica vec narucila svima da dodju kod nje naredni cetvrtak u Surcin, hoce da ih casti zena... naravno, ne sve, nije zvala Stanku, Filipa, Tarota, Vesnu.
Eki u svom stilu, aaaa ja ne mogu, ja sam u Crnu Goru, a moram donijeti 100 eura, a nemo zaebavat, i tako dalje... odmah je on sracunao da ce to skupo biti za nju i da bi morao donijeti kovertu sa 100 eura (zajebavao ga Miki da mora donijeti kovertu) i da mu se ne isplati
kaze Goca ne brini Eki, napjevacu ja te pare, ionako pjevam cijeli zivot... posudicu... a Eki navalio da on nece
da ce on doci nekad poslije.
Shah, Memo, Aki i Fitjko vec dogovorili kako ce se druziti nakon farme, Fitjko Memi nudi stan, kljuceve od stana, priznao je danas Akiju da je pogrijesio sto se tice Shaha i Meme, da je mislio da su gadovi koji im rade iza ledja i da je vidio na snimkama da se zajebo.. samo se uvjerio da su Stanija i filip gadovi. Eto...
Eki u svom stilu, aaaa ja ne mogu, ja sam u Crnu Goru, a moram donijeti 100 eura, a nemo zaebavat, i tako dalje... odmah je on sracunao da ce to skupo biti za nju i da bi morao donijeti kovertu sa 100 eura (zajebavao ga Miki da mora donijeti kovertu) i da mu se ne isplati
Shah, Memo, Aki i Fitjko vec dogovorili kako ce se druziti nakon farme, Fitjko Memi nudi stan, kljuceve od stana, priznao je danas Akiju da je pogrijesio sto se tice Shaha i Meme, da je mislio da su gadovi koji im rade iza ledja i da je vidio na snimkama da se zajebo.. samo se uvjerio da su Stanija i filip gadovi. Eto...
- LEDA
#15975 Re: Farma
Apsolvirali smo to . OK Memo je OK ,Sha je Ok ,Hulk je Ok ....svi smo OK , samo neka izlegne .....StanijaHavatar wrote:Ona hoce da kaze da je on nagovarao Shaha a to nije istina nego je prvo Shah dolazio da mu prica kako mu ona daje signale i sta su ga pitali na intervjuima pa je ona dolazila da prica kako joj treba pravi muskarac a Filip to nije tako da tu nema njegove krivice i on je ispricao onako kako jeste a ja sam cuo da to govori i kad je Shah tu i on je to potvrdjivao.