Nismo u jednoumlju vise.
Uostalom, ako svaki dan trosim marku dvije na Memu, imam najvece pravo da ga komentiram
Moderator: anex
Nije bas toliko smrsao, neki dan je rekao da je vratio stomak, nabacio par kilaHavatar wrote:Ekrem malo jede a Memo jede vise zato i kuka . Memo je kad je usao bio duplo deblji nego sad i mnogo je smrsaodječak sa šibicama wrote:Kako to da Ekrem ne pizdi zadnjih dana oko hrane, i on jede na ulju...
Kenja Memo, sad vec pretjeruje...
Hvala TI što si nam ovo napisalasuspect_zero wrote:A jeste sinoć opleli o Memi![]()
ne znam fakat što vam to treba?.....prvi put sam čula (i vidjela) za njega kada je je bio u hajatovim Izgubljenim, tada niti mi je smrdio niti mirisao.......al' me zimus kupio sa jednom lijepom gestom....ja bila gravidna i vazda neke nalaze ganjala i jedno jutro na Dip-u, tako čekam da me prozovu za vađenje krvi....elem, gužva da Bog mili zakloni, svi nadrdani, svadljivi, nervozni, svakom njegova ''boljka'' najurgentnija.....stoji jedna nana, onako sva ko paučak i prilazi joj sestra i kaže da mora platiti patricipaciju ili kako već jer nema zdravstveno
![]()
....nani baš stanje hitno, hasta žena....iz te gomile priđe Memiš, nanu pod ruku i na blagajnu.....ovo je uradio bez ikakve halabuke i klinčenja da se vidi da je on, Memo, slikar, pomogao nani......nana ga plačući zagrlila a on samo neka nano, nemoj se ti meni ništa zahvaljivat, nisu to neke pare....hajde ti sada sjedi.....obzirom da su trudnice jako osjetljive i da sa većim intezitetom reaguju na sve
![]()
....tako sam i na to Memino ljudsko očepila
![]()
kupio me Memiš sa tim gestom, za mene je ljudina
![]()
taman da cijeli Šeher kaže da nevalja
![]()
Zato cijenjeno forumsko pučanstvo ohanite sa pljuvačinom po Memi
dječak sa šibicama wrote:Kritika je kritika, ne pljuvacina.
Nismo u jednoumlju vise.
Uostalom, ako svaki dan trosim marku dvije na Memu, imam najvece pravo da ga komentiram
DefinitivnoPartijaner wrote:Previse uzimate k srcu ovu Farmuu i dogadjanje vezane za nju, opusteno ba.
suspect_zero wrote:A jeste sinoć opleli o Memi![]()
ne znam fakat što vam to treba?.....prvi put sam čula (i vidjela) za njega kada je je bio u hajatovim Izgubljenim, tada niti mi je smrdio niti mirisao.......al' me zimus kupio sa jednom lijepom gestom....ja bila gravidna i vazda neke nalaze ganjala i jedno jutro na Dip-u, tako čekam da me prozovu za vađenje krvi....elem, gužva da Bog mili zakloni, svi nadrdani, svadljivi, nervozni, svakom njegova ''boljka'' najurgentnija.....stoji jedna nana, onako sva ko paučak i prilazi joj sestra i kaže da mora platiti patricipaciju ili kako već jer nema zdravstveno
![]()
....nani baš stanje hitno, hasta žena....iz te gomile priđe Memiš, nanu pod ruku i na blagajnu.....ovo je uradio bez ikakve halabuke i klinčenja da se vidi da je on, Memo, slikar, pomogao nani......nana ga plačući zagrlila a on samo neka nano, nemoj se ti meni ništa zahvaljivat, nisu to neke pare....hajde ti sada sjedi.....obzirom da su trudnice jako osjetljive i da sa većim intezitetom reaguju na sve
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suspect_zero wrote:
Čitala sam šta si sinoć pisao.....i pretjerao si u par navrata![]()
......što me jako čudi od tebe
![]()
Tvoje misljenje... ja samo iznosim ono sto znam, sta znam o Zulfikarpasic Amri i slicnim vedetama "umjetnicke scene" u Sarajevu danas, o Memi, to nisu nikakve tajne. Znam da mu je stara profesorica u umjetnickoj, da ga je uliva na ALU, da nije neki kvalitet od slikara, on je jaci na marketingu sto i sam priznaje.suspect_zero wrote:dječak sa šibicama wrote:Kritika je kritika, ne pljuvacina.
Nismo u jednoumlju vise.
Čitala sam šta si sinoć pisao.....i pretjerao si u par navrata![]()
......što me jako čudi od tebe
![]()
LEDA wrote:Hvala TI što si nam ovo napisalasuspect_zero wrote:A jeste sinoć opleli o Memi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zato cijenjeno forumsko pučanstvo ohanite sa pljuvačinom po Memi![]()
Ja baš ne volim Memu , ali mislim da je bolji od mnogih na farmi .
Kad mogu Stanija i Filip, sto nebi Memo i Shahklavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Ti si nekakav "drvenast" čovjek. Daj malo emocijaaaaaaaaaaaaaaaklavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Ledo, postoji ogromna razlika između emocija i patetike.LEDA wrote:Ti si nekakav "drvenast" čovjek. Daj malo emocijaaaaaaaaaaaaaaaklavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Ti baš ne "kontaš". Opušteno tebrice ,opušteno ......Irvaska izlegla i sad .....opuštenoklavirdžija wrote:Ledo, postoji ogromna razlika između emocija i patetike.LEDA wrote:Ti si nekakav "drvenast" čovjek. Daj malo emocijaaaaaaaaaaaaaaaklavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
klavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Lutko moja ,muškinje NIKADA neće razumjeti onne oluje u tijelu i mozgu tokom trudnoće. Štedi tastaturu - JA sam te odmah razumjela jer sam to prošla i još malo višesuspect_zero wrote:klavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Nadam se da nećeš doživjeti situaciju nane, niti iko tvoj....tebe će zdravlje uvijek služiti i imat ćeš pun džep para pa ti neki Memo nikada neće zatrebati........i naravno, ovo ne možeš gledati mojim očima....nećeš nikada biti gravidan
....noseće žene su inače sklone patetici
Šmrc, zaista za medalje. Nanu ni ne spomenuh, ali eto vidimo kako vrlo emocionalne i nadasve istinski dobre osobe zaista razmišljaju.suspect_zero wrote:klavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru.Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Nadam se da nećeš doživjeti situaciju nane, niti iko tvoj....tebe će zdravlje uvijek služiti i imat ćeš pun džep para pa ti neki Memo nikada neće zatrebati........i naravno, ovo ne možeš gledati mojim očima....nećeš nikada biti gravidan
....noseće žene su inače sklone patetici
Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li jeNeradnik wrote:malo se sha promjenio kako je cuku dobio..
sveznajuća ledaLEDA wrote:Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li jeNeradnik wrote:malo se sha promjenio kako je cuku dobio..
LEDA wrote:Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li je