Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#15701 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Kritika je kritika, ne pljuvacina.

Nismo u jednoumlju vise.

Uostalom, ako svaki dan trosim marku dvije na Memu, imam najvece pravo da ga komentiram :D
dječak sa šibicama

#15702 Re: Farma

Havatar wrote:
dječak sa šibicama wrote:Kako to da Ekrem ne pizdi zadnjih dana oko hrane, i on jede na ulju...

Kenja Memo, sad vec pretjeruje...
Ekrem malo jede a Memo jede vise zato i kuka . Memo je kad je usao bio duplo deblji nego sad i mnogo je smrsao
Nije bas toliko smrsao, neki dan je rekao da je vratio stomak, nabacio par kila :D

Kenja, realno, evo sad rostiljaju, bice mesine, ako je ocekivao 20 u cijeli somun sa kajmakom na farmi, zajebo se malo :D
Partijaner

#15703 Re: Farma

Post by Partijaner »

Previse uzimate k srcu ovu Farmuu i dogadjanje vezane za nju, opusteno ba. :wink:
LEDA

#15704 Re: Farma

Post by LEDA »

suspect_zero wrote:A jeste sinoć opleli o Memi :oops: :roll: ne znam fakat što vam to treba?.....prvi put sam čula (i vidjela) za njega kada je je bio u hajatovim Izgubljenim, tada niti mi je smrdio niti mirisao.......al' me zimus kupio sa jednom lijepom gestom....ja bila gravidna i vazda neke nalaze ganjala i jedno jutro na Dip-u, tako čekam da me prozovu za vađenje krvi....elem, gužva da Bog mili zakloni, svi nadrdani, svadljivi, nervozni, svakom njegova ''boljka'' najurgentnija.....stoji jedna nana, onako sva ko paučak i prilazi joj sestra i kaže da mora platiti patricipaciju ili kako već jer nema zdravstveno :oops: :oops: ....nani baš stanje hitno, hasta žena....iz te gomile priđe Memiš, nanu pod ruku i na blagajnu.....ovo je uradio bez ikakve halabuke i klinčenja da se vidi da je on, Memo, slikar, pomogao nani......nana ga plačući zagrlila a on samo neka nano, nemoj se ti meni ništa zahvaljivat, nisu to neke pare....hajde ti sada sjedi.....obzirom da su trudnice jako osjetljive i da sa većim intezitetom reaguju na sve :oops: :D ....tako sam i na to Memino ljudsko očepila :place1: :place1: kupio me Memiš sa tim gestom, za mene je ljudina :thumbup: :thumbup: taman da cijeli Šeher kaže da nevalja :)

Zato cijenjeno forumsko pučanstvo ohanite sa pljuvačinom po Memi :)
Hvala TI što si nam ovo napisala :kiss:
Ja baš ne volim Memu , ali mislim da je bolji od mnogih na farmi .
suspect_zero

#15705 Re: Farma

Post by suspect_zero »

dječak sa šibicama wrote:Kritika je kritika, ne pljuvacina.

Nismo u jednoumlju vise.

Uostalom, ako svaki dan trosim marku dvije na Memu, imam najvece pravo da ga komentiram :D

Čitala sam šta si sinoć pisao.....i pretjerao si u par navrata :oops: :sad: ......što me jako čudi od tebe :-? :oops:
dječak sa šibicama

#15706 Re: Farma

Partijaner wrote:Previse uzimate k srcu ovu Farmuu i dogadjanje vezane za nju, opusteno ba. :wink:
Definitivno :D raspravljamo o tome hoce li nekakav Shah i Memo biti jarani nakon farme :lol:

Evo se Memo i Shah grle, ljube, tebra, brate, volim te smrc :( :lol:
P308

#15707 Re: Farma

Post by P308 »

suspect_zero wrote:A jeste sinoć opleli o Memi :oops: :roll: ne znam fakat što vam to treba?.....prvi put sam čula (i vidjela) za njega kada je je bio u hajatovim Izgubljenim, tada niti mi je smrdio niti mirisao.......al' me zimus kupio sa jednom lijepom gestom....ja bila gravidna i vazda neke nalaze ganjala i jedno jutro na Dip-u, tako čekam da me prozovu za vađenje krvi....elem, gužva da Bog mili zakloni, svi nadrdani, svadljivi, nervozni, svakom njegova ''boljka'' najurgentnija.....stoji jedna nana, onako sva ko paučak i prilazi joj sestra i kaže da mora platiti patricipaciju ili kako već jer nema zdravstveno :oops: :oops: ....nani baš stanje hitno, hasta žena....iz te gomile priđe Memiš, nanu pod ruku i na blagajnu.....ovo je uradio bez ikakve halabuke i klinčenja da se vidi da je on, Memo, slikar, pomogao nani......nana ga plačući zagrlila a on samo neka nano, nemoj se ti meni ništa zahvaljivat, nisu to neke pare....hajde ti sada sjedi.....obzirom da su trudnice jako osjetljive i da sa većim intezitetom reaguju na sve :oops: :D ....tako sam i na to Memino ljudsko očepila :place1: :place1: kupio me Memiš sa tim gestom, za mene je ljudina :thumbup: :thumbup: taman da cijeli Šeher kaže da nevalja :)

:thumbup:
suspect_zero wrote:
Čitala sam šta si sinoć pisao.....i pretjerao si u par navrata :oops: :sad: ......što me jako čudi od tebe :-? :oops:
:)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
LEDA

#15708 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama

#15709 Re: Farma

suspect_zero wrote:
dječak sa šibicama wrote:Kritika je kritika, ne pljuvacina.

Nismo u jednoumlju vise.

Tvoje misljenje... ja samo iznosim ono sto znam, sta znam o Zulfikarpasic Amri i slicnim vedetama "umjetnicke scene" u Sarajevu danas, o Memi, to nisu nikakve tajne. Znam da mu je stara profesorica u umjetnickoj, da ga je uliva na ALU, da nije neki kvalitet od slikara, on je jaci na marketingu sto i sam priznaje.

Akademija poznata po stelama kod upisa, jer primaju jako malo studenata, i dodju tu prosipati suplju o regularnostima. Ma daj bjezi, vrijedjanje tudje inteligencije.

Jedno je podrzavati Memu, nesto sasvim drugo govoriti o njemu ko da je Rembrant jebote.
klavirdžija

#15710 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru. :D Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
suspect_zero

#15711 Re: Farma

Post by suspect_zero »

LEDA wrote:

Zato cijenjeno forumsko pučanstvo ohanite sa pljuvačinom po Memi :)
Hvala TI što si nam ovo napisala :kiss:
Ja baš ne volim Memu , ali mislim da je bolji od mnogih na farmi .

Upravo to :thumbup: ni ja ga nisam do tada, ono, bio mi nebitan lik......situacija iz dip-a mi bila baš humana :thumbup: i obzirom da sam se taj period baš nagledala svega negativnog :evil: Memina gesta mi bila za svaki respekt :)
dječak sa šibicama

#15712 Re: Farma

klavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru. :D Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Kad mogu Stanija i Filip, sto nebi Memo i Shah :D

Zagrli me brate :D
LEDA

#15713 Re: Farma

Post by LEDA »

klavirdžija wrote:Neke je očito vrlo lako kupiti, evo i meni suze same naviru. :D Nimalo patetično, taman za neku popularnu indijsku seriju.
Ti si nekakav "drvenast" čovjek. Daj malo emocijaaaaaaaaaaaaaaa :sad:
klavirdžija

#15714 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Operacija Bandini, Memo-stajl. :D
klavirdžija

#15715 Re: Farma

Post by klavirdžija »

LEDA wrote:
Ledo, postoji ogromna razlika između emocija i patetike.
LEDA

#15716 Re: Farma

Post by LEDA »

klavirdžija wrote:
LEDA wrote:
Ledo, postoji ogromna razlika između emocija i patetike.
Ti baš ne "kontaš". Opušteno tebrice ,opušteno ......Irvaska izlegla i sad .....opušteno :kiss:
suspect_zero

#15717 Re: Farma

Post by suspect_zero »

Nadam se da nećeš doživjeti situaciju nane, niti iko tvoj....tebe će zdravlje uvijek služiti i imat ćeš pun džep para pa ti neki Memo nikada neće zatrebati........i naravno, ovo ne možeš gledati mojim očima :) ....nećeš nikada biti gravidan :D....noseće žene su inače sklone patetici :roll:
LEDA

#15718 Re: Farma

Post by LEDA »

suspect_zero wrote:

Nadam se da nećeš doživjeti situaciju nane, niti iko tvoj....tebe će zdravlje uvijek služiti i imat ćeš pun džep para pa ti neki Memo nikada neće zatrebati........i naravno, ovo ne možeš gledati mojim očima :) ....nećeš nikada biti gravidan :D....noseće žene su inače sklone patetici :roll:
Lutko moja ,muškinje NIKADA neće razumjeti onne oluje u tijelu i mozgu tokom trudnoće. Štedi tastaturu - JA sam te odmah razumjela jer sam to prošla i još malo više :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
klavirdžija

#15719 Re: Farma

Post by klavirdžija »

suspect_zero wrote:

Šmrc, zaista za medalje. Nanu ni ne spomenuh, ali eto vidimo kako vrlo emocionalne i nadasve istinski dobre osobe zaista razmišljaju.

Nemam ništa protiv trudničke patetike, slobodno patetišite koliko god hoćete, ali zadržavam pravo da mi ista ne definiše mišljenje o nekom.
Neradnik

#15720 Re: Farma

Post by Neradnik »

malo se sha promjenio kako je cuku dobio..
LEDA

#15721 Re: Farma

Post by LEDA »

Neradnik wrote:malo se sha promjenio kako je cuku dobio..
Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li je :wink:
Neradnik

#15722 Re: Farma

Post by Neradnik »

LEDA wrote:
Neradnik wrote:malo se sha promjenio kako je cuku dobio..
Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li je :wink:
sveznajuća leda :lol: :lol:
LEDA

#15723 Re: Farma

Post by LEDA »

Zašto sveznajuća :shock: :shock: :shock: :shock:

Odoh ja . :sad:
Neradnik

#15724 Re: Farma

Post by Neradnik »

ćekaj da mi prvo brojeve za loto :lol:
Kemp

#15725 Re: Farma

Post by Kemp »

LEDA wrote:Nema to veze s tim. SVI su se malo "promijenili" -polako popuštaju kočnice ,istanjili se živci ....bliži se kraj. I svi misle o 1. mjestu....tako blizu ,a vrijeme sporo prolazi. I svaku večer Ognjen i igranje ........malo li je :wink:
:thumbup:

Kada ih Ognjen podigne, želudac im zakuca u bradu, svi ko fol ismijavaju Ekija a isti su ko on.Bata je to sinoć pomenuo, sada svi žele i misle da mogu biti prvi...
Evo Hakija se začešlj'o za prvo mjesto..
Last edited by Kemp on 04/07/2013 13:53, edited 1 time in total.
Locked